Abicim tamam Kemal Kılıçdaroğlunu falan sevmeyebililirsiniz iyi güzel anlıyorum ama bu adam gerçekten 5 yıl daha kalmamalı. Hele Fatih Erbakan'a bakın adam tam şeriatçı. Gerçekten babasını yine iyi kötü severdim ama oğlu beni daha da iğrendirdi. Lütfen kardeşlerim bu adamlar şaka maka şeriatı getirmek istiyorlar ve eğer gelirse de zaten bir süre sonra bu adam yetkiyi de tamamen ele alır. Bu seçimi ülkenin kurtuluş seçimi olduğunu lütfen anlayın diyeceklerim bu kadar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHer yerde ısrarla yok sayılmaya devam etse de Sinan Oğan diyorum. Hiç kimse Sinan Ateş'i öldürenler ile (mhp), Ergün Poyraz'ı vurdurup Erlik'e cadı avı (chp) başlatan siyasetçilere oy vermek zorunda değil.
Cumhuriyetçi dediğin Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk'ün astırdığı Cumhuriyet ve Türkiye topraklarına kasteden adamlar ile helalleşiyor. Daha seçilmedi bile ama Türkiye'yi savaşa sokacak hamlelere başladı. Abd ve ab istiyor diye Rusya'ya yaptırım uygulamak ve karşısında olmak. İnce'ye kumpaslar kurup suçu Rusya'ya atmak. Oğan'a da kumpaslar kurmaya devam ediyorsunuz. Sosyal medya da yediğiniz haltları görmediğimizi sanma.
041 Yorumla
Soran+1 yılTamam da bak şunu anlamıyorum Sinan Oğan için oy versen ne değişecek? Zamanında akp de onlarla iç içeydi hatırlatırım şu an chp için bunu diyorsun iyi güzel ama öylelerdi ve kürtlerin oyu yani hdp'nin oyu ne olursa olsun önemli. Bence sonlarda saçmaladın ama Rusya'ya karşı yaptırım falan da yok bunu kimse demedi. İnce'ye de ben onların da yaptığını düşünmüyorum ki bence de fetönün işi olabilir. Chp'nin bunu yapıp yapmadığını bilemem ama onla alakası olduğunu sanmıyorum. Muharrem'in zaten aday olmasındaki amaç çıkarları içindi ve büyük ihtimalle Chp'den bir şeyler istedi ve o teklifini kabul ettiler. Sinan Oğan konusu için de bir şey diyemiyorum ama ona bakarsan Kemal Kılıçdaroğlu için de aynı şeyler oluyor hatta daha da beterini yapıyor akpliler bir şey diyor muyuz diyoruz ama ne oluyor boş geçin abi şunları
- +1 yıl
Sinan Oğan mhp'den ayrılalı yıllar oluyor ve isteseydi akp'ye katılırdı.
Chp'ye mhp'den geçen Mansur Yavaş ve yine mhp'den ayrılıp iyi partiyi kuran Akşener chp ile ittifak.
Hdp'nin legal bir parti olması, onun terörist bir parti olmadığı anlamına gelmez. Kürtler'den oyunuzu bölücülük yaparak mı kaldırıyorsunuz? Anayasa'nın Türklükle ilgili ilk maddelerini kaldırarak? Federasyon? Özerklik? Akp ile farklı amaçlara sahipmiş gibi gösteriyorsunuz kendinizi ama aynı amaca hizmet ediyorsunuz.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rusya ile ilgili beyanları var. Haber okumuyorsun görüyorum ki.
Fetö ile chp ince'ye kumpaslar kurdunuz. Sosyal medya tonlarca chpli hesap aktif. Sinan Oğan'a da aynı şeyleri yapıyorsunuz. Kemal Kılıçdaroğlu'na aynı şeyi mi yapıyorlar? Yukarı da yazdığım kötülükleri yapan birisi nedense seçim otobüsüne taş atan çocuğu affediyor? Sence bu mantıklı mı? Oyun oynuyorsunuz. Mağduriyet yaratarak oy kazanmaya çalışıyorsunuz.
