Gündem Oyunuz kime arkadaşlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kılıçdaroğlu Erdoğan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oyunuz kime arkadaşlar? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Gündem konusunda 766 cevap paylaştı. Sırf Tayyip gitsin mantığı ile Kılıçdaroğlu gibi vasıfsız koltukçu zihniyete oy veriyor insanlar. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Haklı ama insanlar her gün her şeye zam yeter senin tuzun kuruysa anlayamazsın Yorumla _Expendable +1 yıl Tuzum kuru değil inan , ben bütüne bakıyorum , bakmaya çalışıyorum. Sadece kötü yanlarını alırsak herkesin bir sürü günahı çıkar. Ama bu cehennemin cennetini de yaşayanlar var Yorumla _Expendable +1 yıl Yani buz sozlerimi yanlış anlama , eli balda olanlardan bahsetmiyorum. Mesela rekabeyr boyun eğdi eyt yi çıkardı. Yorumla Soran +1 yıl EYT beni bağlamaz beni zamlar bağlıyor Yorumla Soran +1 yıl Suriyeli adımımı atıyorum seni rahatsız etmeyebilir ama ben rahatsız oluyorum Yorumla _Expendable +1 yıl Bazı yerlerde haddinden fazla var haklısın ama ben çok görmüyorum çok lüks bir yerde de oturmuyorum Yorumla Soran +1 yıl Senin zorlanmadığın insanların da zorlanmadığı anlamına gelmiyor bencilce düşünmeyi bırakmalısın dünya senin etrafında dönmüyor Yorumla _Expendable +1 yıl Bunu dile getiren bir çok kişi var ama sadece gördüklerinden bahsediyorlar. Bu ırkçılık bence , bana bencil derken bunu düşünseydin keşke. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bu ülke gerçektemn canım nsaıl geçiniyotlar hala aynı 2. tura nasıl kaldı anlamıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla Aziz Nesin ve Aysun kayacı çok hakliymissssss 😕 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ben Kemal Geliyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Helalllll Yorumla Beyoğlu +1 yıl 🌺🌺🌺 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl İkisine de. Bir diğerinin hatrı kalmasın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yanii Yorumla Oluştur +1 yıl Aynı anda ikisine de evet basmak Yorumla Soran +1 yıl Geçersiz olsun napiysnn sen Yorumla Soran +1 yıl Oluuur Yorumla Soran +1 yıl At birine Yorumla
Aytenliikadinn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hic kimseye oy vermiyorum siyasetci degilim 0 0 Yorumla
sehzadesinan_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sinan Tayyip Kılıçdaroğlu 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Manyak 😂😂 Yorumla sehzadesinan_00 +1 yıl 😀😀 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Kılıçdaroğlu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Helal olsun Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 763 cevap paylaştı. Kendime 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayırdır adaymisin Yorumla
LinaBenli Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Kendime) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adaymisin Yorumla LinaBenli +1 yıl Jssjssjj Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Demokrat dedeme ❤️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah 💪 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Teşekkürler ❤️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sırf Tayyip gitsin mantığı ile Kılıçdaroğlu gibi vasıfsız koltukçu zihniyete oy veriyor insanlar.
Haklı ama insanlar her gün her şeye zam yeter senin tuzun kuruysa anlayamazsın
Tuzum kuru değil inan , ben bütüne bakıyorum , bakmaya çalışıyorum. Sadece kötü yanlarını alırsak herkesin bir sürü günahı çıkar. Ama bu cehennemin cennetini de yaşayanlar var
Yani buz sozlerimi yanlış anlama , eli balda olanlardan bahsetmiyorum. Mesela rekabeyr boyun eğdi eyt yi çıkardı.
EYT beni bağlamaz beni zamlar bağlıyor
Suriyeli adımımı atıyorum seni rahatsız etmeyebilir ama ben rahatsız oluyorum
Bazı yerlerde haddinden fazla var haklısın ama ben çok görmüyorum çok lüks bir yerde de oturmuyorum
Senin zorlanmadığın insanların da zorlanmadığı anlamına gelmiyor bencilce düşünmeyi bırakmalısın dünya senin etrafında dönmüyor
Bunu dile getiren bir çok kişi var ama sadece gördüklerinden bahsediyorlar. Bu ırkçılık bence , bana bencil derken bunu düşünseydin keşke.
bu ülke gerçektemn canım nsaıl geçiniyotlar hala aynı 2. tura nasıl kaldı anlamıyorum
Valla Aziz Nesin ve Aysun kayacı çok hakliymissssss 😕
Ben Kemal Geliyorum
Helalllll
🌺🌺🌺
İkisine de. Bir diğerinin hatrı kalmasın
Nasıl yanii
Aynı anda ikisine de evet basmak
Geçersiz olsun napiysnn sen
Oluuur
At birine
Hic kimseye oy vermiyorum siyasetci degilim
Sinan Tayyip Kılıçdaroğlu