Gündem Oyunuz kime? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rte Bay kemal Muharrem İnce Sinan oğan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oyunuz kime? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Bay kemal, 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hdp yandaşı
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 665 cevap paylaştı. seçim yasağı başladı bu soruyu sorman doğru değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kararsızım MHP milletvekili Rte başkan Chp Bay Kemal yazı tura atacağım. 0 0 Yorumla
isimbulunamıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Son sorumda bana yardımcı olur musun? 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Gündem konusunda 616 cevap paylaştı. Burada çıkan sonuçlar cok belirleyici değil... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Meraktan soruyorum sadece Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 oy kemale 1 oy tip e 1 4 Yorumla gonegirl_ +1 yıl Hdpnin ittifakında olan tip'ten mi bahsediyorsunuz? Yazık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ondan bahsediyorum Yorumla gonegirl_ +1 yıl komikkkk. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyi ozaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bay kemal,
Hdp yandaşı
seçim yasağı başladı bu soruyu sorman doğru değil
Niye
Kararsızım MHP milletvekili Rte başkan Chp Bay Kemal yazı tura atacağım.
Son sorumda bana yardımcı olur musun?
Burada çıkan sonuçlar cok belirleyici değil...
Meraktan soruyorum sadece
1 oy kemale 1 oy tip e
Hdpnin ittifakında olan tip'ten mi bahsediyorsunuz? Yazık
Evet ondan bahsediyorum
komikkkk. d
Iyi ozaman
Sinan oğan
Agaya devam tabiki
SİNAN OĞAN ÜMİT ÖZDAĞ