Ikinci tur da kesin olmamakla birlikte büyük ihtimal RTE alacaktir.
Ülkemiz için hayirli ugurlu olsun.

Yine bir secim zamani geldi çattı.
Bütün siyasiler söyleyecegini söyledi, etegindeki taşları döktü. Simdi artık karar biz seçmenlerin.
İnşallah ülkece sağduyu'nun egemen oldugu, huzurlu olaysız, kafalarda soru isareti kalmayan "Kaybedenin kazanani tebrik edecegi bir secim yasayayacağız.
Secim sonuçları ülkemiz ve bölgemiz için hayırlı olur inşallah.
Amin
Erdoğan artık samimi gelmiyor vatandaşa Din diyabetten dem vurmakla olmuyor, petrol , yerli araç propagandasını vatandaş yemiyor benim gördügüm. Soğana, patatesin bile fiyatı ortada tencereye dokundu fiyatlar vatandaşın cebine dokundu bu yüzden kazanma ihtimali zayıf. He hizmetler de oldu elbette inkar edilemez. Kilicdaroğlu yeni bir nefes, kan gelsin ülkeye diye seçilir , kutuplaşmalar son bulsun diye seçilir. Kazanırsa bunlar etken olur. Vatandaş sıkıldı. Demokrasinin gelişmesi adına da hep aynı parti kazanmamali zaten. Ben Kılıçdaroğlu'nun daha birleştirici , daha yapıcı bir. dil kullandiğini düsünüyorum. Yine de vatandaş belirleyecek taktir halkın tabiki..
Valla yazsam uzun olur herkes kendine göre haklı ama ben bu sekilde göremiyorum cunku chp chp olmaktan çikti kendi icinde bile bir sürü ayrılan insan var cunku hdpye vaatler veren bir parti. Bunun sebebi de KKnin baskan olmasi. Adam hastanede hapiste yatan pkk'den dahi olsa ziyaret ettim ederim diyor o yüzden ben tarafsiz toz pembe bakamiyorum. Pembelik yok bana göre. Beyaz ve Siyah var. Ve sehit annelerinin kardeşlerinin chp'ye oy verenlere hakkim helal değil" sozleri var. Vicdanim rahat oyum erdoğana. Kazanacak Alalhin izniyle
Inşallah. Hayırlısı bakalim.
HDP dediğin parti nedir önce bunu anlayalım. Sen yıllarca doğu bölgelerine bir adet kuyu açıp su vermediğin için, her şeyi batı bölgelerine yığdığın için aç ve susuz kaldklarından ötürü oranın halkı dağa çıkıp ülkene karşı diğer ülkelerin de desteği ile (onların da bu durum işlerine geldi) ayaklanma çıkardı. Sonra terör olmasın oranın halkı sesini mecliste duyursun diye HDP kuruldu. Ben milliyetçi bir Türküm ama gerçekleri konuşmazsak propogandalara yer verirsek bir yol ilerleyemeyiz. Bugün PKK nın olmasının sebebi yine bizim yöneticiler. Ben HDP nin mecliste kalmasını istiyorum. Ha dersen ki yok ben A haber izliyorum onların dediklerine inanıyorum işte CHP HDP ile anlaştı onlar terörist, bende sana sorarım 20 yıldır HDP yi neden kapatmadı AKP? Neden Barzaniyle konser düzenledi miting yaptı, sınırdan içeri buyur etti davullu zurnalı karşılattı, PKK elebaşları ile Dolmabahçe sarayında toplantı yaptı Tayyip? Sen soğan alamazken 20 senedir Öcalan o adadaki sarayında sultanlar gibi bakıldı. Öcalanın kardeşini hapisten çıkartarak mecliste ona Öcalanın mektubu okutturuldu. CHP HDP yi bu halktan dolayı kucakladı çünkü Türkiye batıdan ibaret değil. AKP ne yaptı yukarıda saydıklarıma ek olarak? Gitti Kılıçdaroğluna inat olsun diye PKK dan 10 kat beter bir terör grubu olan Hüdapar ile anlaştı. Hala tehlikenin ve gerçeklerin farkına varmadıysanız gidip AKP ye oy atabilirsiniz.
@ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Bu megri megri bahaneniz daha kac yil surecek. Ülkemiz bölünurken askerlerimizin alnina silah dayanirken megri megrimi diyeceksiniz.
Doguya en buyuk yatirimi yapan bu iktidardir. Cunku RTE icin bizler icin Kürt Türk ayrimi yoktur. Yeter ki Tek bayrak tek Vatan tek Devlet tek Millet altinda birleselim. Gecmis yonetimlerinin hesabini simdikinden sormamalisin.
HÜDAPAR uzerinden PKK nin aklanmaya calisilmasi da moda oldu.50 bin insanimiz ölmüs. Dunya kadar ekonomik zarar verilmis. Sen kalkmis bize Huda Par üzerinden PKK yi HDP yi aklamaya calisiyorsun. Bunu bir PKK sempatizani veya terorist soylese anlarimda senin yapman hic dogru degil. Bir de Milliyetciyim diyorsun kardes.
HDP kapatilmiyor cunku HDP kapatilirsa DDP SDP oluyor. Tipki Şu an Yesil sol olduklari gibi.
Bunun yerine suca bulasmis yoneticileri hapse atiliyor. Neden cunku mecliste temsil haklarini kaybetmesinler. PKK bunu bir bahane unsuru olarak kullanmasinlar diye.
Ama bunlarin duracagi yok. Tum bu yasananlara ragmen CHP yi HDP ye donusturen Kemal Kilicdaroglu ile beraberler. KK bilerek isteyerek bunlarla beraber oluyor.
CHP den Ataturkculeri Ulusalcilari Milliyetcileri bir sekilde gondermesinin nedeninin altinda bunlar yatiyor.
Cozüm sureci de yapildi. HDP li YesilSollu siyasilerin niyeti baris degil siyaset yapmak degil. Bunu anlamaniz icin daha ne olmasi gerekiyor.
Bu yuzden PKK', nin ve onun siyasi ayaginin Kemal Kilicdaroglu ile birlikte ulkemizi tekrar eski gunlere döndürmesinin önüne set cekmek icin RTE ye Cumhur ittifakina oy veriyoruz.
Bu kadar basit.
Saydığım şeyleri bahane olarak geçiştirmeye çalışıyorsun ama bunlar bahane ile geçiştirilemeyecek kadar önemli şeyler. Akp doğuya ölümden başka bir şey getirmedi. En sonki deprem bunun kanıtı zaten. 20 senenin gerçeği yaşandı. Kızılay başkanı da seçime 1 gün kala lütfen istifa etti. Hüdapar pkk dan daha tehlikeliyken ve sen bunu görmezden geliyorsan şu söz gelir aklıma. Bir müsibet bin nasihattan iyidir. Ama korkma. Bu dediğim yeniden AKP seçilseydi geçerli. AKP gelmeyecek neyse ki. Ülkeyi arabistana çevirdikleri gerçeğine daha değinmeden bile. Neyse ben seçim konuşmaktan yoruldum. Hepimiz yaşayarak göreceğiz.
@ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Hizbullah da PKK da teror orgutudur. Bir insan dahi zarar gormesi cok insan demektir.
Bu yuzden teror orgutlerini aklamak icin birbiri ile yaristirmamalisin.
Yok aklamaya çalışmıyorum. İkisi de öyle tabii ki. Sinan Oğan da iyi gibi ama bakalım biraz pişsin.
@ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm sen şaka misin? Hdp "pkk'yi terör örgütü olarak görmüyoruz" diyor öcalan heykeli dikicez diyor neyin edebiyatini yapiyorsun sen? Hdp terörist ile isbirligi yapan partidir. NOKTA BİTTİ. Hdp nin terorsit olmasi seçmeninden belli hepsi asker vatan düşmani! Kürdistan hayalleri ile yaşiyorlar. Selonun kışkırtıp sokağa saldigi 50 küsür insani ve yasin börüyü unutmadik. Daha yeni atanmis 20 yasindaki aysegul oğretmenin okulda öldürülmesini unutmadik. Hüdaparin teror orgutu olmadigini bal gibi biliyorsunuz. Teror orgutu liderlerinin "hüdapari istemiyoruz bizimle savasan bir yonetimdir" diye sözleri var. Hüdaparin sevilmemsinin sebebi kürtlerdeb olustuklari icin. Ezbere konuşun. Ayrica akp kendi isteği ile parti mi kapatabiliyor siz hangi ülkede hangi yasalarda yaşiyorsunuz da bi habersiniz? Anayasa mahkemesinin karari olmadan parti mi kapatiliyor? Gelmis hdp niye kuruldu pkk niye kuruldu diye anlatiyorsunuz harbiden siz insanin sabrıni siniyorsunuz. Kims3 aç susuz falan kalmadi. Karadeniz de rahat birakilmiyor ama karadenizliler devlete karşi mi ayaklaniyor? Eren bülbülü kimler şehit etti? Siz bu ülkede bu bayrak altinda yasamayi haketmiyorsunuz. Gelmiş pkk güzellemesi yapiyor ya adam! Sen hdp'nin mecliste kalmasini niye istiyorsun? Vatan düşmanı insanlarin kurduğu bir parti insanı deli etmeyin. Ama ben gene söyleyeyim sen hdp'cisin belli. MİLLİYETÇİ OLAN BİR INSAN ASLA HDP DEMEZ SAVUNMAZ. Kürdistan hayalleri kurmayin bu ülke hdp'nin eline asla birakilmayacak selehattin asla dişari çikmayacak. Bunu akliniza yazsaniz iyi edersiniz.
Kızım pkumadım yazdıklarını kusura bakma. Sen şaka mısın? Dediğini görsüm sadece sonrasını okumaya lüzum görmedim. Klasik AKP dili işte. Küfür var hakaret var ama düşünmek dinlemek idrak etmek yok. Bana A haber spikeri gibi gelmeyin. Saygılar.
@ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm hdp'yi pkk'yi güzelleyen bir insana zerre saygım yoktur. Neyse ki ben dürüstüm ama siz "🫶🏻" bu idadelerle anca kendi cenahınızı kandırırsınız.
Dedem size hoşgörüyü, düşünmeyi, sorgulamayı, sevgiyi öğretecek. Ama ahlakı sana o da öğretemez. By.
Ladım size değildir @halilim123
Siinle güzel bir sohbet yaptık. Teşekkürler.
@ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm başörtüsüne "bez parçası" diyen, seccadeye basan, konyaya ülke diyen, merdivene tersten binen, s400 ler niye var satilmaz da şimdi diyen' şehir hastaneleri ne gerek israf diyen' sınırda niye askerimiz var diyen insan bana hoşgörüden mi bahsedecek güleyimde boşuna gitmesin. Hdp Yenikapı mitinginde türk bayraklarinin inmesi çağrisini yapti. Daha size yazmam zamanimin. Israfıdır. Allah sizi bildiği gibi yapsin. Çok sevdiginiz batiya biran önce gitmenizi nasip etsin
Çok a haber dinleme. Bu kadar. Acıdım ama ne yapaım idare edicez senden de var.
@ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm aynen kkk bile kendini bu kadar savunmuyor. Açik açik yalan söylediğini belli ediyor. Ama insanin seçmeni kör olmasın. Kk nin ağzindan çikan sözlere a haber diyor çunku doğrular işine gelmedi. Klasik
Daha ne kadar boş yapacaksın? Uzatma. Yarın gider AKP ye oyunu atar oturursun aşağı. Ok. By. Köre gözlük veremem bu saatten sonra.
Tayyibin kaybetmesine neden
ülkeyi oğluna kızana ve damadaına kurdurtmuş olduğu dernek , vakıf görünümlü kurumlar üzerinden milletin kaynaklarını hortumlaması..,
insanları kutuplaştırıp bir milleti birbirine düşman gözüyle bakmasını yaratan iklimi oluşturması
kişisel amaç peşinde hep koşmak
Ülkenin altını oyan hain vakıf ve dernek görünümlü yerlere verdiği destek ve koltuk çıkması ve devlet kurumlarına yerleştirmesi..
ortak aklı yok sayması
ekonomideki başarısızlık
ha birde dış politikada suriye sisi yani mısır vs de zenne gibi kıvırması, ülkeyi avrupanın göçmen kampı haline getirmesi
Seçimin kaybedeni yok. Kazanan olacak sadece bir de az kazanan. 😅
Degisik bir bakis acisi 🙂 Haklılık payınız var.
Teşekkürler. Hepsi meclise giriyor ve çorba prası çıkıyor hepsine 😅 her türlü kazanıyorlar ama milleti birbirine düşürüyorlar. Aurıca muhalefet olan bedavadan para kazanıyor tüm sorumluluk hükümetin çünkü. Muhalefet neden başa geçmek istesin ki jep muhalefet kalır sorumluluk yok ohh
Aynen. Muhalefet haftada bir kez bir iki saat grup toplantisi yapiyor. Ondan sonra yatis.
Cevap
6Cevap
Diktatörlükten, ayrıştırmadan, nefret dilinden, hakaretten, küfürden, saygısızlıktan, cehaletten, müslüman olmamalarına rağmen seçim kazanmak için dillerinde dolandırdıkları Allah kelimesinden, hırsızlıklardan, rüşvetlerinden, kendi yandşlarını zengin etmelerinden, ekonomik çöküşten her şeyden bıktığımız için AKP ye artık oy yok.
Bu yazdiklarinin %0.1 ni belki yapmistir.
Diktatör olsaydi bunu yazmaya bile firsatin olmazdi. Şu an bu site de diktatör dedigin adamin kontrolünde olurdu.
Türk telekomun 10 kişilik genel kurulunun 7 si AKP nin. Sana başka sözüm yok.
Başka sözüm var aslında. Hani deprem olduğunda hatlar neden çekmedi diye sorduğunuzda ülkemin üzerinde oynanan bu oyunu daha iyi anlayabilirsiniz. Yukarıdaki cümlemden yola çıkarak.
Hatlar çekmedi değil. Hatları kapattılar.
KKnın kazanmasının nedeni artık psikolojik bir vaka halini almış Erdoğan nefreti; kaybetmesinin nedeni ise Erdoğan faktörü, ve ittifakın içine işlemiş FETÖ ve PKK varlığı olur.
Erdoğan'ın kazanmasını nedeni icraatleri, adam olması ve Türkiye düşmanlarına karşı dik durması olur. Olası bir kaybetme durumunda ise sebebi KK'nın kazanma sebebiyle aynıdır.
kemal p*rno kasetlerle bir yere geldi chp yi hpdkklaştırdı ağzı bozuk sürekli yalan söylüyor hayatı yalan halkıda bu yalanlarına inanmasını bekliyor. aponun heykelini dikeceğiz diyen terörist demirtaşın savunucusu mit tırlarının durdurulması olayını iftira olarak fetö köpeklerinin ağzı ile duyuran sözde gazeteci enis berberoğlu için yürürş yapacak kadar türkiye düşmanı bir ilerde umarım yargılanır.
Allah korusun RTE'nin kaybetmesinin tek nedeni insanların nankörlüğü olur.. Gerçeğin ne olduğu muhaliflerin umrunda bile değil.. Kinleri öylesine akıllarını örtmüş gözlerini kör etmiş ki hakikatleri onlara anlatmak suya yazı yazmaktan farksız maalesef..
Erdoğan kıl payı alacak gibi. Anketler sınırda gösteriyor ama %1 oy bile onun için önemli.
KK kaybederse Terör den kaybeder.
Tayyip kaybederse de Pahalılıktan, ekonomiden kaybeder.
Erdogan in kaybetmesi çok normal çünkü iktidar yipraticiligi diye bir gerçek var kemal in kaybetmesi de normal güven vermiyor bakalım kısmet kime
Recep gönlüyle gitmez ortalığı karıştıracak
Yapmaz öyle birsey merak etme.
bence dener özellikle kendi yapmaz maşa kullanır o da malüm soylu 😂
ama bu millet sandıkta KK derse saygı duyup çekilmeyi bilmeli ama devir teslimde bile yiğitçe davranmaz bence adamın kumaşında yok. Benim fikrim bu
Kesinlikle kalite yok o tarafta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?