Rte
Kemal kılıcdaroglu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kk. Çünkü şeriat istemiyorum. Dincilerin sokaklarda gezip millete ahlak bekçiliği yapmasını istemiyorum, sırf ondan yana değiliz diye terörist ilan edilmek istemiyorum, ülkede Suriyeli istemiyorum, bir burgere 150 lira vermek istemiyorum, ahiret öncelikli değil bilim öncelikli eğitim sistemi istiyorum, liyakatsiz istemiyorum, Kızılay'ın başında depremde vatandaşına çadır satan yozlaşmış yöneticiler istemiyorum, ben gidersem devlet gider diyen egoist başkan istemiyorum, sanatın, konserlerin, müziğin yasaklanmasını istemiyorum, nereye açarsam açayım iktidar yanlısı medya görmek istemiyorum, Allah diye diye bu vatandaşları kuru soğana şükredin diyen bu din sistemini istemiyorum, daha sayarım da karakter yetmiyor...
En iyi görüştür benim için… yozlaştırdılar eğer bu seçim kazanırlarsa artık seçme seçilme hakkımızı elimizden alabilceklerni bile düşünüyorum bu hüdapar ile iş birliğinde olduğu sürece küçük kız çocukların küçük yaşta evlenmesini istemiyorum…
Kadınların sosyal medyası bile yasaklanır belki artık
Korkuyorum Allah sonumuzu hayır etsin
Say say bitmez işte, neler neler var...
Kk yı sevdiğim için oy vermiyorum, başka seçenek yok, kendisi iyi bir adam ama Muharrem İncenin de dediği gibi 6 masanın bir kanadı AKP.
İnceyide gram sevmiyorum… ilk başta oyum onaydıda onunda ne olduğu belli oldu tek milliyetçi Sinan Oğan…
Ama 2028 diyorum ohun için her şey daha güzel olucak
Onun*
Ben de baştan ince demiştim ancak çok bozdu. Ne yapacağı belirsiz biri oldu gitti.
Twitterda da hükümeti ifşalayan Ali Yeşildağ da Muharrem İnce ile Erdoğan arasındaki ilişkiyi ifşa etmiş, ne kadar doğru bilmiyorum. 2018 seçimlerinde güya Erdoğan aday yaptırmış İnceyi. Kimin ne olduğu belli değil ne biçim ülkedeyiz...
Cevap
7Cevap
Türban takmadım diye dövülerek öldürülmek istemiyorum. akp'li değiliz diye yaşam şansımızın elimizden alınmasına artık dayanamıyorum. Yeter
En doğru yoldasın o zaman hemcinsim… gözlerm doldu bitiricez
Gözlerim*
Bitecek sistır. Bitecek 🪻
Mantığımın geldiği son nokta kemal kılıçdaroğlu şu an şartlar bunu gerektiriyo ama şartlar farklı olsaydı ağır Sinan oğan destekçisiyim.
Aynı yoldayız…
Ne hırsıza oy veririm nede Atatürk'e ayyaş diyene oy veririm...
😞
Kemal dedem ama nedenleri çok fazla
Ah ah bende öyle
En başta ekonomi ama
Aynı şekil
Bu sefer kazanacağız ama
İnanıyorum ❤️🙏
Erdoğan'a çünkü teröristleri çıkarana oy yok.
Hüdapar ne peki Hizbullah ne peki polisimizi öldüren örgüt değil mi?
Sojdpsndsknddk önce konuşmayı öğrensin kk haftaya bugünlerde hepiniz g. t olacaksınız az kaldı terörist kopekleri
Keşke ona diyeceğine kendin konuşmayı öğrensen be ablam herkesin fikrine açık bir şey paylaştım güzel şekilde konuşulabilir ne bu kin ne bu nefret? İktidarı beğenmezsek onuda indiririz problem yok Tayyibi İllah etmişsiniz Tövbe
Eninde sonunda gidicek bu adam
Ya bı kes slfnlwnddk sırf adamı sevmediginiz için kk malina veriyorsunuz o daha kötü oanslsbslndsndb
Harder ayı sı sizin için kendimi yoramam qpsnalndsk
@hARDER_ valla şaşırmadım inan ki… Öyle manipüle etmişlerki ondan başkasını destekleyen terörist :Ddd
Bacım sen ilk medeniyeti öğren sonra oy kullanırsın
denenmişi denemeye gerek yok :)
Kesinlikle
Hiçbiri
Saygı duyuyorum
:) minnetarım
RTE çünkü vatanseverim. PKK istemiyorum.
Hüdapar ne😅
Birincisi Hüdapar ile HDP bir mi nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun? İkincisi HDP'nin oy potansiyeli fazla dolayısıyla yaptırım gücü çok olur. Tıpkı İBB'ye pkk sempatizanlarının doldurulması gibi kimse de ses çıkarmadı ta ki emniyet fark edene kadar. Ama Hüdapar'ın oy potansiyeli yok dolayısıyla yaptırım gücü HDP gibi olamaz. Valla ben Türkiye milliyetçisiyim. Atatürkçüyüm. Asla oy vermem KK'ya. CHP'yi mahvetti. Sözde ulu önderimizin partisi. Hayatta olsa darağacında asardı bunları valla.
Gaffar Okkan Katili kim peki? Ya da Türk isminden rahatsız olanlar kim peki? Sen nasıl Atatürkçüsün.
Türk isminin kaldırılması gerek diyen kim?
Aynen sen vatanseversin😅
Hizbullahçıyız mı diyor Hüdapar? Aç konuşmalarını dinle ben dinledim. Türk değilse Türküm demesini dayatmanın bir anlamı yok.. HDPye gelelim.. her yerde aponun heykelini dikeceğiz diyor.. her yerde özerklik naraları atıyor.. bebek katillerini serbest bıraktıracağız diyor.. valla seçim senin benim seçimim bu yönde değişmez.. sende değişmezsin o yüzden tartışmayalım boş yere.
İnceye
Saygı duyulması gerek ama ince yerine sinan oğana şans verirdim yerinizde olsam
Kimseye sen?
Kk
Kk. Çok nedeni var
Bende öyle
Evet sen
Kimseye nedeni yok
Doğrudur
sinan oğana
2028 de o geleceğine çok inanıyorum
ben de valla işte sen kime vvercen