Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rusya iddiasına ilişkin, "Putin'e saldırırsan buna 'Eyvallah' demem." dedi.
Reis Kılıçdaroğlu üzerinden nato ya mı mesaj gönderiyor gelin sana söylüyorum kaynana sen anla :))

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben katılmıyorum kendisine
Dış politikalarda herkes kendi menfaatini düşünur yani işine kim geliyorsa onu destekliyor Erdoğan
Kılıçdaroğlu daha putini gormedi sallıyor
Adam Türkiyeyi temsil edecek ne yani görse sallamayacak mı :D
20 yıllık rte ile kılıç aynı değil ben siyaset yapmıyorum ama rte alıcak
Anketler orta da RTE nin alacağını sanmıyorum hile yapmazlarsa.
Yok be kanka anketlere pek bakma Ayrıca muhalefet kazansa bile o kafayla 1 sene dayanmaz pkk ile iş birliği yapandan hayır gelmez
Pkk terör örgütü diyorlar kanka ayrıca sen iş yaptıklarını iddia ediyorsun bunu bildiğine göre hükümetin de bilmesi lazım yargılayıp alsınlar :)) Bununla beraber Kılıçdaroğlu da zeki biri kazanamayacak olsa aday olmazdı
KanKa diyorlar ama demirtaşı çıkaracağız demirtaşda aponun heykelini dikeceğiz diyorlar
Avrupa mahkemesi Seloyu zaten suçsuz bulmuş çeşitli suçları var fakat yargılanmıyor da deniliyor haberlerde de tam açık sözlü yazmıyor. Aklın alabiliyor mu neden terörist dışarı çıksın? Kaç defa pkk terör örgütü dediler gerek Kılıçdaroğlu gerek Mansur Yavaş bebek katili çıkmayacak. Hatta Kılıçdar bugün RTE fetö yu talep etmedi biz edeceğiz dedi. Hukuku dizayn edip özgürlüğü rahatlığı verecekler hukuk seloyu suçlu bulmazsa yapacak bir şey yok suçluysa yargılanacak yatacak.
Ama nasıl suçlu bulamazlar askerlerimizin kanı onların elinde
Dostum inan bende çok rahatsız oluyorum. Fakat kanunlara uymak zorundayız nasıl ki akp içerisinden fetöcular çıktı yeşil sol parti içerisinde de pkk destekçileri vardır illa ki bunları tespit edip ayrıştırmak devletin işidir şu an ki hükümet işine gelince bunları yanına alıyor işine gelmeyince terörist diyor açık açık kürdistan falan diyorlar bunlar rahatsızlık verecek şeyler. İnsanlar sorunlarını savaşarak iletişim kurmayarak birbirini görmezden gelerek çözemez iletişim kurmayı konuşmayı bilenler için meclis vardır orada kendilerini temsil edip barış yolu ile isteklerini dile getirebilirler.
Kanka ben subaylık sınavına giricem kpss den siyaseti sevmiyorum ama üzülüyorum ülkeye hangi parti gelirse gelsin olan yine halka olur benim farklı görüşlere arkadaşlarım var biz münazara yaparız tartışırız ama yüzyüze bakıyoruz birbirimize kırgınlık felan yok bide siyasiler dikkat etse üslüplarına
Arada tiktokta falan geçmiş dönem siyasetçiler geliyor abi bir arada oturup espiriler eşliğin de saygı çerçevesi içerisinde konuşmaları çok hoşuma gidiyor. Sinan Oğan olsun Kılıçdaroğlu olsun çok beyefendi kişiler bunu gördüm fakat malum kişi artık güç sarhoşluğu yaşıyor diye inanıyorum saçmalamaya da başladılar uzun zamandır zaten şu an Kılıçdaroğlunun gelmesi insanlarda ki algıyı kıracak ve Kılıçdaroğlundan sonra ki dönem için başkasını seçebileceğiz daha hoş ortamlar görebileceğiz diye düşünüyorum.
Şu seçim arifesi bitseydi hep olay oluyor ama seçimden sonra ne olacak insan tedirgin oluyor
Chpkk nin sahibi abd olduğuna göre
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!