Ben Mansur harici diğerlerinin net kazanabileceğini asla düşünmüyorum ve bu tarz bir seçimde bence Erdoğan rahatlıkla kazanır diye düşünüyorum
Kılıçdaroğlu
Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kılıçdaroğlu haricinde kim girer ise Erdoğan kaybeder. benim favorım Erdoğanın en korktuğu İNCE.
Sarayın son umudu ümit özdağın muhalefet oylarını bölmesi ama yinede saray kaybedecek bence
Erdoğan kazanır ama her ikiside benim adayım değil ya Mansur ya da ümit özdag
Ben mansurcuyum ki ümiti de severim ama o denli bir oy alabileceğini şu anlık sanmıyorum
Muhim değil barajı geçip meclise girip halkın sesini orada duyura bilmesi bile önemli bir etkendir, mülteci sorunu cözülmedikce bu ülkenin geleceği karanlık
Hmm doğru o yönden bakarsak mantıklı. Ne olur hiçç bilmiyorum yaa üstte de biri savaşa girecez seçim uzayacak dedi offf offfff
İhtimal var savaş çıkarsa Ohal ilan edilir ve seçimler ertelenir, bu ihtimal Yunanistan dan daha çok suriyede var şu an Beşar Esad Türkiye'ye karşı yığınak yapıyor ve arkasında Rusya İran var
Hmmm ohhhh mükemmel bir savaş eksikti miss. Yok abi ben bu gencecik yaşımda daha fazla şey kaldıramıycam
Haklısın aynı zamanda böyle bir durum yaşanmış olsa Ukrayna gibi sıgına bilecegin hiçbir ülke yok
Çünkü Türkler dünyada nefret edilir
Off deme yaa. Ben net daha fazla dil öğrenip gidicem olmadı bu ülkeden cidden bıktım
Ben bıkmaktan bile bıktım gençliğimi hiç birzaman yaşayamadım gelecekte ülke kalkınsa bile hiç kimse boşa giden gençliğimi geri veremicek
Yaa off o kadar haklısın ki işte ahh ahh. Cidden gitmek istiyorum artık bari geri kalan hayatım daha berbat olmasın diye
Umarım hayalin ve isteklerin gerçekleşir en azından senin bir hayalin var benim Herhangi bir hayel ya da umudum yok şahsen sadece zaman geçsin diye yaşıyorum
Kılıçdaroğlu aday olursa Erdoğan net kazanır
Aga BE
Bende öyle düşünüyorum ama onda da bir hırs bürümüş gibi gözünü net aday olma hevesi var sanki
Valla kazanma gibi bir isteği olsa sürekli Demirtaş'a yönelik açıklamalar yaparak sağcı kesimi iyice kendisinden uzaklaştırmaz diye düşünüyorum
Evet de hdp nin de oylarını almaya çalışıyor ama bilmiyorum zaten ondan umudum yok
Doğru dürüst bi aday Muharrem İnce var ama halk tıpış tıpış CHP'ye oy verecek maalesef
Muharrem ince mi düzgün? Neyse kendisini cidden sevmiyorum ben ama saygı duyarım
Neden sevmiyorsun
Eğer Kılıçdaroğlu aday olursa akp karşısında net akp kazanır ya. Tüm umutlarım söner …
Mansur ya da Ümit özdağ a vereceğim ben
Lan ülkeyi iyi yönetecek 1 tane insan yok
Kesinlikle öyle ve maalesef o aday olacak diye düşünüyorum
o zaman benden bir şarkı (teşekkür ekonomi sayesinde kafayı yedim) UMUT IŞIKLARIMMMMM BİR BİR SÖNDÜLERRR DOST BİLDİĞİM KALLEŞLER YOLDAN DÖNDÜLERRRR
Çevremde tek akpli dedem. Eve kitlicem. Çözüm müsil ilacı ehhe. Çıkamasın evden lan zaten kaç yıl ömrü kaldı 80 yaşında akp diye ayılıp bayılıyor
Hahaha 😂 mantıklı 😂
Merak etme kral seçimler uzatılacak kafayı Yorma
Ne? Akpli misin?
Ne diyon hacı
Ben sanmıyorum öyle bir şey olacağını çünkü onun zararına olur bu
Bu arada Akpliler beni engelleyebilir mi lütfen görmek istemiyom
Ülkeyi savaşa sokacaklar Yunanistan la ondan sonra da seçimler uzatılacak cem uzani da dinleyin biraz.