Soran+1 yılYeni gördüm yaptırım konusunu. Chp'nin politikası zaten eşitliği gerektirir hem batıyla hem de gerekirse Rusya ve diğer ülkelerle. Neyse ki bence Rusya bile yapabilir çünkü daha geçenlerde adam Avrupa ve Amerika ile de ilişkilerimizi geliştireceğiz demişti. Ayrıca şu an aşırı saçmaladın. Meral ve Mansurun falan Chp ile ittifak olmasında ne var? Ona bakarsan Necmettin Erbakan Erdoğan hakkında neler neler söylediği halde oğlu şu an akp ile ittifak ama işte bunu da gör madem. Sen daha siyaset denen şeyin amacını anlamamışsın maalesef... Siyaset denen şey çıkar işidir. Yalnız Türklüğümüze hatta bayrağımıza en büyük tehdit şu an Akp'nin bir olduğu hüdapardır kusura bak veya bakma madem öyle. Rusya ile ilgili olan dediğini de gördüm sadece yaptırım uygulayacağım dediği kısım gözümden kaçmış ama Rusya kısmı için şu an bir şey diyemiyorum. Ben üstte de dediğim gibi iki tarafa da eşit yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum. İnce hakettiğini yaşıyor kusura bak veya bakma nefret ediyorum ondan ama sen rahat ol o bir şeyler koparmıştır chp'den yoksa o adam adaylıktan falan çekilmezdi. Sosyal medya'da tonlarca Chp'li hesap aktif doğru çünkü artık akp li sayısı daha az ve akp nin trollerine rağmen yine iyi bir savaş veriyoruz. Sana göre kötülük olarak gelebilir ama orada ben kötülük göremiyorum sen bilirsin. Ayrıca da affedebilir alışkın değilsin normaldir 21 yıldır en küçük tweet attığında bile sabahı kalmadan seni içeri aldıkları için normaldir. Oyun oynayan kim hmmm sanki akp yaa. 21 yıldır bizle bir güzel oynadı ülkemizi sömürdü her parçasını sattı araplara, katarlılara bilmem kimlere kimlere... Neyse işte 2 gün sonra artık bu saçma düzenden kurtulacağız
Soran+1 yılNeyse ha troller konusunda da sen bilmezsin ama bak Akp'nin trolleri meşhurdur.
- +1 yıl
Yavaş ve Akşener ile ilgili yazdığın cevabı yazdığın birinci yoruma hitaben yazdım.
Abd ve ab, Ukrayna üstünden Türkiye'yi savaşa sokmaya çalışmadılar mı? Rusya ile ters düşmek stratejik bir hata olur Türkiye için. Ukrayna savaşı'ndan uzak durmamız gerektiğini anlamıyor musun?
Akp hüdapar ile, chp hdp ile işbirliği yapıyor. Cumhuriyet düşmanlarını partisine topluyor. Ne farkınız var ki birbirinizden? Akp ve chp 1921 anayasası'na dönmek istiyor. Akp ve chp tarikatlara ve tarikatçılar'a karşı değil ve partisinde barındırıyor.
Sosyal medya da en az akpliler kadar tehlikeli olduğunuzu gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Dilerim, bu sayede uyanmayalar da uyanır.
İnce'nin bir anlaşma karşılığında geri çekilmiş olma ihtimaline karşı çıkmıyorum ama bu kurduğunuz kumpasları değiştirmez.
Ergün Poyraz ve Erlik için diyeceğin yok mu? Hadi, ona da bir bahane bulsana.
Akp'nin sığınmacıları nasıl gönder gibi bir niyeti yoksa chp'nin de yok. Chp'nin ortaya saçılan anlaşmalarından bir habersin sanırım.
İşte akp ve chp daha fazla bu vatanı parçalayamasın diye Sinan Oğan'a veriyorum. Taze kan iyidir.
Soran+1 yılBen de Rusya ile ters düşelim diye bir şey demedim ki demem de. Amerika ve Avrupa ile de ilişkilerimiz iyi olmalı bana göre ki Kemal Kılıçdaroğlu da böyle düşünüyor zaten. Neyse tarikatlar ve tarikatçılar konusunda ben de desteklemiyorum ama işte maalesef durum böyle bir şey diyemem. İnce konusunda ise dediğim gibi asla umursamayacağım bir insan ki gerisi de umurumda değil. Ergün Poyraz için falan dediklerine katılıyorum haklısın yani bu konuda bir şey diyemem. Ha sığınmacılar konusunda katılmıyorum en azından göndereceklerine inanıyorum başka çaremiz yok. Yoksa her türlü savaş çıkacak bu ülkede ve gerçekten çok kan dökülecek. Bak Sinan Oğan ben de seçilsin isterdim yalan yok doğrudur ama bunun imkanı yokk işte anlamıyorsun. Senin yaptığın şu seçimde boş oy atmak gibi bir şey. Diyeceksin ben sana böyle böyle dedim diye doğru ama en azından Erdoğan bir gitsin de gerekirse erken seçime bile gideriz ama şundan bir kurtulmamız lazım şu an çünkü bu adam bir daha seçilirse bir daha asla gitmeyebilir bile her haltı yaparlar bunlar. Diyeceklerim bu kadar sen bilirsin gerisini ama şu an anketler falan da gösteriyor ki ilk turda rahat bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu bu seçimi alacak. Sen bilirsin gerisini senin görüşün. Siyaset denen şeyde zaten bembeyaz gibi bir şey maalesef mümkün değil ama yıllarca akp'nin yaptığı şeyi yapıcam kötünün iyisi tabirini kullanıyorlardır ya heh işte bende onu yapıcam bu seferlik
Soran+1 yılGit bak Muharrem'e kim kumpas kurmuş şu an ekşi sözlükte falan da bu konuşuluyor. Aktroll biri yapmış işte sizin gibiler de hemen inanıyor neyse biz dedemren razıyız ve İnşallah da kazanacak
- +1 yıl
Ergün Poyraz'a yapılanlar başkasının başına gelmeyeceği ne malum? Akp ve mhp ile 90lar faili meçhul cinayetlere geri dönmek üzereyiz. Chp ile de çok farklı olmayacak. Bir diktatöre daha ihtiyaçı yok bu ülke'nin.
