Recep Tayyip Erdoğan'ı devirebilecek aday kim olabilir?
Ekrem İmamoğlu
Mansur Yavaş
Muharrem İnce
Diğer (Yorumda Belirtin)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunların hic biri.. çünkü muhalefetin sadece herseye karşı cikmak dışında bir vaadi yok... refah düzeyini artiracak, elle tutulur proje sunan, ayakları yere basan biri cikarsa secimi alır... buradaki seçenekler ne söyle denirse onu diyor...
Kim aday olmalı
Erdogan 3. sirada.
Ekrem Imamoglu'da, Mansur Yavas'da, Erdoganin önünde anketlerde. En fazla oyu Ekrem Imamoglu aliyor cünkü kürt tabaninda Mansur Yavas'dan daha güclü.
Milliyetçi tabanda Mansurda güçlü değil mi?
Dedigin taban zaten IYI Parti'de bulundugu icin Millet Ittifakinin ortak adayini destekliyor.
Tabiki Imamoglun'da aradiklari Milliyetciligi bulamayip oy vermeyenlerde var, bunlar Mansur Yavasi daha fazla destekliyor ama Imamoglunun kürt secmeni bu farki kapatip geciyor bile.
Şuanda Recep tayyip erdoğan'ın karşına çıkarılacak denk biri olduğunu düşünmüyorum anca onun üstünde biri gelirse karşısına ozaman kazanır ama kimdir bilemem
Hiç biri kazanamaz. Mansur başkanı işaretledim, o da seçeneklerde kazanamaz seçeneği olduğu için ama hiç biri Erdoğan'ın yanından bile geçemez oy bakımından.
Cevap
11Cevap
Hiç biri kazanamaz ülkede cehalet sayısı ne zaman azalır belki bir fırsat doğar
Öyle bir aday var mı 😳
Bu sorunun kesin cevabını gelecek seçimde öğrenebiliriz ancak
Bunların alayı bal tutan parmağını yalar mantığıyla büyümüş domekratlar Recep gider Mansur gelir o gider veli gelir mantık ve yapılanlar aynı olduktan sonra kişiler değişse ne?
buradakilerin hiç biri onla yarışamaz umarım buradakilerden biri karşısına rakip olur hele ekrem
Mansur Yavaş çok iyi işler yapıyor
@MelisaRess merhaba tanıdınmı beni ben ciddiyim
@umuduolmayançocuk23 hayır tanıyamadım?
takip atarmısın Dmden yazayım
başka kullanıcı adıyla yazmıştım takip at Dmden yazayım hatırlarsınız
Yoldan geçen biri bile çıksa kazanır
Mansur Yavaş
mansur çıkarsa alır.
Adayım Mansur Yavaş
Mansur yavaş.
Ali Babacan alır bu secimi
Ben olabilir