Milli Eğitim Bakanı Özer, "Okulları sağlıklı bir şekilde bir sonraki güne hazırlamak için seçimin ertesi günü bir gün eğitime ara vereceğiz." açıklamasında bulundu.
15 Mayıs pazartesi günü okullar 1 günlük süreyle tatil edildi.

Milli Eğitim Bakanı Özer, "Okulları sağlıklı bir şekilde bir sonraki güne hazırlamak için seçimin ertesi günü bir gün eğitime ara vereceğiz." açıklamasında bulundu.
15 Mayıs pazartesi günü okullar 1 günlük süreyle tatil edildi.

CB seçimi ikinci tura kalmamalı. İkinci tura kadar geçecek iki haftalık sürede neler olabileceğinin fragmanını Erzurum'da gördük. Faşist ve şeriatçı pisliklerin provokasyonları artarak devam eder iki haftada. Kimse de "yahu ben ülkenin yarısına neden düşman edildim, neden düşman oldum, altı üstü bu bir seçim" demez.
Cevap
30Cevap
Hayır heyecanım yok normal bir gün benim için
Keşke ben de atansaydım da bu sayede okula gitmezdim, ya da lisede filan olsaydım. 😂
Aile şirketinde rahatım ama hayalim öğrencilerime kavuşmak.. O yüzden de hiçbir heyecanım yok.
eğitimden çok tatilleri ile meşhur bir eğitim sistemimiz var😏
Valla sonuna kadar haklı Bi yorum
Bu yıl çocuklar okula gitmeden okul bitti tatil geldi resmen
Okula gitmedim mezun olduğum için beni bağlamıyor 😅 ama seçim önemli inşallah seçim sonrası ekonomi düzelir ve zorunlu askerlik kaldırılır umarım
güzel olmus valla bende düsünüyodum iyi olmus tatil yani ülke olarak cok sıkı bi calısmadan ve efordan gecicez herkese tatıl olması mantıklı olabilir
Şu iş ilk turda bitsin isterdim. Fakat birde ikinci tur ayağı olacak. Benim en büyük endişem sokağa çıkmayacak duruma gelmemiz.
Bence büyük olaylar olacak o yüzden okullar tatil edildi
Kalabalık ortamlarda uzak durun ortalık karışacak
Hissettiğim duygunun adı heyecan değil, korku.
O değilde görev var ya isin yoksa saatlerce pusula say gorevlilere de tatil olmali 😌
Oh bu yeni nesil ne şanslı. Habire ota boka tatil yapıyorlar.
Okulun sisitemin secimin şunun bunu bize tek katkısı tatil 😅
Yine mi tatil arkadan ne zaman gidiyor bu çocuklar okula belli değil
Olağan durum her seçim sonrası temizlik için
Türkiye'min geleceği için en hayırlısı kimse o seçilsin inşallah.
Her seferinde eğitimden vazgeçiliyor. Böyle yapa yapa eğitimsiz nesiller yetişti.
Heyecanlı falan dglm. Biran önce gelip gecsn sıkıldım bu seçim muhabbetinden de
Bize geçerli değil. Biz özel sektör çalışanı pazartesi işbaşı
Özel sektörde çalışanlar sanki bu ülkenin vatandaşı değil gibi yapılmasından nefret ediyorum
Okulların tatil edilmesi seçim günü kullanılacak olmasından. Ve tüm öğretmenlerin sayım işlemi bitene kadar görevli oluşundan.
Gece saat 1 de evine gidip tekrar saat 6 da 7 de kalkıp işe gidebilir misin?
özel sektörde çalışanlar yeri geldiğinde 16 saat çalışıp 8 saat sonra tekrar iş başı yapıyor. Şahsen ben bu şekilde çalıştığım zamanlar olduğu için biliyorum
10 saatten sonrası mesaiye girer.
Kendin 6 saat mesaiye kalıyorsun demekki bu. Yani tamamen senin isteğinde gelişen bişey.
Ayrıca 8 saat bile olmuyor 5 ya da 6 saat oluyor..
hayır öyle olmuyor işte. 16-24 mesaisini çalışıyorsun Eğer vardiya dönecek başka bir arkadaşın yoksa 24-08 mesaisini de çalışıyorsun.. Sabah 8 de işten çıkıp o gün 16 da tekrar işe geliyorsun.
Çalıştığım yer de kısıtlamalar vardı mali yönden herkes elini taşın altına koymalı denildi ama elini taşın altında ezip parçalayan daima işçiydi.. Her neyse uzatmak istemiyorum. Ne sen beni anlayacaksın ne de anlamaya çalışacaksın.. Ayrıca Sandık görevlisi de o günün parasını alıyor diye biliyorum. Yani o da mesai oluyor !!!
O sana mesai yaptıran kişi sana hakkını vermek zorunda. Vermiyorsa sıkıntı orada başlıyor.
Merak etme ne demek istediğini, ne anlatmak istediğini gayet iyi anlıyorum. Ama kimse kimseye zorla mesai yaptıramaz. Adalet ya da hak bunu yaptıramaz.
Eğer senin işverenin sana mesainin ücretini vermiyorsa ve sen sesini çıkartmıyorsan suç senindir demek istiyorum.
Kimse boş yere babasının hayrına mesaiye kalmaz. Hele ki hemen hemen 1 güne yakın bir saatte.
Ya bak anlamadın işte. Ben mesaimi almadığımı söylemedim sana ertesi gün hemen işe devam ettiğimi söyledim. Sonuç olarak pazar günü görev yapan öğretmenler de haklarını alıyor fakat ertesi gün tatil oluyor diyorum.. Bunu yapan haksızlık yapıyor işte...
Ben fazla mesaimi alıyorum lakin sonraki mesaime de gidiyorsam pazar günü görev yapan sandık görevlileri de pazartesi işe gitmeli.. tatil onlara oluyorsa özel sektöre de olmalı diyorum..
Adı üzerinde özel. Belirli kişiye bağlı. Kişinin insafına kalan bişey.
Devlete bağlı olsaydı emin ol tatil olurdu.
Değilim bi pazartesi dersim yok 😂 benim için değişen bişi yok 🙄
Heyecan değil ama olması gereken bu, okullarda oy işi olduğu için...
14 Mayıs gençliğin geleceği içinde önemli olduğu için 15 mayısı kimse umursamaz.
Ne olursa olsun her şey berbat ilerlemeye devam edicek
Okullarda yapılıyor zaten seçim illaki tatil olacak
öğretmenlerin çoğuseçimde görevde gece yarısı çoğu zaman 4 te 5 te evde olunuyor
ertesi günü öğretmenin derse gitmesi mantıklı mı?
Normal bence öğretmenler görevli oluyor o yüzden eğitime bir gün ara verilmesi gerekir.
Her seçim sonrası okulların hazır edilememesi sebebiyle tatil edilir. Öğretmenler yaşadı yine.
Hic heycanlı değilim zorla istemedğim bi okula yazdırdılar zaten
artık hayırlısı ile gelsin şu 14-15 Mayıs
Hayırlısıyla gelsin ve kazasız belasız geçip gitsin.
@kucuukomerfarukdk35 inşallah
Evet Allah'ın izniyle millet İttifakı kazanacak
Size bir şey sorcam müsitmisiniz
Secim nezamanki
Çok saçma tatil edilmesi
keşke tüm resmi kurumlar tatil olsaydı
Çok heyecanlıyım kurtuluyoruz az kaldı
hayır pek heyecanlı değilim
Kutlamalar için makul diye düşünüyorum. 😃😃
Yalan. Planları var bence. O yüzden çoluk çocuk ortada dolaşmasın istiyorlar.
Nndjs ne bicim bahane bu
Hmmm kutlama yapmak için mi 😅😅
Tatilin her şekli güzel 😄
Hayır değilim.
evet merak ediyorum nolcak
Öğretmen olmak varmış
Üniversiteler peki onlara yok mu?
heyecanlıyım ama korkuyorum da
Korku neden?
Hayır heyecanlı felan değilim
Valla hiç heycanlı degilim
Zara’dan hangisini alıyım
8281/311
1538/303
Mantıklı yaklaşım..
yok artık ya
Resmi tatil de olsun ya
Hayır değilim
tatil 9 gün oldu
Nerde yazıyor emin misin bu bilgiden. Yanlış anlama öyle bir haber alamadım ya o yüzden soruyorum
@Handenizzzqw pardon 4 gün falandı galia 15 mayıstan 19 mayısa kadar
Ben baktım da halâ bir gün diyor da bakıcaz bakalım
Pek degilim
Reis kazanacak
Tatil ne alaka ya
Okullar da seçim sonrası okul çöplüğe dönüyor. Bunun için olabilir
Cokmutuaf sanki
Endiseliyim.
Değilim🌸
Evet
Yokk
Yo değilim