Haa bir o eksikti
Benim oyum cem uzana olur sizi bilmem
Zaten bir şeyin içine sürükleniyoruz hafi bakalım
@brokehearth sen harbe çıkarsın gibime geliyor 😆😆
Yav kafama sıkın kurtulayım diycem artık bu ne yaa
Pes etmek yok! Bizler harika beyinlere sahip gençleriz. Onlardan farkımız yok fazlamız var. Birbirimizin arkasındayız. Her şeyi görüyor biliyoruz. Elimizde birbinirimize kolayca ulaşacağımız bir imkan var sosyal medya gibi. Burada hata yapanları paylaşıp ifşa etmemiz dakikalarımızı alıyor. Başarabiliriz.
HELAL OLSUN YÜRÜ BE BABAYİĞİT ARKANDAYİZ 😆😆😆
Aynen sonrada silivriye gidelim gencecik yaşımızda iyi güzel dedin de 😂
HEHEYT başaracağız inşallahh
Bu düşünce özgürlüğü. Kimse kimseyi düşünceleri yüzünden kodese atamaz. Avrupa bile atlar hayırdır diye.
Anayasanın maddelerini okusunlar. Her insan kendi düşüncesini fikrini beyan etmekte özgürdür.
Sen genede yavaş get kral Silivri soğuktur 😆😆😆
Kötü bir şey dediğimi zannetmiyorum
Silivriye gidecek bir şey yapmadım. Bir youtuber var sadece Enes. Neler diyor
Bu ülkede anlamadığın şey işte şu ki malum zat ne derse odur aksini dersen her an bir sıkıntı çıkabilir
Bunlar hep dış güçlerin oyunu 😆😆😆
Kral yotuburlari o kadar takip etmiyorum ama bakarım bı ara ne diyor diyr
Kanka valla son videosunda biraz ağır konuşmuş.
Aksini herkes diyor. Sokak röportajlarını izle. O zaman tüm ülkeyi alsınlar kodese
O röportajlari izlerken çok eğleniyorum heleki yaşlı amcalar beni benden alıyor 😆😆😆
Bsbskskslld
Kk Erdoğan karşında kim varsa o her şey mahvolmuş hala akp diyenler sizin yuzunuzden ben bu hayatı yaşamak zorunda değilim
Bende aday olsam bana da oy verir misiniz ülkeyi soyup kacacagim
Hmm o zaman kazanma ihtimalin var 😂ülkemiz hırsızları seviyor 😂
Yüzüne osururum senin komik mi
İzahı olmayan şeylerin mizahı olurmuş gerçi
Seçilirsem parayı kırışırız kral ,😆
Kız osururum falan ne sakin
Hepsini ver usta yoksa oy moy yok
Hepsini almak istiyorsan sen aday ol kral 😆
Surata osurmak ne kadar vizyonsun bir şey ,🙁
Ülkeyi soyup kaçacağım diye espri yapmak daha vizyonsuzca 😏
İzahı olmayan şeylerin mizahı olur evet ama bıktık artık böyle şeylerden ekonominin anasını skilmesini her gün izliyoruz ondan bir an gaza geldim
Tamam sakin ol kral düşmanın değilim senin 😆😆
Bende isterim dolar 1 TL olsun
Mazot 1 TL olsun ama yapacak bir şey yok
Haklısın işte ekonomi çöp aylardır kendime doğru düzgün bir şey alamadım hep kısıtlı. Özellikle kozmetik
Cilt bakımı çok seviyorum o maskeyi veya ürünleri yüzüme sürmek hoşuma gidiyor. Bir nevi hobi.. ama sorsan kısıtlı alıyorum. Param oluyor olmuyor değil. Ama gidip cilt bakımı ürünlerine versem kendime başka şey alamam
Kral yanlış anlama benim de kız kardeşim var adam akıllı giyimine 2 k para yetmedi Allah'tan asgari ücrete çalışmıyorum asgari ücret le de ev gecinenlere inan ki çok şaşırıyorum
Kanka annem günde 500₺ kazanıyor :d babamda 8 bin. ( çalışsa aylık maaşı 40 bin ) orası ayrı mevzu neyse. Bize de yetmiyor para XD
Babamın emeklisi 8 bin bu arada günlük değil. Annemin işleri Farklı değişiyor minimum günlük 500₺ oluyor
Kral yanlış anlama da valide hanım hangi işle uğraşıyor
Yanlış anlayacağını tahmin etmiştim :d fabrika ortağı. Yurt dışına kıyafet dikip satıyorlar
Yok kral ben valla yanlış anlamadım çünkü hemen hemen valide hanimla benim kazancım aynı ama ben ay sonunu getiremiyorum
Bende ticarete atıldım ve battım ondan dolayı sordum
Bir an yanlış anladın zannettim pardon dhdjskd günlük diyince
Kanka sorma yetmiyor ya alacağımız en iyi şey 300 400 den başlıyor
İmkanın varsa yurt dışına kaç knk buralarda sürünme gençliğin gider bak
Üniversiteden sonra gidiyorum
Büyüyünce ne olacaksın kral
Üni bitince yani
Kısmetse iç mimar
Annem istemşyor yurt dışına gitmemi :d başarılı olmamı istemiyor çok derin mevzular boşverelim düşünmekten yazmaktan konuşmaktan yoruldum
Tamam kral sen sakin ol yeter 😆😆
Teşekkür ederim biraz agresifim. Babam bıraktı annem böyle umursamaz birazda aşk acısı çekiyorum. Haliyle hayatım için önemli olan bu üç insan kazık atınca kafayı yedim. Başka şeylerde var tabii oho dolu say say bitmez kusura bakma
Sıkıntı yok kral bizde o yollardan geçtik biraz zaman geçsin gülerek anlatırsın bu yaşadıklarını onun için sen sadece kendini geliştirmeye bak annen ve ya baban olsa bile sen kendi geleceğini kurmaya bak sevgili işlerinde de biri gelir diğeri gider bunlarda geçer
Sevgili işlerinde değilim ben birini sevmişsem ciddi severim. Zaten aşk bu yaşlarda duyulur ve başkasıyla da olsan onu düşünürsün. Yanındakiyle Yaşar aklındakiyle ölürsün.
O yüzden ileride güleceğimi asla düşünmüyorum. Kendimi geliştirmem ile bu hayatımda önemli faktörü olan 3 insanın ağzıma etmediği kaldı. Her şey okuyup araştırmak değil bunu zaten yapıyorum ama bir insan olarak sevgiye ihtiyacım var
O işler öyle olmuyor işte kral
Simaracak kimsen kalmayınca bak bakalım nasıl da büyüyorsun
Sevgiye herkesin ihtiyacı var ama bir geleceğin olmayınca sevmeyi de ikinci planda bırakıyor insan
Şımaracak kimsem yok zaten sorun burada
Büyümek isteyen kim. İstemiyorum zaten eğer içimdeki çocuk ölürse hayattan zevk alamam
İnşallah oldurmezler kral ama sen dediğim gibi daha çok kendini sev kendine bak
Geleceğini düşün kendi ayakların üstünde durduktan sonra kimse yıkamaz seni aslan parçası
(Ben bu söylediklerimi aynısını kız kardeşime de söylüyorum yanlış anlama )
Bu zamanlarda hata yapıp da hayatını mahvetmesin diye
Sen kaç yaşındasın?
Kanka zaten hayatım aman daha kötü olmasın aman bir hata yapmayayım diye hiçbir şeyden zevk alamıyorum.
23 yaşında bir kelim ben kız kardeşim de 18 yaşında o da aynı senin gibi üniversiteye başlayacak onun için böyle tavsiyeler verebiliyorum
Kendi ayaklarının üzerinde durduktan sonra istediğin hatayı yaparsın o zaman kimse sana bir şey diyemez diye tahmin ediyorum ama bu zamanlardaki tercihin cidden geleceğini etkiler bunun sende farkındasın dır
21 yaşımdayım
18 değil
Başta desene bir dünya yordun beni 😆😆😆
Kankam bilmediğin şu kendi ayaklarının üstünde durunca hata yapmamak gerekiyor. Bu yaşlarda hata normal asıl. Hata yapmadan bir şey öğrenilmez
Üniversite ye yeni başlayacağını zannettim bende 😆
Sana 18 olduğumu düşündüren ney?
Herkes bir anda başarılı olamaz. Hata yapmadan bir şey öğrenilmez
Anladım kral bizde de anne baba ayrıldı baba ondan sonra rahmetli oldu ister istemez etkiledi bu durum bizi insan oğlu tabiki hatasız olmaz
Önemli olan gelecek
Geleceğini etkileyecek hatalar yapmadiktan sonra hiç bir şey önemli değil her şey düzelir
Profilin gizli
Tamam işte takip isteği diyorum o yüzden
Attım kral
Tamam
Keşke ikisi de ölse
Hmmm
A şıkkıı