Sığınmacı konusunda anlaşma yapmış, özellikle ülkeyi bölmeye çalışan hamleler yapmak isteyen Kılıçdaroğlu, sığınmacıları göndermez.
Akp'nin eskilerini toplayıp kendisine bakan yapan, ülkeyi bağıranlar ile ittifak yapan Kılıçdaroğlu ülkeyi kurtaracakmış. Babacan yüzünden ekonomi bozuldu. Davutoğlu yüzünden sığınmacı geldi.
Benim vicdanım akp ve chp gibi vatan hainlerine oy atarsam çok rahatsız olur. Bir Türkçü olarak Sinan Oğan aday olmasa bile oy atmazdım bile. Sana göre boş oy, bana göre bu şahışlar'dan kurtulmak için 3. bir yol ve bir fırsat. Anketler ise kendi insanlarına yakın olanlar tarafından hazırlanıyordur eminim.
İnce konusunu daha araştırmadım.
Soran+1 yılSiyaset denen şey asla toz pembe olmadı bu bir gerçek. Chp içerisinde de elbet o tarz insanlar vardır ve daima da olacaktır ama ben Kemal Kılıçdaroğluna güvendim ve güveniyorum diğer türlü hiçbir şey düzelmeyecek. Sığınmacıları gönderir veya göndermez ama bunu yaşayıp görücez. En azından asla göndermeyeceğiz diyen bir adama ben oy vermiyorum. Babacan konusuna katılmıyorum onun dönemine bakarsan ekonomi yine de gayet iyiydi ama Davutoğlu'nu ben de sevmem bak zeki adamdır kültürlüdür falan ama ben sevmiyorum kendisini. Sinan Oğan da Mhp'den geliyor madem öyle ona da atma kardeşim Allah Allah nerden biliyorsun onun da aynı olmadığını? Bence burada boş yapmışsın. Zamanında Mhp'de yaşanan olaylarda Sinan Oğan da suçlu dersin bu mantıkla. Bence şu an tek yaptığınız bir bakıma boş oy atmak. İçten içe sen de biliyorsundur Sinan Oğan'ın kazanma ihtimali olmadığını.
- +1 yıl
Bir parti ile görüşleri uymuyorsa ayrılması kadar doğal bir şey olamaz. Sinan Oğan mhp ile aynı düşüncelere sahip değil ama Babacan ve Davutoğlu hâlâ bölücü düşüncelere sahip ve fetöcüler. Yargılanması gereken insanların siyasette olmasını destekliyorsanız nasıl adaletli olabilirsiniz ve ya bekleyebilirsin?
Bu arada ince ile ilgili konu da genel başkan yardımcısı Burak Hasar açıklama yaptı. Akp ve chplilerin kendisi üstüne oyun oynadığını kabul etti.
Haksızlığa uğradığında adalet arama sakın, çünkü adaletin karşısında durup suç işledin. Bu suça ortaksın.
Bu yaptığınızın Vahdettin'e bağlılığını bildiren cahil halktan farkı yok. Vahdettin nasıl vatan haini ise aynı şekilde hainsiniz ve bedelini ödeyeceksiniz.
Soran+1 yılTamam doğru diyorsun ama senin mantığa bakarsak bütün partiyi suçlayamayız dimi? Ben dediğim gibi Kemal Kılıçdaroğlu'nun şu an için en doğru aday olduğunu düşünüyorum. Ha ayrıca Sinan Oğan da bana güven vermiyor ve tek amacı seçimi ikinci tura taşımak gibime geliyor madem dersek. Biz Erdoğan'dan açık ve net bir şekilde bıktık. Sadece kendini düşünen ve bir ülkeyi batırmış bir adama 5 yıl daha değil 1 gün daha zerrre tahammülümüz kalmadı. Dediğine de gelirsek doğru onların da fetö ile bağlantısı oldu ama cidden şu an bu dediğin en küçük şey gözümde. Ayrıca İnce konusunda da o da Erdoğan'ın adamı yani artık bunu biliyorum yani net bir şekilde. Ben ülkemin geleceği için Kemal Kılıçdaroğlu diycem artık yeter yani. Akp gelmesin yeterki de öncelikle hak, hukuk, adalet gibi ülkemiz için önemli bu kavramlar yeniden otursun gerekirse değiştiririz hatta erken seçime bile gideriz olmadı ama şu an bu ülkenin önceliği Akp'den kurtulmak olmalıdır. Eğer bu adam bir daha gelirse bir daha çok zor yollarız.
- +1 yıl
Bu ülke rte'ye bir gün daha tahammül edemeyebilir doğru ama Kılıçdaroğlu'na da bir kaç yıl edebilir mi? Defalarca kez yenildiği halde chp genel başkanı olmaya devam ediyorum, kendisini zorla Cumhurbaşkanlığına aday yaptırıyor. Her partinin bir bakanı olacak diyor. Gerçekten çok demokratik!
İnce'ye destek vermek gibi bir düşüncem yok, sadece kendisine yapılan bu oyunlar yanlış olmakla birlikte zorla adaylıktan çekilmesi için baskı yapmak antidemokratik bir davranış.
