Gizli Üye(36-45)+1 yılHDP ye oy vermeden önce bu gün açıkladıkları vekil adaylarına bir göz atınız derim.
Her ne kadar solcu sosyalist halkçı gibi görünse de,
Bebek katilinin yeğenini Diyarbakır'dan,
PKK kurucularından çoğununda 1. sıradan aday yapıldığını görüyoruz.
Vatana ihanetten yargılanan birinin İmralı'dan kendi hazırladığı vekil listesine ne kadar güvenmek doğrudur bir düşününüz derim.
Ortalıkta ne halkçı nede vatansever bir anlayış var. Adamların derdi ABD projesine destek olup ülkeyi bölmek.
İsrail gibi bir kukla devlet daha yaratmak.
Oyuna gelmeyin derim.110 Yorumla
En İyi Cevaplar
kime oy verirsen ver kimse bunun için yargılayamaz tercih meselesi. ancak yorumlara bakıyorum hdp ye laf atılmıyor kürtlere laf atılıyor daha çok. bazı beyinsizler şunu iyi anlamalı 30 bin şehidin sorumlusu tek kürtler değildir birincisi devlettir çünkü kendi vatandaşını katletmiş yaşam hakkını elinden almış bu yüzden dağa çıkartmıştır. 2. si empatiden yokssun türkiye halklarıdır lafta kardeşiz deyip aleviye dinsiz ermeni ye münafık kürde bölücü türke ırkçı laza rum dölü diyen tüm türkiye halklarının payı vardır.
12 Yorumla
+1 yılBen kürt değilim fakat ırkçılık hiç yapmadım yapmam da hdp ye oy vermeyi bende düşündüm. Vatana ihanet ediyolarlar pkknın yan partisi bunlar hep teröre hizmet onlar çok iyi temennilerde bulunuyorlar ama içlerinde vatan hainiler karar yine senin bana kalsa verme derim bu vatanı kullanıp ihanet edenin yanında olmak yakışmaz bize yine de sen bilirsin kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılOlmazsın benimde oyum HDP'ye bende türküm Antalya'lıyım önemli olan türk kürt olmak degil önemli olan ne icin caba harcaniyor bunu farketmek
106 Yorumla- +1 yıl
helal olsun sizin insanları görünce karşılık bulduğumuzu anlayıp mutlu oluyoruz demek ki hala birlikte yaşama umudu var
- +1 yıl
Kardesce yaşamak varken bazılarının iyi insanlari kucumseyip hor gormesi garibime gidiyor
- +1 yıl
İnsan ayrimi yaparak düşüncelerimizi saygi durmayarak karaktersiz olan sensin bence
- +1 yıl
Sana katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Ben türküm insan ayrımı yapmam kürttür türktür diye önemli olan insan olması hdp vatanı bölmek isteyen bir parti onlarca insan öldürdüler ve devam ediyorlar hdp ye veren benim gözümde teröristtir... açık ve net. Yok kürtler türklerden aşagıymış özerklik isterlermiş hpdye vericeksen ben bu vatanı bölmek istiyorum de öyle ver babanda şehit olabilirdi tek samimiyetleri vatanı bölmek istemeleri...
60 Yorumla
+1 yılkesinlikle pişman olmazsın bölücü falan diyenlere bakma. bölücü olan parti neden laz türk ermeni arap çerkes adaylar göstersin? bölücü olanlar tekçi olanlardır. hdp birlikte ve eşit yaşamı savunuyor bölünmeyi değil...
120 YorumlaGündem konusunda 743 cevap paylaştı. belli bir görüşün bir davan yok, belliki partiler hakkında herkesin bilmesi gereken bilgileri de öğrenmemişsin. Ancak hiç ama hiçbir şey bilmeyen biri partinin genel başkanının vaadlerine inanır :D Parti üyelerinin ve başkanının konuşmaları bakacağın en son şey olmalı, hergün değişir konuştukları şeyler, bu kadar saf olmayın böyle parti seçilmez
12 Yorumla
Soran+1 yılBoş bassam AKP ye gidicek diyolar doğru mu?
senin askerini vuran terörist olan doğuda evlerin altından ölüm tehditi yazdıkları zarfı atan bdp ye oy vereceksin yani neymiş elektrik bedava olacakmış ulan şerefsiz bdp liler zaten doğunun % 74 ü kaçak elektrik kullanıyo sen eğer ülkenin askerine acımadan kurşun sıkan katillere teröristlere oy vericeksen o senin kahpeliğin
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkurt degılım aslına erbakancıydım zamanında. akpye kac donemdır oy verdım. ırkcılık yapan benım gozumde en basıt varlıktır. ama bu ulkede adam gıbı muhalefet yok. bunlar gıttıkce gozunu hırs buruyor. suanda gozume sosyal demokratları ıcınde barındıran tek partı hdp gıbı gelıyor. bende hdp ye verıcem. ınsallah dıyer tarafta sorumlu olmayız bu kararımızdan. benımde endselerım var acıkcası
31 Yorumla
+1 yılTerör örgütünün partisi HDP dir, HDP'ye vereceğine akp'e versen diğer arkadaşların da dediği gibi daha iyi olur. En azından ülkeyi satanlar, ülke vatandaşlarına ihanet edenler değil. Ülkeye ediyorlar o ayrı..
20 Yorumlaver ver daha çok şehit verelim asker kızısın bir de utan utan!!!
121 YorumlaYa siz ne biçim insansınız ya, BİLDİĞİN TERÖR ÖRGÜTÜNE OY VERİYOSUN.
Ülkeyi Terör örgütünün elin bırakıyorsun, sizin kafanız hiç mi çalışmıyo.
Adam en ufak şeyde milleti sokağa döküp ortalığı karıştırıyo, onları seçinde Türkiye nin a**** koysun.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim baştaki Hükümet'ten memnun değilsen başka bir partiye oy verirsin. Bu basit ancak hdp sol görüşlü bir parti ve başa solcu bir partinin gelmesini istiyorsan CHP daha uygun çünkü hdp Kürt milliyetçiliği yapıyor. Mesela bizim köyde kürtçe konuşuluyor. ama Kürt değiliz. Ve unutma ki CHP Atatürk'ün çanakkalede savaşan askerlerin Partisidir unutma bunu kardeşim
10 Yorumlaİsi sehitlere goturup ayirim yapmayin daglara da olenlerde sehit oluyor kime istiyorsan ver emin olun ki kurtler cok iyi insanlardir
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHdp ye oy vermek vatana ihanet demektir!!
Ben sana değilde babana çok üzüldüm, o bu vatan için canını hiçe saymış, vatani için ölmeyi göze almış ama kızı o savaştıği pkkyi desyekleyen hdpye oy verecek.
Ne diyim Allah seni ıslah etsin!!42 Yorumla
Soran+1 yılGunceli okumadın heralde
Cevap sahibi+1 yılOh bee, chpye ver daha iyi...
😊
Herkes özgür iradesi ile seçim yapmalı, bunu da kimseye uzun uzun açıklama zahmetinde / korkusunda olmamalı. Aklınıza hangi parti yatıyorsa, mührü basın gitsin
10 YorumlaSenin gibi evladım olsa reddederim baban asker pkk li larla mücadele etmiş kızı onların partisine oy verecek he bence baban dağda boşuna terörist kovalamis asıl hain evindeymis meger
40 Yorumla
+1 yılVerdiğiniz Oyların Hesabı da ahirette sorulacak verin verin
70 Yorumla
+1 yılOy vereceğin partiden hala emin değilsen hangi partiye oy verirsen ver pişman olursun. Senin idealarını hangi parti taşıyorsa ona ver. Emin değilsen, boş oy kullan.
00 Yorumla
+1 yılSenin amacin bildigin ırkçılık primmi yapıyorsun bu konu üzerinde sana ne samimi geliyorsa onu yap yalniz dogru olani sec şu an ki turkiyenin haline bak ve öyle karar ver ayrica benimde oyum hdp' ye olucak
20 Yorumlaevet olursun pkk ya oy vereceğimi ellerimi keserim daha iyi kimseye oy vermem
60 YorumlaKürdüm ama ölürüm de vermem o ülkenin kardeşliğini bozanlara..
64 Yorumla- +1 yıl
kardeşim hdpnin pkk'nın kürtlerle alakası yok zaten. insanları kandırıyorlar güç peşindeler kürt türk yok bu ülkede hepimiz kurtardık bu ülkeyi.
ama bazı siyasi partiler ve terör örgütlerinin gazına gelip ayrımcılık yapan çok mankafalı insan var hem kürtlerde hem türklerde - +1 yıl
Sen kendini bike bozmussun yazik lgbtli
+1 yılSamimiyete bakılmaz oy verirken. Gideceksin seçim beyannamelerini okuyacaksın daha sonrada bakacaksın potansiyel var mı ona göre kullanacaksın oyunu. Gerçek mi Cesaret mi oynamıyoruz kardeşim. Biraz akıllı hareket edin ya
10 YorumlaHaklisin Bence de Samimiler yani İsrailin cariyelerinden biri olarak çok iyi anlaşıyorlar..
Yılın çifti bence HDP_israil50 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. 30000 Mehmetçiğimizin katilini savunan itlere onun partisine vericeksen oyunu için rahat edecekse ver.
50 Yorumlaülkeyi parçalayan insanların arasına girersin sonucu kötü mü olur iyi mi olur bilmem sonuçda adamlar özerklik istiyor
10 YorumlaErmeni kökenli Türk'sündür bence yıllardırda İstanbul'da yaşıyosunuzdur gel inat etme anlaşalım.
07 Yorumla
Soran+1 yılAzeri kökenliyiz
Soran+1 yılErmeni olsak babam gidipte 8 yıl doğuda askerlik yapmazdı dimi? Sen naptın vatan icin?
Soran+1 yılBende Angelina Jolie
Soran+1 yılTamam
Şerefimden yoksun olabilirim diyorsan neden olmasın canım
60 YorumlaDoguluyum ama TURKUM herkes TURK olamaz !! herkes kafasina gore irk secemez
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah askina ya türkiye cumhuriyeti burasi kürtleri mi basa cikarmak istiyorsun ️Sen bir türk Olarak? DEVAM et Ozaman yakinda kürdistan olur buralar *
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben 100 de 100 turkum ama hdp bana senpatık gelıyor cunku hdp barajı gecmelı bence cunku ıktıdarı mılletvekılı calıcak ve bu denlı guclu olamıcak chp ye ya da mehpye versem zaten barajı gecıcek bır ne vı bos oluyo o yuzde hukumetın bıraz guc kaybetmesı ıcın kesınlıkle hdp hem bız turkler ne kadar hdpye oy verırsek onlarda bakıcak batıdada oy alıyoz ulke yonetmek ıstıcek o yuzden daha ılımlı olcaklar pkkyla baglarını kesıcekler benım dusuncem bu sekılde
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldostum salak felan olmuyor bıraz daha sevıyeye davet edeyım senı burada senle sıyasetı tartısıcaksak akplı mıletvekılerını mal varlıklarına bak bıde hdpnın bak tamam
Cevap sahibi+1 yılkıbrısı rahmetlı ecevıt aldı adamlar muzakere yaptılar adalar bırlessın dıye bızım turk tarafı yuzde 67 bılesın dedı rumlar ıstemedı allahdan
- +1 yıl
''hem bız turkler ne kadar hdpye oy verırsek onlarda bakıcak batıdada oy alıyoz ulke yonetmek ıstıcek o yuzden daha ılımlı olcaklar'' kesinlikle doğru bakış
Evet vatanı bölmek konusunda askere sivile memura hatta kundaktaki bebeğe kurşun sıkma konusunda hayli samimiler hatta ısrarlılar bunları bilip te vicdanın sızlamayacaksa git ver
20 Yorumla
+1 yıl30 bin şehit verdiğimiz pkkyı destekleyenlere verebileceksen ver.
52 Yorumla- +1 yıl
saymadım
+1 yılne oldu her seçimde olduğu gibi hdp gençlik kolları seni tehdit mi etti oy vermen için.
30 YorumlaAhirette hesabını vereceksin ona göre oy ver gerçi vicdanını dinlemeyen bizi niye dinlesin
40 Yorumlaver ama barajı gecemezse ortalıgı yakıp yıkarken onlar dersin ben hdp e verdim bana molotof atmayın
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloy senin seçim senin kimse hesap soramaz ver derim bende hdp ye vereceğim 30 20 şehide nasıl hesap vereceksin dinlere de aldırma onlar once allah a nasıl hesap verecekelrini düşünsün yaptıkları hatalar yok mu hiç
madem şehitti batıdaki adamın ne işi var doğuda ne şehidi bu04 Yorumla- +1 yıl
Dogudaki adamin batida ne isi var peki salak salak konusma
Cevap sahibi+1 yılevet ne işi var askerin orda sen salak salak konuşma yol all
Cevap sahibi+1 yılger zek adam dağla ne işin var sen batıdan kalkıp o dağa geliyorsun ordaki adamdan sana ne
İnsan vatınana ihanet edermi sizin gibiler ediyor işte pkk partisine oy kullanmak terörist olmak demek
30 YorumlaHdp ucuz politika yapıyor. Doğulu olabilirsin ama hdp den sana fayda gelmez. Bu ülke akp sayesinde sahlanmis dır.
51 YorumlaOnlar insanları kandırmayı çok iyi biliyor soysuzlar
40 Yorumla
+1 yılondan sonra ülke neden gelismiyor hay allahım bacım hdp ye vereceğine git akp ye ver daha iyi
30 YorumlaÖcalanın yeğenini de çıkarmışlar küfür ettircekler bana şimdi
30 Yorumlao kadar shıtlerın ve masum ınsaları bebeklerı olduren kısılere vıcdanın varsa ver
30 YorumlaGündem konusunda 412 cevap paylaştı. 100 de 100 şimdi olmasa da ilerde bak nasıl pişman olacaksınız.
30 Yorumla
+1 yılHayatinin hatasini yaparsim bu vatani kürtleremi birakicaksin nasil bir zihniyet l*n bu
30 YorumlaGündem konusunda 521 cevap paylaştı. Hdp, terör örgütünün baskıları sonucunda bu kadar oy alıyor. Aşiret sistemi geçerli orada. Vermezsen öldürürler.
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar da abartmayin o yüzden demi Şırnak ve Hakkari'de birçok belediye akpnin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer ya HDP'ye. Belli ki babana sıkmamış. Verirsen oyun boşa gitmez.. 😊
22 Yorumla
Soran+1 yılUzman çavuştu bir çok çatışma yaşadı. Daha sonra psikolojisi bozularak istifa etti
Cevap sahibi+1 yılVe sen HDP'ye oy vereceksin.. Aferin sana ne diyelim..
+1 yılpişman olursun teröristlere vatanı bölmek isteyenlere oy vermis olursun.
40 YorumlaVatani bölmeye çalışan terör örgütünün siyasal kolu olduğunu biliyorsundur sanırım..
30 Yorumla
+1 yılsamimi mi geliyorlar :)
haklısın gayet samimiler sürekli tehdit ediyorlar insanları öldürmekle.20 YorumlaBekaretimi vermek istiyorum pişman olurmuyum demek gibi bişey bu!
40 Yorumla
+1 yılne kadar zihniyetsizsiniz
80 Yorumla
+1 yılapo nun partisine mi? baban doğuda pkk lılar tarafından zarar görseydi yine verirmiydin?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeye verirsen ver akp ye verme herif baskanligi getiricek sora saltanata ceviricek..
00 Yorumla
+1 yılyine saçma sapan yorumlar işte takma kafana oy özgürlüğü diye birşey var bu senin oyun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVermek istiyorsan ver kimse seni zorlayamaz ama beni öldüreceksin yine vermem :S
20 Yorumla
+1 yılDemirtaş hitap etmeyi biliyor ama söylemleriyle yaptıkları uyuşmuyor
00 Yorumla
+1 yılkani bozul vatan haini ise ver bende karsliyim ama hain degilim
10 Yorumla
+1 yılToprak kabul etmez seni. Yapma etme eyleme.
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir Türk olarak ermenisi bol olan bir partiye nasıl oy vermeye gönlün el verecek
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger dogru oldugunu dusunseydin psman olur muyum diye burada soru acmazdin
20 YorumlaAhirette sehitlere hesap verebileceksen oyunu ver
40 YorumlaDoğru yolu bulmuşsun derim.. Tek doğru parti HDP..
70 Yorumla
+1 yılTerörizmin neresi samimi?
30 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler