AVM'de çalışıyorum ve ilk defa oy kullanacağım. Seçim günü avm'ler açık mı?

AVM'de çalışıyorum ve ilk defa oy kullanacağım. Seçim günü avm'ler açık mı?

Selam,
Seçim gününde alışveriş merkezleri, dükkânlar ve bazı işletmelerin açık olmadığını bende merak ettim. Bunun için biraz araştırma yaptığımda seçim günü yasaklarını buldum. Bu yasakların için dükkân ve avm gibi yerlerin kapatıldığı ifadesi bulunmuyor. Umarım bulduğum bilgiler işine yarar.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçim günü uygulanması gereken yasakları açıkladı. Açıklamaya göre seçim günü marketler ve AVM’ler açık olacak.
Sen oy kullanmak için belirli süreli izin almayı deneyebilirsin. Yöneticiyle seçim günü için plan oluşturabilirsin.
YSK’NIN açıklamasına göre seçim günü içki satışı yapılması ve 14 Mayıs saat 18.00’e yayın organlarından seçim sonuçlarına yönelik tahminlerin yayınlanması yasak.
Cevap
5Cevap
Ben açık olur diye biliyorum
kapatılmıyor ama terör gibi faaliyetler olabilceğinden gitmeni tavsiye etmem seçimin bitmesini beklesen daha iyi olabilir gitmek için veya yarın çıkarsanda olabilir
Açık olur bence sonuçta yasak yok insanların işi gücü var çalışacak.
Nasıl oy kullanıcaz iş izin mı veriyor
Ben çalıştığım için atmadım çünkü mesaim vardı.
Bir çok yer izin vermiyor o zaman
Evet işi bırakıp gidemezler her yer vermez verse de nasıl olur bilemeyiz.
Benim oy kullanmaya gideceğim yer 2 saat falan
Ben ilk defa oy kullanıcam önceki oy zamanını da hatırlamıyorum.
Seçim günü sabah 6:00 ve 18:00 arası sadece restoranların açık olduğunu biliyorum. Yanlış biliyor da olabilirim.
Kapalı mı açık mı bilemiyorum ama oy kullanma engel olurlarsa bu yasal bir suçtur
Acik olur ama oyunu kullandirirlar sana
Avmyle ne alaka 😄
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?