Kim sorarsa onun tuttuğu adama vermiş olacam, hem tartışma olmayacak hem de yalan söylememiş olacağım nasıl fikir?
Hiç bir adayın ülkeyi sıçrayışa geçireceğini düşünmüyorum, yani yapılan bütün tartışmalar benim için çok boş geliyor.
Kim sorarsa onun tuttuğu adama vermiş olacam, hem tartışma olmayacak hem de yalan söylememiş olacağım nasıl fikir?
Hiç bir adayın ülkeyi sıçrayışa geçireceğini düşünmüyorum, yani yapılan bütün tartışmalar benim için çok boş geliyor.
Mevcut iktidardan bıktım usandım. Bir şeyler belki bir anda değişmeyecek çünkü 10 ilin enkazı ve bitik bir ekonomi söz konusu ancak bu gidişatı durdurmak için yenilikler denemek için de kendimi yeni nesile özellikle çocuklara karşı borçlu hissederek oy kullanacagım bu seçimde.
Keşke gönül rahatlığı ile oy verebileceğim bir aday olsaydı. Muharrem ince olabilir mi acaba diyorum bakıcam ya
Son zamanda yaptıkları ile gözümdeki saygınlığını kaybetti kendisi oysa çok ümitliydim ondan
Ne yaptı ki
Bir gün çıkıyor sanatçıları hedef alıyor bir gün çıkıyor Oğuzhan uğurun programında insanlara aynı tayyipin üslubu ile konuşuyor vs. Adam resmen kemal kılıçdaroğlu ile yarışıyor iktidar ile değil, derdi muhalefeti devirmek iktidarı göndermek değil. Hırsından ne yaptığını bilmiyor üstelik ülke bu haldeyken, bu seçimi kaybedersek kendisini bir genç olarak affetmeyeceğim.
Cevap
2Cevap
Hepsine mühür basabilirsin tabii ki oyun geçersiz olmuş oluyor
Saçmalık boşa atma oyunu
Bence Putine ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?