Sinan Oğan mükemmel'dir demiyorum ama adaylar içersinde en donanımlı. Neden bir şansı haketmiyor ki? Neden eskilere muhtaç olalım? Belli ki chp'ye çalışıyorsun ama senin gibilerini harcarlar. Fetö'nün büyük askerleri dışarıda, küçükleri ise içeride.
Soran+1 yılKendisini zorla aday falan yaptırmadı. Ben de o zaman yalan yok Mansur Yavaş aday olsun isterdim ama olmadı ve düşününce kürt seçmenden oy alma adına mantıksız olduğunu da anladım ve daha sonra İmamoğlu dersek de onun da siyasi yasağı vardı ve Rte bir şey ederdi elbet o da olmadı kısacacası. Yeni bir yüz ise biraz riskli olabilirdi o an için ve ne kadar kabul etseniz de etmeseniz de en mantıklı aday Kemal Kılıçdaroğluydu ve aday da oldu. Sana bu durum farklı falan gelebilir bilemem ama durum bu. İnce için yapılan sana öyle gelebilir ama bana kalırsa sonuna kadar haketti. Sözde bizi çok önemseyen İnce bir anda seçime giriyor ve Cumhur İttifakından da çok Millet ittifakına sallıyor yani ben bu adamın neyini savunayım be şimdi? Zaten bugün de Erdoğan ile görüşerek bence az çok daha bir kendini belli etmiştir. Oyları da gerçekten %2 lerin bile altına düştüğü için bu olan gayet normaldi ve siyasi hayatını bitirmemek için doğru olanı yaptı. Donanımlı doğru hatta ben de kazansın isterim ama kazanma ihtimali olmayan bir adaya bu kadar önemli bir seçimde oy falan atamam. Hakediyor yalan yok hatta bana kalırsa başbakan falan bile olabilir önümüzdeki seçimde ama bu seçimde maalesef... Şu an sen akp'ye çalışıyorsun gibi görünüyor ama ne bileyim...
- +1 yıl
İnce'nin de akp ve chp'den çok farklı bir görüşü yok. Örnek "Selo başkan." diyen kendisi. Burada eleştirilen şey kendisine yapılan haksızlık.
Tonlarca akp ve chp'nin aynı görüşe sahip olduğunu ve aynı amaca hizmet ettiğini yazmama rağmen akp'ye çalışıyorsun demek nasıl bir cahillik? Bir Türkçü ile siyasal islamcı bir partiyi kafan da nasıl yan yana getirebiliyorsun?
Soran+1 yılBak işte ben sana Sinan Oğan kötü demedim bunu tekrar tekrar vurguluyorum ama sana anlatamadım ha ayrıca da dediğim gibi Sinan Oğan en fazla%5-6 civarında bir oy alacak yani kazanma ihtimali gibi bir şey söz konusu değil. Ki şimdi diyeceksin bana Akp'li neden dedin. Tam olarak şöyle ki oyu %5 olan birine oy vermem Akp için bir oy eksilmesi demek muhalefet tarafından. Biz seçim ikinci tura gitmesin ve bu saçma sapan artık bitsin diye uğraşıyoruz ama Sinan Oğan da içten içe bu saçma düzene hizmet ediyor gibi de geliyor. Bak diplomasına her şeyine saygım sonsuz ama bu seçimde seçilemeyecek ve tek yaptığınız bu şekilde seçimi ikinci tura bırakmak olacak. Ya sadece aç bak dün yaptıkları iğrençliklerin sayısı o kadar fazla ki hatta bu gün daha da fazla olacak malum son gün. Ya adamlar savaşa götürmeye çalışıyor ülkeyi. Kendini devlet olarak gören bir hükümet var ve bu son bulmalı. İkinci tura da kalmayacak bu seçim aha da buraya yazıyorum çünkü oy farkı acayip fazla ve senin şu an Sinan Oğan demen sadece Akp'nin işine yarayacak. Soruyorum hadi diyelim ikinci tura kaldı KK VE Erdoğan hangi tarafı seçersin? Ben 5 yıl daha bu ızdırabı çekemem. Bu adam benden hatta bir gençlikten az buz şey çalmadı. Zaten bir kez daha gelirsek Türkiye Cumhuriyeti artık yok olmaya mahkum olacaktır. Her türlü şey yaşanabilir ve dediğim gibi bu kadar mülteci elbet bir gün iç savaş çıkartacaktır. Ben böyle bir Türkiye istemiyorum açık ve net.
- +1 yıl
Seçimin 2. tura kalmasını çok isterim. Bu sayede Sinan Oğan çok daha fazla oy toplayacak.
Soran+1 yılOhooo ablacım cidden sen de onun amacına hizmet ediyorsun işte. Bu adam ha 3 oy aldı ha 5 ne farkedecek işte? Her türlü kazanamayacak olacak olan bu.
- +1 yıl
İnsanlara yapmaya çalıştığınız algı bu "Kazanamayacak. Az oy alacak.". Vatan hainlerine teslim olmaktansa denerim.
Soran+1 yılYaa off azcık objektif ol işte neyi deniyorsunuz. Hadi bana veya anketlere inanmıyorsun git Youtube'dan bak seçim anketlerine gör gerisini. Daha da diyecek bir şeyim yok sen bilirsin.
