Muharrem ortalığı karıştırdı çekti gitti. Oy pusulalarında yeri de var. Hem akpye yaradı hem chplilerin gönlünü almış gibi oldu. Ama yaptığı oyun çok açık. Sandığa giden memleket partili muharrem inceyi görünce basacak ona. Kim gündemi takip ediyor ki. 1 oy 1 oydur akp için
Yurt dışındaki oylar kullanılmıştı çekildiğinde. Muharrem İnce oyları çöp oldu. Daha önce çekilseydi yahut hiç aday olmasaydı o oylar Kılıçdaroğlu'na gidecekti. Zaten o çekildikten sonra çok kişi Memleket partisinden istifa edip Akp'ye geçti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
şu an açıklanıyor
https://www.youtube.com/watch?v=sUsR2FlrK7gYsknın yasağı 21 e kadar. Eğer izin verirse ondan önce de açıklarlar. Ysk sanırım erdoğan öndeyse açıklamaya izin verir ona bakıyorlar heralde :D
Aynı şeyi ben düşündüm. Kaybedeceklerini bildikleri için süründürüyorlar milleti geç açıklayıp. 😁
hep aynı oyunlar :D
Şu kedilere falan sahip çıksınlar da gerisi kolay 😂
Bunlardan her şey beklenir canım
Öyle valla. Muharrem İnce ile açılış yaptılar bu seçimlerde de oyunlarına...
Muharrem ortalığı karıştırdı çekti gitti. Oy pusulalarında yeri de var. Hem akpye yaradı hem chplilerin gönlünü almış gibi oldu. Ama yaptığı oyun çok açık. Sandığa giden memleket partili muharrem inceyi görünce basacak ona. Kim gündemi takip ediyor ki. 1 oy 1 oydur akp için
Yurt dışındaki oylar kullanılmıştı çekildiğinde. Muharrem İnce oyları çöp oldu. Daha önce çekilseydi yahut hiç aday olmasaydı o oylar Kılıçdaroğlu'na gidecekti. Zaten o çekildikten sonra çok kişi Memleket partisinden istifa edip Akp'ye geçti.
YSK 9 da başlayacak demiş
Öyle yazıyor internette evet 🙄
21:00 diyorlar internette
Bende öyle okudum da yanlış mı anladım diye bir umut sorayım dedim😂
Televizyonlara bir şey dememişler
Neyse o kadar bekledik yine bekleriz 😁
Şimdi ilk sonuçlar geliyor
İnşallah gelecek