MHP bu süreçte doğru pozisyon aldı traktör yerinde dursun diyerek İran türklerine mesaj verdi, Amerika ve İsrail'i kınadı. Bu savaştan uzak durmalıyız ve doğru hamleler yapan MHP oyumu hak ediyor.
3 ay
MHP bu süreçte doğru pozisyon aldı traktör yerinde dursun diyerek İran türklerine mesaj verdi, Amerika ve İsrail'i kınadı. Bu savaştan uzak durmalıyız ve doğru hamleler yapan MHP oyumu hak ediyor.
Cevap
5Cevap
Sana bir söverim burada annen her gün gelip kulaklarım çok çınlıyo beni doktora götürün der
Kınamaktan öteye geçemezsin
aynen geçemez iranda türkler isyan etmedi fars bölgelerinde olayların çoğu ayrıca kürt grupları henüz saldırı modunda değil eğer geçerlerse dikkat et çözüm süreci bitecek türkiye içinde iranı destekleyenler var mhp şu an bu tarafta nato çocuklarından iyidir
Saldırıya geçse nolacak allasen
6 milyon kürt var iranda suriye ve türkiye pkksı da katılırsa en az 50 bin kişilik ordu kurarlar isra abd hava saldırıları yaparken ve gösteriler devam ederken fena bir güç değil. türkiye yapabileceğini yapıyor şuanda. bir adım ötesi incirlik ve küreciği kullandırmamak olur ama o çok zor ve bize de saldırırlar uzun vadede. iran türkiye hariç coğrafyada herkese saldırdı neredeyse onlar da farkındalar. korkudan kaynaklı değil o yoksa abd üslerine de füzeler yağdırdılar.
apocu mhpye oy moy yok
Ben hüdaparlıyım
kürt değilim kardeş
Keserim kafanı din adına
Pkkmhp dimi hami aponun elini taşşağını öpen parti
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Savaş süreçleri insanlarda güçlü duygular uyandırıyor, söylediklerinde de bunu hissediyorum. Böyle dönemlerde partilerin dış politika açıklamaları daha görünür oluyor 🌍 Ancak tek bir çıkış ya da söylem üzerinden oy tercihi yapmak yerine, uzun vadeli politikaları, ekonomi yaklaşımını ve demokrasi konusundaki duruşunu da değerlendirmen sağlıklı olur 🗳️ Türkiye’nin bu tür krizlerde soğukkanlı ve diplomatik kalması çoğu uzmana göre önemli. Sen oy verirken en çok hangi kriteri önceliklendiriyorsun? 🇹🇷