- +1 yıl
Kurgulanmış videolara mı? Ona bakarsan akp kanadından sürekli rte övülüyor. Biraz mantık. Gerçek sonuçları seçim de göreceğiz. Güvendiğiniz dağlara kar yağmasını bekliyorum.
Soran+1 yılKurgulanmış mı? Adamlar kesintisiz anket yayınlıyor ve halan da kurgu diyorsan sen bilirsin. Tavsiyem bu düşünceden en erken şekilde ayrılmandır. Yoksa büyük bir hüsrana uğrayacaksın seçim günü...
- +1 yıl
Seçim günün de görüşürüz.
Soran+1 yılGörüşürüz o zaman
Soran+1 yılDeğdi mi şimdi Sinan Oğan'a verince?
- +1 yıl
Verdiğim oydan gayet memnunum. Vicdanım rahat.
Soran+1 yılVicdan bir şey kazandırmıyor maalesef siyasette
- +1 yıl
Rte'den farkı yok Kılıçdaroğlu'nun.
Soran+1 yılAblacım bir git işine denemediğin şeyi nerden biliyorsun Allah aşkına. Adamın bir tane kötü şeyi var mı veya hiç yolsuzluk falan yaptığını gördün mü ne çalmış bu adam kalpler haricinde?
- +1 yıl
"Su şişesi" sorusu olan yerde anlattım. Yorumlarım'dan bulabilirsin.
Soran+1 yılBulamadım o soruyu. Bilgisayardan giriyorum yorumlar kısmı o kadar detaylı çıkmıyor. Neyse de senle boşuna tartışıyorum gibi Erdoğan'ı mantıklı görüyorsun bu kadar şeye rağmen ne diyeyim...
- +1 yıl
Rte'ye oy vermeyeceğim.
Soran+1 yılNasıl yaa? Peki kime oy vereceksin? Boş oy mu atacaksın?
- +1 yıl
Hiç oy atmayacağım.
Soran+1 yılPeki sen bilirsin ama oy kullanmayacağım konusunu da anlayamıyorum. Seni Kılıçdaroğlu tarafına çekmeye çalışmayacağım ama yine de değişim gerekli olduğunu bence bir düşün. Yani Erdoğan gelirse hiçbir şey değişmeyeceğinin aksine daha da kötüye gideceğiz
- +1 yıl
Bir Türkçü olarak benim düşüncelerimi temsil etmeyen, bana yanlış gelen şeyleri temsil eden insanlara oy veremem. Bir seçmen olarak bu davranışımın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Medenî insanlar gibi siyaset tartıştık. Teşekkür ederim.
Soran+1 yılNe demek ben teşekkür ederim ama tekrar son kez diycem hatta özellikle mültecilerin gitmesi için bir kez daha düşün derim eğer ki Sinan Oğan da onlarla olursa yani bakanlık falan verirlerse net gönderirler. Ülkemizin geleceği için diyorum bunu ama gerisini sen bilirsin ben teşekkür ederim.
- +1 yıl
Sinan Oğan kiminle olursa?
Soran+1 yılMillet İttifakı ile olursa diyorum. Adamların birinci gayesi zaten mülteciler ki iç işleri bakanı olarak bence mükemmel olur. Yani bir düşün derim en azından
- +1 yıl
Akp ve chp için sığınmacıların kalması Türkiye'yi bölmek açısından yarar sağlar.
Akp ab ile geri kabul anlaşması yaptı. Chp de göndermeyeceğine dair anlaşma yaptı. Yani söylemek istediğim eski siyasetçiler değil de yeni siyasetçiler gönderebilir.
Soran+1 yılChp nerede ve kimle anlaşma yaptı?
En İyi Cevaplar
Ahaha aaçmalamayınnyaa insanları böyle yalan haberlerle korkutamazsınız yemiyor artık gençlik. Bu yalanları her seçim öncesinde sizin gibi insanlar pompalıyorlar piyasaya ama yemiyoruz. Kaç seçim geçti ve ülkeye şeriat gelmedi. Ama her seçim öncesi siİn gibiler şeriat gelecek diye bağırıp durdu. Hani geçtiğimiz seçimden sonra şeriat gelmedi ne oldu yavrum ahahha yalancılar...
114 Yorumla
Soran+1 yılGeçen seçimden önce şeriat gelecek demedim ben bu bir ve ikincisi malum partinin iki ortağı aşırı sağcı zaten birisi terör örgütü o ayrı konu ama siz bilirsiniz zaten bu kadar şeye rağmen oy veriyorsanız o sizin probleminiz
- +1 yıl
Yahu saçmalama canım sen dedin diye iddam yok. Siİn gibiler kendini yırtıyordu geçen seçimde ondan öncekis eçimde de iltica geliyor şeriat gelecek diye ne olduuuu? Geldimimşeriat ne olduuuu ahahhaha 😅 kendini parçala istersen burası demokratik bir ülke ve biz seçime gidip oyumuzu kullanacağız ve yalancılara da inanmıyor bu gençlik artık karnımızntoo böyle yalanlara
Soran+1 yılAbicim ben demedim geçen seçimde diyorum sen hala ne diyorsun neyse... Adamların iki ortağı diyorum ki sana açık ve net sunduğu maddelere bile bir bak görürsün ne olduklarını. Fatih Erbakan'ı da sevmiyorum keşke babasına benzeseydi az da olsa. Zaten hizbullahçılara da diyecek bir şeyim yok Allah belalarını versin
- +1 yıl
Sen yazdıklarımı bile anlamak istemiyorsun 😅 hahaha demokratik birmğlkede yaşıyoruz insanlar sizin gibilerin yalanlarına kanmıyor arrık geçmiş olsun. Ve ortaklık ve açıklama filan görmekmistiyorsan altılı masanın yapacaklarına bir bak resmen vatanı bölecekler ahaha sakınnoy vermeyin bence sense verme çok seviyorana ülkeni aman diyim ülkeni bölmelerini istemiyorsan oy verme oraya. Burası demokratik bir ülke ve öyle de kalacak. Halk sağduyulu merak etme
Soran+1 yılHalan ne diyorsunuz sen anlamak istemiyorsun zaten sen bu kez yine Erdoğan'a vermen demek bir bakıma vatana ihanettir yeter yani bıktıkk ki zaten kazanma ihtimali de yok artık
Soran+1 yılTam tersine artık akp'nin dini kullanarak yaptıklarını yemiyor insanlar abicim ama sen bilirsin
Soran+1 yılAynen öyle abim çok şükür gözü açılan insanlar var buna da şükür
Soran+1 yılTamam abim aynen öyle yalan söyleyen benim kesin öyledir ondan da depremde bir ülke hükümetine değil de Haluk Levent'e güvenip ona atıyor paraları kesin öyledir geçin bunları
- +1 yıl
Hayor bu da yalan canım benim 😅 haluk levente para atmadı kimse. Ahbab derneğine atılmış olabilir ama o da afada bağlı hareket etti ve insnalar her yerdenn yardım yaptı. Eğer bahsetriğin gibi olsaydı ahbab derneği şu anda tek başına tüm deprem bölgesine yardım ediyor olurdu ama devletinnyaptığı yardımınnyanında ahbab derneğininnyardımı güzel de olsa küçük bir parça sadece. Ama bazı yalancılar pohpohlayarak insanları kandırmaya çalıştılar burada da. Bu da yalan inanmayın 😅 gençlik yemiyor bu yalanlarınızı hala yalan söylüylrsunnaz utanman olsun
Soran+1 yılBunu da yalanlıyorsan senle daha fazla tartışmaya gerek yoktur. Sen de biliyorsun her şeyin ne olduğunu gayet ama inkar ediyorsun ha ayrıca da Ahbap derneğine bağışlandı dedin doğru ama Haluk Levent sayesinde oldu bu ve insanlar ona güvendikleri için onun kurduğu derneğe bağış yaptılar ki keşke de cumhurbaşkanı olsa dediğim bu ülkede sayılı insanlardan çünkü ülkenin %98 ine sor tek tük bir kaç insan Haluk Levent bana güven vermez der. Neyse ha ayrıca devlet de deprem bölgesine yardım etti mi etti yaa çok haklısın bir güzel çadır satarak yardım ettiler sağolsun Kızılay. Abicim bence sen daha fazla konuşma konuştukça batıyorsun
- +1 yıl
Aha saçmalama güzellik Haluk leventin kendisi bile söyledi bizim sırtımızdan yurt dışı kaynaklı art niyetli bazı örgütler bizi ön plana çıkararak devleti aci göstermek istediler gibi bir şey. Yalan dolan yani bu denli şişirilmesi. Evet güzel şeyler yaptılar ama devletin yaptığı hizmetlerin yanında haluk leventin ahbab grubunun yardımları küçük bir bölüm. Yani insanlar sadece ona güveniyor falan gilan bırakın yalanı gençler yemiyor artık bu tarz yalanlarınızı. 😅 hala yalan haberlerin ardına sığınmaya devam edeceksin biliyorum devam et bakalım yalanlarını yüzüne vurmaya devam ederim
Gündem konusunda 340 cevap paylaştı. boşa uğraşma kankam bu sitenin büyük kısmı fahrettin altunun fonladığı sayfalardan chp hdp ile birlikte algısını yemiş gelip şimdi sana onu yazacaklar iflah olmaz bu eşşekler olan bize olacak işte akp kazanırsa
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi 21 yıl cidden neyinize yetmedi daa yeter artık. Gitsin artık bu adam nolur sanki vallahi bıktık. Tamam şimdi gelip nankör falan diyecekler ki desinler umurumda değil ama cidden artık bir gözlerini açsalar keşke
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılChp yönetimlerini görüyoruz. Kasetle şantaj yapan birisini mi başa getiricez? Sırf biri gitsin diye ondan daha kötüsüne oy verilmez. Siz bugün kurtulmak için diyorsunuz peki Kemal gelip öyle bir sistem yapıpta başta kalırsa ne olacak değiştirme şansımız bile olmayacak.
