Ben cidden iğrendim ülkeden bu kadar düştünüz bee. Yani bir kez de insanlar değişime oynasa ne olacak sanki yani lütfen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer duyduğunuza inanıyor musunuz gerçekten? Fikir değiştirmedim çünkü olması gerekeni biliyorum. Erdoğan almazsa ülke elden gidecek hala ekonomi diye ağlıyorsunuz. Tek dert para mı? Adamlar geldi istanbulu aldı. Bırak bir şeyler yapmayı var olan otobüsleri kaldırdı. Bütün çalışmaları durdurdu, trafiğe ve yüzlerce kesintiye sebep oldu. Yetmedi Erdoğan'ın yaptıklarının üstüne kondu ve hala aynı kafadasınız. Tebrik ederim. Kılıçdaroğlu aday olmasın diye debelenen gençlik gidip birde ona oy veriyorsa diyecek bir şeyim yok.
123 Yorumla
Soran+1 yılAblacım cidden pes sen devam et böyle çünkü zaten o yaptığın yüzünden gidecek. Bu kadar mülteciyle başarılar size
Cevap sahibi+1 yılDaha cevap bile veremiyorsun anca saldırın, konuyu değiştirin. Cevap ver ekonomi ve mülteci dışında sorun ne? Neden chp ya da? Hiç mi haber izlemiyorsun, hiç mi neler olmuş diye geçmişe bakmıyorsun evladım? Chp açık oy, gizli sayım yaptı yıllarca. Tesettürü yasakladı ve benden hala ona oy vermemi bekliyorsan çok beklersin. Gerçekleri bilen biri olarak bu kadar nankör olamam kusura bakma
Soran+1 yılEkonomi ve mülteci dışında sorun ne diyorsan ben körsün derim kusura bakma. En büyük sorun mülteci diye mülteci dedim çünkü bunlar yüzünden o çok sevdiğin ülke kalmayacak işte. Ülkede hak, hukuk, adalet yok ekonomiyi dedik zaten uçmuş. Eğitim denen şey bitmiş. Tamamen çıkarlarına göre davranan bir iktidar var. Ben sosyal medyada bile düşüncelerimi doğru düzgün yazamıyorsam kusura bakma ama sorun vardır. İktidara güven yok en basitinden git deprem zamanına bak Haluk Levent hükümetten neredeyse daha çok para topladı çünkü kimse güvenmiyordu iktidara. Halan baş örtüsü diyorsun off bu saatten sonra o tarz bir şey değişmezzz. Gerçekleri bilseydin ülkeni düşünür en azından şu mülteciler gitsin diye oy verirdin sen kusura bakma. Şunu da bil Erdoğan gitmediği sürece bunlar nah gidecek ve haa savaş çıkacak o zaman da ben en azından ileride çocuklarıma bu halkın aksine bir şeyler yaptım diyip içim rahat olacak
Cevap sahibi+1 yılŞaka mısın çocuk? Nasıl düşüncelerini yazamıyorsun? İnsanlar istediği gibi saydırıyor, istediği kadar yalan atıyor iftira atıyor. Her yerde saçma deyimler çıkarıp boş yapıyorsunuz kimse bir şey dmeiyor. Ve gelip özgürlükten mi bahsediyorsun? Biri ak partiyi savunuyorum diyor gelip aktrol, koyun diyorsunuz. Saygıyı ayaklar altına alıyorsunuz, başkasının özgürlüğüyle resmen alay ediyorsunuz ve gelip "özgürlük yok" diye ağlıyor musun? Deprem bölgesinde miydin? Muhtemelen hayır. İnternette gördüğün "algı" kadarını biliyorsun. Deprem bölgesindekilere sor bakalım gerçek neymiş. Geç mi kalmış, yardım gitmemiş bir sor. Varsa yoksa oturduğunuz yerden sallayın. Asıl sen yatıp kalkıp dua et de erdoğan gitmesin. KK başa geçerse Allah korusun Türkiye diye bir ülke kalmayacak hala neyden bahsediyorsun."Of o konu bitti bile"ymiş. Güldürme adamı. Öğren, araştır biraz. Sorguluyordu güya "z kuşağı" bir kere kendisine tasma takılmasını kabul eden bir nesil neyi nasıl sorgulasın? Şaşırtmıyorsunuz artık
Soran+1 yılŞu an çok rahat saydırıyorum çok şükür çünkü seçim var ve böyle bir şeye girişmez biliyorum ama maalesef bunun da sonu var. Eğer kazanırsa zaten ülkenin sonu gelmiş demektir. Yalan mı atıyor neyy dur iki gülüp geleyim. Adamlar kendi ağzıyla diyor bizim 300 bin taneye yakın trolümüz var diye ve insanlar buna göre gayet de troll der kusura bakma. Deprem bölgesindeydim ha merak da ediyorsan hatta il de vereyim "Malatya". Unutulan il olarak da geçiyor ama halkımız sağolsun iki makarnaya tamah olduğu için halan ona oy veriyor. Hahaha komiksin yaa 21 yıll yaa şaka gibisiniz de asıl sen sorgula bakalım tuttuğun ittifaktaki partiler kadınları ne kadar önemsiyor?
Cevap sahibi+1 yılBahsettiğim yalan 128 milyon dolar "yalanı" buna sorgulamadan sende diğer chp fanları gibi inandın. Çünkü asılsız "sahte" bir haber. Depreme gelince ne bekliyordunuz pardon? Deprem olur olmaz adam nasıl ışınlansın? Deprem haberi geldiği gibi destek gönderildi zaten. Ha deprem haberini önceden alıp şak diye ışınlanan ve her depremzedeye bizi etiketleyin diyen "haluk levent" nasıl depremin olacağı haberini aldı bilemem. Ki bu depremler de planlıydı. Birileri vurmak istedi ve vurdu. Deniz kıyısında depremden önce görülen Amerikan gemilerini de ak partinin dersen cidden gülerim. Her şey gayet açık ve net ortada. Ayrıca 20 yıldır 20 yıldır diyip duruyorsun. Ne konuda geriledik? Söyle biz de bilelim. İhalar, sihalar yapılmadı mı? Binlerce yeni teknolojiye imza atılmadı mı? Ha tabi ben sadece chpinin yalanlarına inanırım, gözümle de görsem ak parti yaptı diye kabul etmem diyorsan teknofest bile beni doyurmaz diyorsan konuşmaya ne gerek var?
Soran+1 yılHahaha sadece bu mu yaa bir gidin işinize. Adamın nereden geldiğini asla bilmediğimiz bir serveti var ve asla çözemedik. Trump servetini açıklarım diyince niye susmuştu reisiniz? Onu da geçtim diploması da yok. Çıkarsın göstersin varsa ama işte olunuyor demekki diplomasız da. Depreme devlet doğru düzgün yardım yapmadı bile ha üstüne de gitti bir güzel çadır sattı ohh miss dimi. Aynen aynen Amerika yaptı depremleri kesin öyledir off offf. Hangi konuda gerilemedik olmalı başka soru? Anca teknofest dersiniz. Ben sizin gibi değilim bari iyi olan şeylere iyi derim ki bunla gerçekten de gurur duyuyorum ama kusura bakmayın Erdoğan bir hırsız bu da bir gerçek
Cevap sahibi+1 yılSözlerinin bir aslı, kanıtı yok. Hala sallamaya devam ediyorsun. Diploma değil her şey. Okumuş cahiller, yetişmemiş "yetişkinler yüzünden bu haldeyiz. Ha sen illa okumuş, mezun olmuş olmalı kafası bomboş olsa da kabulüm diyorsan o ayrı. Önemli olan hayat okulundan mezun olmak, erdemli bir insan olabilmek. Gerçi bende hırsızları, adaletten gram anlamayan insanları savunan birine anlatıyorum.
