Her partinin kötü yanı iyi yanı var.
Ben Kılıçdaroğlunun pkkya arka çıkmasını rt nin de ülkeyi mülteci kampı yapması ve ekonomiden yana rahatsızım.
İlk oyum 19 yaşimin ve zor bi karar. Ulkemiz icin hayirlisi olsun
Ben Kılıçdaroğlunun pkkya arka çıkmasını rt nin de ülkeyi mülteci kampı yapması ve ekonomiden yana rahatsızım.
İlk oyum 19 yaşimin ve zor bi karar. Ulkemiz icin hayirlisi olsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kılıçdaroğlu pkk’ya arka çıkmıyor. Resmi bir işbirlikleri yok bunu her zaman söyledi. Ama erdoğan hüdapar ile işbirliği yaptı eğer yine kazanırsa şeriat isteyen, hizbullah terör örgütü değil diyen bu insanlar meclise girecek.
Kılıçdıroğlu pkk ne alaka abi siz kafayı sıyırmışsınız
SElahattin niye icerde cikaricaz diyen kim ma l misiniz ya
Hüdapara ver sen o daha iyi pkk lı iyi bilir o kürdüstanı
Ya bunu söyleyen kilicdaroglu bu arada
Ikiside kotu iste konu bu
Bunlar 20 sende baştalar bunlar teröristlerle birlikte oldular megri megri dediler pkk bayrağı salladılar şimdi de hüdapar çıktı çok tehlikeli biri bunlar bunların gitmesi için kılıçdıroğlu na oy vericez
Tamam da kilicdaroglu da farkli degil? Hani diyo ya selahattin niye icerde cikaralim diye. Napsam bilemiyorum
Depremi düşün intihar edenleri düşün artan kadın cinayetlerini düşün suriyeli afganlı tacizcileri düşün olmayan adaleti düşün düşün ve kararını ver daha saymadıklarım var
Yakılan 2 askerimizi düşün idlibte şehit olan askerimizi düşün intihar eden polislerimizi düşün ekonomi yi düşün benim gibi gelecek kaygısı yaşıyan gençleri düşün çoçuğuna bez alamayıp intihar edenleri bunları düşün kılıçdıroğlu daha başta bile değil
Emin ol baştakiler daha kötü sedat pekeri izle Muhammet yakutu izle aç izle
Tamam saol onlara da bakcam
Yazdıklarımı dikkate al lütfen dikkatli oku teşekkür ederim 🙏
İyi ki tr de yasamıyorum
Sinan oğan
Iyi yanları neler?
Ogan
Erdoğan