Yalanları haber yapmaya çalışan insanlar üzerinde olumsuz algı oluşturan kanal a hem tarafsız hemde saldırı altında diyor oluşunuz gerçekten çok şaşırtıcı
Yalan haberler yapıyorlar. Bu ortaya çıkıyor. Bunun yanında hiç çaktırmamaya çalışarak sübliminal mesajlar veriyorlar. Toplumu olumsuzluğa sevk ediyorlar. Demek istediklerim bunlar.
Bence siz de taraflisiniz 😂 Fox'un disinda ben iktidar yanlisi bir kanal goremiyorum. Hadi fox yalanci diger kanallarin hepsi mi intidar yablisi olur hic milliyetci kanal cumhuriyetci bir kanal yok mu yani
Google parmaklarının altında , foxun yalan haberleri yaz araştır. Unutma ki, bir medya kuruluşunun , milliyetçi ve cumhuriyetci olması için, sahiblerinin ve yöneticilerinin Türk olması gerekir. Fox un sahibine ve üst yönetimine bir bak derim. Ben iktidar şu bu demedim. Yalan haber ve olumsuzluğa sürüklemek dedim.
Her okuduğuma gördüğüme inanmıyorum. Aklımla hareket edebiliyorum yani. Fox TV'nin hangi devlete ait olduğunun da farkındayım. Yalnız bana samimi gelen kanal inandığım kanal o yani. Bir kanalın illa siyasetle bağdaştırılmasına ben de karşıyım ama günümüzde sadece medya değil din, spor, eğitim, askeriye ve sayamadığım çoğu ortam siyasete alet edilmiş durumda. Ben Fox TV'de bir kez olsun bir partinin sempatizanlığının yapıldığını görmedim. Ama onun haricinde çoğu kanal bir taraf tutuyor yani. Bana diyelim ki Fox yalan haber yapıyor halkı olumsuz etkiliyor. Bu kanalın dışında bana bir tane tarafsız kanal gösterebilirmisin?
Yüreği, üzerine şiir yazılan kağıt kadar narin, Yazan kalemin kağıda titrek dokunuşu gibi hassas olan, soru sahibemiz. Bu kardeşimle henüz kavga etmiyoruz ki. Fikirler ayrı olduğu halde normal konuşuyor olmamız beni memnun ve mutlu ediyor. Bu yüzden arkadaşa teşekkür ederim. Sorunuz için teşekkür ederim. Yerinde ve önemli bir soru. Bizim konuşmada sanırım nihai duruma gelecek. Böylece hem sizin endişeleriniz son bulacak ümidindeyim, hemde bildirim fazlalığından kurtulmuş olursunuz :)
Tarafsız yok diye biliyorum , vurgu yaptığım bu değil zaten. Yalan haber konusu ve olumsuzluklar. Esas itibariyle benim söylediklerimi doğru buluyorsan, fox da taraf. Gerçeği kabul etmiyorsan ki durum bunu gösteriyor. O zaman bana diyecek birşey kalmaz. Saygı duyarım neden, çünkü herkes taraf, ama herkes tarafsız gibi olduğunu iddia ediyor. Hangi haber kanalını izlesem tarafsız haber diyorlar ;) sanırım anladın. Hoşçakal.
En İyi Cevaplar