Soran+1 yılHahaha bak nolduu açıklama bile yapamadın hadi git de şimdi sorgula bir daha da öyle gel. Kendin de biliyorsun birçok şeyi ama sorgulama sıfır... Ülkeyi siz ve sizin gibiler batıracak maalesef ama son şansımız da olsa ikinci turda elimizden geleni yapacağız.
Cevap sahibi+1 yılCevabı belli çünkü adamın serveti var çünkü yıllardır cb var mı başka soru? Diyecek söz bulamayınca git işine de anca klasik "z kuşağı" Pardon amerikanın tasmalı gençliği sorgulamaktan bahsetmişken hiç sorguladın mı duyduğun haberleri? Yoksa kemalim yapmaz diyen mesude misin sende 🤣
Soran+1 yılHahaha aynen aynen 10 tane uçak alacak kadar para biriktiriliyorsa maşallah yaaa karısının 50 bin dolarlık çantaları varsa kesin maaşıyladır bu biz de inandık
Cevap sahibi+1 yılKarısının harcadığı parada gözün kalıyor ama chpnin yangında gittiği tatillere sesin çıkmıyor hayırdır inşallah koçum senin adalet nereden?
Soran+1 yılUlen ben sesim çıkmadı mı dedim? Adamın o zaman gitmesi ha yanlış ama en azından hırsız değil. Ben adaletliyim ama sen zerre değilsin. Adam kendi parasıyla gitti tatile.
Cevap sahibi+1 yılPeki Emine Erdoğan'ın kendi oarasıyla o çantayı almadığı ne malum? Aynen çocuğum. Zaten istanbuldaki paralar da hep İstanbul ulaşımına harcandı zaten. Yoksa kendi zevki sefası için bütün paraları savurmadı imamoğlu. Hatta o kadar çok şey yaptı ki bizim için "elektrik ve su kesintileri" de harcadığı paralardan kaynaklanıyor. Gayet güzel işleyen otobüsleri şak diye kaldırmasından dolayı paramız bitti aynen
Cevap sahibi+1 yılBu arada şunu ekleyeyim. Adaletimden asla şaşmam. Ve tanımadığım birinin karakterine de laf atmam. Her ne kadar aynı fikirde olmasak da çizgiyi aşmamak gerek. Dikkat ettiysen ben şahsına, karakterine yönelik hiçbir söz söylemedim. En fazla "adaletsiz, hırsızları destekleyen biri" dedim ki bu da direkt sana değil, tuttuğun partiye dediğim bir şey. Tanımadığın insanlar için kullandığın kelimelere dikkat etmen gerek evladım. Kul hakkı çok önemli çünkü. Ben alınmam ama yarın bir gün başkasına dersen hoş olmayabilir
Soran+1 yılŞu anda o çanta ne kadar? 2 milyon tl dimi? Senin cumhurbaşkanın ne kadar maaş alıyor ortalama 100 bin Tl civarında. Emine Erdoğan'ın geliri var mı söyle bakalım? Varsa söyle bak bilelim. Abi hepiniz biliyorsunuz geçin yaa bir çantası 2 milyon tl neredeyse kadının ve ne anlatıyorsunuz. Erdoğan da aynı şekilde bir sürü şeyleri var uçaklar yatlar katlar saraylar neler neler ama işte anlamıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılDiyelim sen cbsin olmaz ya hayal kur iki dk. Ülke senin elinde milyon dolar servetin var. Nerede yaşarsın? Sarayda mı ormanda minicik kulübede mi? Ne giyersin? Evsiz, dilenci kıyafeti mi paçavraya dönmüş yoksa smokinle mi gezersin? Söyle biz de bilelim. Oturduğun yerden atıp tutmak kolay. Empati yaparak düşünün. Kendini onun yerine koyarken her şeyi bırakıp o olduğunu düşünerek cevap ver. Parayı elimin tersiyle iter hepsini halkıma verirdim dersen helal olsun
Soran+1 yılBak gerçekten diyorum ergenlik zamanları falan özenirdim zenginliğe falan yalan yok ama sonrasında anladım ki işte bilmiyorum yani bana göre değil. Para evet güzel şey ama asla o kadar çok para da gözüm olmadı ve olacağını da sanmıyorum. Cumhurbaşkanlığı maaşı bana gayet yeter ki saray desen de var zaten yani başka ne isteyim veya niye gidip her gittiğim yere saray yaptırayım? Halkın bir kilo soğan alamazken doğru düzgün normal midir bunlar arkadaş? Ben gerçekten geçtim bu şeyleri ki yazılımcıyım mesela ki gitsem giderim bu ülkedem ama ülkemin düzelmesini istiyorum doğru insanla
Soran+1 yılülkemden*
Cevap sahibi+1 yılIsındım lan sana helal bee neyse dur ciddi olayım az Erdoğan hep haklı demiyorum zaten haksız benimde eleştirdiğim yönleri var ama şu an bana en mantıklı gelen o v eluan gerçekten de onun kazanması gerekiyor çünkü ülke elden gidecek kk kazanırsa adamın kendi ürettiği bir cümle bile yok ki doğru düzgün konuşamayan bir insan rte yerine daha doğru, daha hakkaniyetli bir insan gelecek deseler ki gelecek de bu seçimden sonra ona oy veririm
Soran+1 yılHahahah teşekkürler. Erdoğan konusuna gelirsek yani nadir de olsa haklı olduğu yönler vardır elbette ama şu an ülkeyi iyi yönetemiyor hele ki ekonomi ve mülteciler ki dediğim gibi bence en önemlisi mülteciler. Adam açık ve net mültecileri göndermeyeceğim diyor hatta bana göre vatandaşlık da verir elbet gitmezse ha vermezse bile bu kadar mülteci elbet bize sorun oluşturacak. Yaş yazmıyor yani büyük müsün küçük müsün bilemedim benden ama bir ablam veya kardeşim özellikle siz kadınlar için bence daha büyük bir sorun. Hele ki bizim erkeklerin hali ortada ki bunlar bizden de daha beter ve sokakta bile daha doğru düzgün yürüyemiyorsunuz bunlar yüzünden. Ha bütün sebep bunlar yüzünden demiyorum ama sen de iyi kötü bu mültecilerin genelinin nasıl olduğunu biliyorsun. Ayrıca onu da geçtim üstte de dediğim gibi bizim doğum oranımız 1.6 mı ne ama bunların 5.7 mi ne. Tam hatırlamıyorum ama sayılar ortalama bu şekilde ve böyle bir oran tehlike içeriyor ülkemiz açısından. Bak bunlar er geç ülkede sorun çıkartacaklar hatta savaş bile çıkacak. Benim istediğim tek bir kardeşimizin bile kanı dökülmesin ve bunlar erkenden bu tarz bir olay olmadan gitsinler. O yüzden de bak ben de %100 Kılıçdaroğluna gönlüm rahat veriyor muyum tartışılır ama olay tamamen ülkemin geleceği için ve bu adamlar açık ve net şeriat istiyor. Şeriata karşı mıyım değil miyim tartışılır ki o insanların dini görüşü bunu şey etmiyorum ama şu var ki böyle bir sistem gelirse bunu tamamen kullanırlar ve dinle sömürülmekten nefret eden bir insanım.
Soran+1 yılDinlere veya insanların görüşüne asla bir şey demiyorum ve demem de ama görüşün farklı olur veya olmaz bilmiyorum da şu var ki bence şu tarihte bizim için en iyi yönetim şekli cumhuriyettir ve kısacası bunlar için Kemal Kılıçdaroğlu. Kemal Kılıçdaroğluna oy vermem tamamen ülkemizin geleceği. Ha karakterine de gelirsen ben kötü biri falan olduğunu asla düşünmüyorum ve dürüst de bir insan. Adamın hayatına bakarsan gerçekten sade bir hayatı var. Neyse kısa ve öz düşüncelerim bu kadardır
Cevap sahibi+1 yılTartışmayı teşekkürler sonlandırmak da ayrı değişik. Dediğim gibi yanlışları yok değil. Erdoğan sadece ihtiyacı olanlara yardım etmek istedi. Ama bu da abartılmış vaziyette. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer sözü mesela onlarda pek işlemiyor. Benim kkya oy vermemem için bir dünya sebep var ama dediğin gibi saygı duyarız geçeriz. Ki olması gereken de bu bence. Siyasi tartışmalar elbet olur ama saygı çerçevesinde. Hakaret olursa bu kedi köpek kavgasına dönüşür. Hayırlı günler evladım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeçim çok büyük olasılıkla ikinci tura kaldı. Burada muhalefetin yapabileceği iki şey var, birincisi sandığa gitmeyen ciddi bir Erdoğan karşıtı seçmen kitlesi var, bunları ikna etmesi lazım, ikincisi ise Sinan oğana ciddi bir bakanlık veya başkan yardımcılığı vererek onu ikna etmek ve hem Sinan Oğan ın hemde seçmen kitlesinin aşırı derecede rahatsız olduğu mülteci meselesi üzerinde çalışılmasıdır.
Sinan Oğan eğer HDP ile iplerin komple koparılmasını isterse veya Erdoğan için Huda par la bağının kopmasını isterse, Erdoğan hüda par ı dislayabilir ama Kılıçdaroğlu artık Kürt seçmeni dislayamaz, dislasa bile ben yine Kürt seçmenin Erdoğan'a oy vereceğini düşünmüyorum ama katılım ciddi oranda düşer ve böyle bıçak sırtı bir seçimde bu yine Erdoğan a yarar.
Tabi bunlar varsayım hep, her ikinci tur yeni bir seçimdir. İlk tür bıçak sırtı iken ikinci tur, ezici bir muhalefet zaferi ilede bitebilir, ezici bir iktidar zaferi ilede bitebilir. Hayirlisi ne ise o olsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılErdoğan kalırsa artık ben de giderim bıktım, bıktık...
Cevap sahibi+1 yılBu kadar uzun bir iktidarın değişimi sancılı olur. Ama muhalefetin yaptığı birkaç hata vardı bu seçim öncesinde, yanılgıları ise saçma sapan anketlerdi. israrla 3 kişiden 1 inin AKP ye oy verdiğini kendi gozlemlerimle gördüm ben,2 kişiden 1 ininde cumhurbaşkanlığı için Erdoğan a oy vereceğini biliyordum. Özellikle son dönemde Demirtaş ve Kavala yı serbest bırakacağını söylemesi sekuler milliyetçi oylarında ciddi düşüşe neden oldu.
Bu seçimde şuana kadsr gün yüzüne çıkan bir hile yok tamamen kk nin kendisini aday gosterdigi için kazanamadığı seçim var deprem bölgelerinde bile çok büyük farklarla kazanan akp var en çokta ordaki sonuçlara şaşırdım
12 Yorumla
Soran+1 yılBen şaşırmadım hakettiklerini yaşıyorlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
+1 yılzorla gittim nöbetten çıktım çünkü uykum vardı
2. tur olsa bu sefer koşa koşa gider akp ye veririm yine oyumu28 Yorumla
Soran+1 yılAferin sen de ülkeyi batıranlarla aynı taraftasın
- +1 yıl
Ülke batıyor olsaydı akp ye oy veriyor olmazdım. teşekkürler
Soran+1 yılAynen abicim aynen makarnaya devam
- +1 yıl
Olum sen akp ye oy vermeye devam et yaptigin iş iş degil sürünüyon hala vercem diyon mk
- +1 yıl
yani 6 parti birleştiniz kardeşim aldığınız oy 44
20 yıl üzerine hala tek başına oy olan parti 49
şimdi nerede batan ülke
batan insanlar hala mı 20 yıl sonra 6 paritiye karşı 49 alıyor lütfen - +1 yıl
@berkan08x45 11 binin üzerinde maaşım var , askeri ücret olmuş 8 bin küsür , nasıl sürünüyorum ?
çakallar ev kirasını 6 bin yapmışsa
marketler uçmuşsa suçlu tayyip mi
böyle bir dönem de daroğlu cumhurbaşkanı olsaydı çoktan batmıştık
Soran+1 yılAynen aynen bu kafayla devam ett sen
- +1 yıl
saygılı olduğun için teşekkür ederim ve minnettarım. iyi geceler
Gündem konusunda 328 cevap paylaştı. Depreme çok erken gidildi 1 hafta bekleseydiler keşke
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi yaa
+1 yılErdoğan’ın kitlesi öyle bir kitle değil. Sanmam o yüzden.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru aslında benimki de soru işte...
+1 yılKK'yı destekliyorum. Ama bu sefer hileden çok muhalefetin aptallığından seçim kaybedildi
06 Yorumla
Soran+1 yılO da var doğru
Soran+1 yıl@ByDreamm Ekremin siyasi yasağı vardı o yüzden riskliydi ve mansurun da kürtlerden oy alması zor olurdu
- +1 yıl
Olan oldu. Adam ilk defa hileye gerek kalmadan kazandı. Bundan sonra şu aday olmalıydı demenin bir anlamı yok
- +1 yıl
Ekrem yasağı onaylanmadı üstelik kısa süre içinde onaylanması normal değildi zaten şuanda baktığımızda milliyetçilik atılım yaptı dolayısıyla birakta Kürtlerden oy olmasın diğerlerinden aldığı fazla fazla oy ona yeterdi kk aday olduğunda acaba kazanır mı diye düşünmekten de mahsur aday oldu ama kazanamadı derdik
Soran+1 yıl@ByDreamm Aday olmaya yeltense hallederlerdi o konuyu adam tek adam sonuçta bir dediği yeter
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim bu iş 2. tura kalmayacak gibi görünüyor. Kalırsa da erdoğan daha fazla oy alır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende artık erdigan verip kimse ekonomi o bu kotu demesin demeye hakkıda yok
00 Yorumla
+1 yılbitti secim mk ne konusuyonuz hala sinan ogan 4 te 3 u akp mhp den gelme zaten
06 Yorumla
Soran+1 yılMhp'nin şu şartlarda %10 aldığı seçime ben inanmıyorum o yüzden de her şey olabilir
- +1 yıl
bu yandas anketlere bakarsaniz boyle piskin tavuk gibi kalirsiniz. mhp %2 %3 diyorlar buna nasil inaniyorsunuz.
Soran+1 yılBen inanmıyorum yani imkanı yok. Nereye bakarsan bak durum bu yönde.
- +1 yıl
ben acik konusayim mhp %8 civari alir diyordum %10 herkesi sasirtti ama %2 %3 anketler kolpaydi zaten. hdp ortakligindan sonra iyi partiden mhp ye geri kayan kesim muhtemelen
Soran+1 yılMhp dediğin partinin şu an eski mhp ile alakası yok bu bir ve ikincisi dediğim gibi yine de inanmıyorum buna ama neyse artık daha fazla tartışmak istemiyorum sinirliyim
- +1 yıl
kk aciklama filan yapti mi hiç son durum icin?
+1 yılYok aynı fikrim
01 Yorumla
Soran+1 yılSana da aferin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı