Chp ye oy verdiğim icin çevremdeki bazı insanlar sitem ediyor. Oy vermek neden vatan millet meselesi algılanıyor savaşta mıyız?

Tanidiklar soruyor bende soyluyorum suna verdim diye. Yaa abi biz seni boyle bilmezdik nasil verirsin sana yakistiramadim falan filan diyor. 30 yaşındayım çok yaşlı değilim ama çok genç de değilim. 5-6 sene önce bugün rahatça yaptığım şeyleri şu an ekonomik olarak yapamıyorum. 2017 yılında bir maasima 2 tane PlayStation alabiliyorken şu an iki maasima ancak 1 tane alabiliyorum. Disarda rahatça yemek yiyemiyorum. Nutella kaşıklardım şimdi bırak kaşıkla yemeyi düşük kaliteli bir çikolatayı sabahları ekmeğime azar azar sürüyorum çabuk bitmesin diye. Herkes her şeyi çok biliyor ama bende uzayda yaşamıyorum. Kendime göre gerekcelerim vardı bu yüzden iktidarın değişmesi adına demokratik hakkımı kullanarak gidip oy verdim. Bu arada askerlik hizmetimi de bedelsiz bir şekilde yerine getirdim. Vatan borcumu da ödedim. Beni eleştirenler içinde bedelli askerliğe gidenler de var.

Chp ye oy verdiğim icin çevremdeki bazı insanlar sitem ediyor. Oy vermek neden vatan millet meselesi algılanıyor savaşta mıyız?