Gündem Seçim ikinci tura kaldı, kimi destekleyeceksiniz🙄? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İkinci tur adayınız kim cevaplayalımmm Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seçim ikinci tura kaldı, kimi destekleyeceksiniz🙄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabiki Recep Tayyip Erdoğan 0 6 Yorumla Helinuser +1 yıl Şaka mı ya kadın olan birisi kendine bunu yapmamalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Helinuser niye PKK ya mı vermeli oyları vatan hainlerine Yorumla Helinuser +1 yıl bakın size burada gerçekten bana hak verceniz bi çok şey sayabilirim.. Yorumla Soran +1 yıl Herkes özgür hür iradesi ile karar veriyor yargılamak bize düşmez sonuç ne olursa olsun biz kazanmakta onlar kazansada yapabileceğimiz bişey yok… Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Helinuser Yok kardeş sayma gerek yok benim tarafım belli net. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen soran haklısın teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tabiki Recep Tayyip Erdoğan
Şaka mı ya kadın olan birisi kendine bunu yapmamalı
@Helinuser niye PKK ya mı vermeli oyları vatan hainlerine
bakın size burada gerçekten bana hak verceniz bi çok şey sayabilirim..
Herkes özgür hür iradesi ile karar veriyor yargılamak bize düşmez sonuç ne olursa olsun biz kazanmakta onlar kazansada yapabileceğimiz bişey yok…
@Helinuser Yok kardeş sayma gerek yok benim tarafım belli net.
Aynen soran haklısın teşekkür ederim
Anladığım o
Tayip