Muhalif mi diyorsunuz Sinan Oğan'a verin. Bu adamın ne kötü şeyi var acaba? Chp'ye 1000 e katlar bu adam. Siz popüler kültüre göre hareket ediyorsunuz fikriniz bile hür değil. Sosyal medya olsun KS olsun bakıyorum hep yorumlara Sinan Oğan iyi ama kazanamaz oyum Kemal'e diyen dolu kitle var mantıken sen bu adama oy vermezsen adam nasıl oy oranı artsın? Artmaz tabi. İyi bir kişi var ama seçen yok anlamıyorum ben böyle bir toplumu gerçekten. Kemal kazanacağına Erdoğan kazanmasını tercih ederim. Gönlüm Sinan Oğandan yana elbette ama olurda Erdoğan Kemal seçenekleri oluşacaksa eğer tartışmasız Erdoğan.
27 Yorumla
Soran+1 yılSonda dediğin yetti zaten. Halan bu kadar şeye rağmen Erdoğan diyemem ben asla. Senin dediğini de yaparsam evet oğana oy atmış olurum ama bu saatten sonra bir şey değişmez 1-2 kişiyle üzgünüm.
Cevap sahibi+1 yıl1-2 kişi mi? Dolu yorum var var sizinkine benzer. Evet oyum Sinandan yana zaten ama olurda 2. tura kalırda seçim Erdoğan ve Kemal arasında geçerse Atatürk'ün imajından faydalanıp onun yolundan dahi gitmeyen, hdp ile iş birliği yapan ve kasetçi şantajcı birilerine oy vermem.
Erdoğanda hüdaparla iş birliği yapıyor evet fakat hdpye oy atmaktansa giderim şeriatçılara oy atarım dahi iyi en azından teröriste ve kasetçiye oy atmamış olurum.
Soran+1 yılŞeriatçı mı? Off sinirlenmeyeyim diyorum da ya sabır. Ablacım azcık düzgün mü araştırsan. Hüdapar veya hizbullah denen parti de zaten terörist anlamııyor musunuz. Kaset konusuna da bir şey demiyorum. Muharremi zaten zerre sevmem ve çekilmezdi bile chp ona bir makam teklif etti diye çekildi net zaten aday olma amacı buydu
Cevap sahibi+1 yılMakam teklifi almadı. Kaybedecek chp. Benim gibi dolu milliyetçi var oğana veren. Kemale oy vermeyiz asla, Erdoğana gidecek oylar. Chp yenildi yine kısaca hdp ile iş tutanın siyaseti bilmeyenin sonu budur yazık akp en kötü döneminde bile yenecek acınası halde chp.
Soran+1 yılCelladına aşık olmak bu mudur?
Cevap sahibi+1 yılChp kazanırsa apo ve selo ve diğer pkklılar hapisten çıkar. Ayrıca Kürdistanı kurarlar. Hayrına mı chpyi destekliyor bunlar. Yüzde 1-2 oy katabilen partilere chp 30-40 vekil koltuğu bıraktı hdpye neler neler verecek düşüncesi bile korkunç.
Soran+1 yılOff off apo falan çıkmayacak anlayın artık şunu bee. Akpliler böyle kandırıyor işte sizi. Yaa anlatamıyorum ben bu insanlara öyle bir şey yok artık daha ne diyeyim. Hadi diyelim Erdoğan kazandı ne olsun 20 milyon mülteci ile nasıl rahat edersiniz cidden pes. Savaş çıkacak anlamıyorsunuz. Bu kadar mülteci bir ülkede olursa net savaş çıkar er ya da geç
Keşke şeriat osmanlı gelse de bu ineklerde rahat etse vırvırvır kafa zikiyolar ya hani, ne seriatin ne osmanlinin gelecegi filan yok bunlarin tek dusundugu kendi cepleri kendi rantlari takiyyeci bunlar
21 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle bu sayede daha da soyacaklar ülkeyi
+1 yılKılıçdaroğlu mu cumhuriyetçi, sorsan Atatürkün doğduğu yeri bilmez, Chp Atatürkü kullanarak biyerlere gelmeye çalışıyor. Asıl Atatürk düşmanlığı budur.
111 Yorumla
Soran+1 yılAnladım tamam akpli şeriatçı hizbullahçı tayfadansın
- +1 yıl
Ben de anladım bu önyargıyla konuşmaya değmeyeceğini.
Soran+1 yılO zaman Sinan Oğan ne diyeyim? Ayrıca ön yargı nerde? Ben yanlış bir şey demedim neyin ne olduğu belli siz bilirsiniz...
- +1 yıl
Hayır bi şey söylüyorum söylediğim şeyin dışında bir yafta nokta. Dediğim yalan mı, bunun doğru olmadığına dair bi görüşün varsa ifade edersin yoksa da kalır. Ama sizin yaptığınız çok daha alakasız ve sabit.
Soran+1 yılEvet çünkü artık sinirliyim ve değişim istiyorum. 21 yıl ne demek anlatabiliyor muyum? 21 yıl bir ülkeyi sömürmek dini kullanarak ve insanların halan takım tutar gibi bu adamı desteklemesinden bıktım ki zaten az kaldı gidecek sonunda son günleri o ve ekibinin. Neyse Kemal Kılıçdaroğlunu seversin veya sevmezsin umurumda değil veya hangi partiyi tutuyorsun o da umurumda değil ama kurutuluşumuz için en azından şu an Kılıçdaroğlu diyorum ben. Diyeceklerim budur ki sen direkt Atatürk düşmanlığıyla girdin ben de sana o seviyede karşılık verdim olan bu.
