Çok hatalar yapıldı izliyoruz, depremzedeleri dinliyoruz. Peki başkası olsa süreci daha mı iyi yönetirdi?
Memnun olmadığımız her şey için , ülkeyi başka bir parti yönetse daha mı iyi yönetirdi? Buna inanıyor musunuz?
Çok hatalar yapıldı izliyoruz, depremzedeleri dinliyoruz. Peki başkası olsa süreci daha mı iyi yönetirdi?
Memnun olmadığımız her şey için , ülkeyi başka bir parti yönetse daha mı iyi yönetirdi? Buna inanıyor musunuz?
Bir başkası olsaydı bu süreci nasıl yönetirdi asla kesin olarak bilemeyiz ama bildiğim tek şey varsa her şey savsaklanarak yapıldı. O telefon operatörlerinin zaten Allah bin…. versin. Mecbur olmasam hiçbir hattı da kullanmam. Sağ çıkan kişilerin uzuvlarının kaybedilmesinden bahsetmiyorum bile. Bu kadar kişinin vebaline girip ve hâlâ onları desteklemeye devam eden kesimi de Allah’a havale ediyorum.
Adam gibi bir parti olsaydı afet olmazdı ki.
99 dan beri toplanan ÖTV ve deprem vergileriyle zaten ülkedeki tüm şehirler yer altında 5 gidiş 5 geliş yollarıyla metrolatıuls yer üstünde süper lüks depreme dayanıklı binalarıyla sil baştan yenilenir diyor. Depremde de iki elin parmaklarını gelmeyecek kadar insan ölürdü en fazla.
Cevap
2Cevap
Kk mı yönetecek ülkeyi 😂😂 Tayyip diyor ya 5 koyun ver kaybeder diye vallaha doğru. Adamı 5 dkka dinleseniz ne mal olduğu anlaşılıyor ama at gözlüğü ile bakıyor bu CHP liler
O yüzden oylar erdoğana mı
Vicdanıma
Evet inanıyorum bu kadar sorumsuz olmazlardı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?