Gündem Tarafsız seçim kanalı hangisi Tv'de? Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birinde kk önde birinde rte çok saçmaaa Kafayı yiyorum burada Tarafsız seçim kanalı hangisi Tv'de? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Fov tv 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl YSK verileri veriyor YSK başkanı da korkudan ne yapacağını şaşırmış.Muhtemelen ikinci tura kalacak. 0 2 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Umarım ilk turda biter Yorumla kafeinsiz +1 yıl Sinan Oğan'ın ciddi oyu var maalesef ilk tur zor.İyi partinin alması gereken oylardan Oğan'a kayan çok. Yorumla
Mandarinia Takip Et Master Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Gündem konusunda 690 cevap paylaştı. Halk ve Sözcü TV objektif olarak yayın yapıyor şu an.Tayyip nerede başarılı nerede oy kaybediyor hepsi anlatılıyor. 0 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl Gündem konusunda 906 cevap paylaştı. kim rte önde diyorsa o kanalı kapat 198.000 ıslak imzalı fark var kemal dede önde 0 1 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Hepsi rte önde maalesef 52 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangisinde kk önde? Söyle de bakayim. Hicbirinde kk önde değil 0 2 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Fox, a haber bos yapıyor zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sen bana kk hangisinde önde onu yazıver Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ülkede tarafsız hiçbir kurum kalmadı. Seç birini işte ama anadolu ajansının verileri yanlış 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fov tv
YSK verileri veriyor YSK başkanı da korkudan ne yapacağını şaşırmış.
Muhtemelen ikinci tura kalacak.
Umarım ilk turda biter
Sinan Oğan'ın ciddi oyu var maalesef ilk tur zor.
İyi partinin alması gereken oylardan Oğan'a kayan çok.
Halk ve Sözcü TV objektif olarak yayın yapıyor şu an.
Tayyip nerede başarılı nerede oy kaybediyor hepsi anlatılıyor.
kim rte önde diyorsa o kanalı kapat
198.000 ıslak imzalı fark var kemal dede önde
Hepsi rte önde maalesef 52
Hangisinde kk önde? Söyle de bakayim. Hicbirinde kk önde değil
Fox, a haber bos yapıyor zaten
Tamam sen bana kk hangisinde önde onu yazıver
Ülkede tarafsız hiçbir kurum kalmadı. Seç birini işte ama anadolu ajansının verileri yanlış
Halk tv izle ıslak imzalıların sayısına göre oran paylaşıyorlar
Sjdjd 12 de belli olur
Fox galiba