- +1 yıl
Haklısın bir şey demiyorum ama bu gitsin de ne gelir gelsin mantığını da anlamıyorum. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak ne kadar mantıklı. Bir kişi kötü ise onu daha iyiye karşı değişmek istemek kadar normal bir istek olamaz. Hüda par terörist kökenli ama ona karşı savunulan ondan daha aşağı değil. Gümüşü altınla kıyaslar gibi algı oluşturulunca komik geliyor.
Soran+1 yılTamam da değişimin amacı da budur zaten. Denersin eğer olmazsa 5 yıl sonra gider değiştirirsin. İşte bizim ülke bu mantığı anlamadığı için 21 yıldır bir adam ülkeyi yönetiyor. Ben de Sinan Oğan gelsin isterdim mesela yalan yok ama bu seçimde bu asla mümkün değil hele ki bu saatten sonra. Diyeceksin ki Hdp evet doğru ki ben de sevmiyorum ama Kemal Kılıçdaroğlu bana güven veriyor ve ittifakta yok bir kere bakanlık falan da verilmeyecek ama tam tersi olursa sadece şu neden bile bana yetiyor. Eğer ki bir daha akp seçilirse bu kadar mülteci gitmeyecek asla ve er ya da geç başımıza bela olacaklar hatta çok kan dökücez belki de. Sadece bu nedene bile bakarsak gitmeli bunda da eminim ve bu saatten sonra da fikrim değişmez. Gerekirse erken seçime bile gideriz ama bu ülke ilk önce akp denen bu illetten kurtulmak zorunda
- +1 yıl
Fikrini değiştirmek gibi bir niyetim yok, buna harcayacak enerjim de lâkin öcalan gibi bir mahluktan bey diye bahsedilen, mitinglerinde seloya özgürlük tezahuratları ve pankartlarından rahatsızlık duymayan aksine mest olan, bir dediği birini tutmayan bugün masaya oturan ertesi gün kalkıp bir daha oturan, milli marşından değerlerinden birhaber bi ittifak kusura bakma da bu ülkeyi 21 yıldır sömüren kadar bile güven vermiyor. Atatürk dedim çünkü onun ismini kullanarak kendilerine çekiyor. En az dini kullanarak oy toplamak kadar zavallıca.
Soran+1 yılAblacım bak sana üstte de dedim. Bu ülkenin şu an yani en son ki seçime göre Chp'den sonra gelen en büyük parti Hdp. Seversin veya sevmezsin sana kalmış ama oyu az buz değil bu bir gerçek ki şu an Kemal Kılıçdaroğlu da da dikkat edersen o sözlerin hiçbirine bir cevap vermiyor. Neden diyeceksin çünkü cevap verse iki türlü de oy kaybedebilir o yüzden de sessizliğini koruyor. Bence mantıklı bir hareket mi dersen evet. Şu an saçmalıyorsun ayrıca ne etsinler Atatürk mü desinler her yerde ne etsinler ilginçsiniz bence.
- +1 yıl
Atatürk konusunda ana fikrim ilk yorumumdu, her yerde Atatürk desinler demiyorum konuyu yanlış yerden ele alıyorsun. Gerekçelerimi sundum sen de aynı şekilde, birbirini karşılamasa da. Bundan sonrası zaten pazar günü belli olacak. İyi geceler..
Soran+1 yılPeki sen bilirsin ama bu seçimi en azından 21 yıl sonra bir şeyleri değiştirmek için olan bir seçim olarak görmeni isterdim. Neyse iyi geceler dilerim...
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKılıçdaroğlunun cumhuriyet ve atatürke düşman olduğu attığı adımlar, gösterdiği adaylar ve ona destek gelen vatansız solculardan anlaşılıyor.
10 Yorumla
+1 yılBen oyumu kkye vericem ince ile arasında kalmıştımtim ince çekilince kkye vericem
01 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun be sana
+1 yılşeriat dediğin şey Kuran ve hükümleri. müslüman birinin şeriatı istemiyorum deme gibi bir lüksü yok. Kuranı istemiyorum demek. o saatten sonra imandan çıkıyor zaten.
21 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi ben insanların pardon baştakinin bizi kukla gibi kullanacağı bir yönetim istemiyorum. Şeriat dedikleri şey de tamamen onun işine yarar geç yani doğru düzgün bir şeriat yok şu an bu dünyada kandırmayalım birbirimizi
+1 yılÜlkede nankör çok bunu anladım. Kemal kılıçdaroğlu islami kullanip seriati camileri yıkma derdinde
00 Yorumla
+1 yılŞeriat 20 yıldır gelmedi şimdi gelicek aynen😂
21 Yorumla
Soran+1 yılSen inanmak istediğine inan
+1 yılGöremem öyle bir seçim değl
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinn sen devam et böyle
- +1 yıl
🤣🤣asıl sen devm et öyle.
Sığır ve sığ insan
Soran+1 yılHahaha görüyoruz kimin ne olduğunu koyun bey
- +1 yıl
Aynen görüyoruz senin ne mal olduğunu. İnsan görunumlu koyun.
Köyün bey yazacak kadar kafa var sende🤣🤣
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası