Gündem Birazdan oy kullanmaya gideceğim de, 2 zarf mı var yoksa tek zarf mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Tamam teşekkür ederim cevaplayan herkese :D Güncellemeler+1 yıl Tamam yormayın kendinizi çok teşekkür ederim anladım arkadaşlar :D Birazdan oy kullanmaya gideceğim de, 2 zarf mı var yoksa tek zarf mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Sandık baskanıyım balım tek zar iki pusula güzel ce katla içine sığar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkürler :) Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Gündem konusunda 771 cevap paylaştı. Tek zarf ikisinide katlayıp aynı yere koyuyorsun 1 5 Yorumla Soran +1 yıl O kadarını biliyorum :D Yorumla _Expendable +1 yıl Eee soruna cevap verdim kuzum Yorumla Soran +1 yıl Yok videolarda gördüm 2 3 mal 2 zarf olacak demişti de Yorumla _Expendable +1 yıl Sende söylüyorsun bak mal diye 🤪 Yorumla Soran +1 yıl Doğru :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl reısden ampuldan ayrılma vatana vebalın olcak yoksa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya yürü git şuradan Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 339 cevap paylaştı. Tek zarfa koyacaksın. 1 0 Yorumla
eylulayigelsin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 335 cevap paylaştı. Tek zarf var 1 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Gündem konusunda 573 cevap paylaştı. Tek zarf. 1 0 Yorumla
Mhmtkrds633 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Oylar kime🤭 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kullandım oyumu :D Söylenmez Yorumla Mhmtkrds633 +1 yıl Söylemekte sorun yok herkes Özgür oyunu kullanmakta🙂 Yorumla Soran +1 yıl Kemal başkana oy verdim. Sen? Yorumla Mhmtkrds633 +1 yıl Kemal Başkana Ülkemize Hayırlı Olsun Hangisi ise O Olsun🤲🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sandık baskanıyım balım tek zar iki pusula güzel ce katla içine sığar
Tamam teşekkürler :)
Tek zarf ikisinide katlayıp aynı yere koyuyorsun
O kadarını biliyorum :D
Eee soruna cevap verdim kuzum
Yok videolarda gördüm 2 3 mal 2 zarf olacak demişti de
Sende söylüyorsun bak mal diye 🤪
Doğru :D
reısden ampuldan ayrılma vatana vebalın olcak yoksa
Ya yürü git şuradan
Tek zarfa koyacaksın.
82 bin 127 tane zarf veriliyor kişi başı.
Tek zarf var
Tek zarf.
Tek zarf
Tek zarf.
Oylar kime🤭
Kullandım oyumu :D Söylenmez
Söylemekte sorun yok herkes Özgür oyunu kullanmakta🙂
Kemal başkana oy verdim. Sen?
Kemal Başkana Ülkemize Hayırlı Olsun Hangisi ise O Olsun🤲🙂
Tek tek
Tek zarf veriyorlar
Tek.