halis olmazmi iktidar kim olursa olsun devletin hukumetin butun nimetlerinden yararlanirlar :))))) miliyetciyiz der mafya olur is yaparlarsa vergi vermezler :))))) tabi ne guzel milliyetcilik :))))
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu genelleme niye? Şimdi sen Alevisin ben Alevileri genelleyen bir şey söylesem öfkeden delirmez misin? :)
ben cerkesim ufaklik :) bizde alevilik yok :) genelleme yapmadim olani soyledim:) hatta imsmatip mezunu olup trabzonlu olanlarin bir milliyetciligine bsk mesela :)))) ya bakan ya genel mudur ya bld basksni ya vekil :) hani cokkkk milliyetciler ya :)
:))))) cocugum safmisin sen :)))) yoksa cocukken 4 kere havaya atip 3 keremi tuttular seni :) cerkesim diyorum :) alevi olsaydimda gururla aleviyim derdim :) sen bi doktora gorun :)
Karadeniz insanının şöyle bir özelliği var: Bunlar, bir ideolojiyi benimsediklerinde ondan âlâsı yoktur.
Evet milliyetçidirler ve milliyetçilik hususunda onların eline kimse su dökemez. Ama şeriatçısı da tam şeriatçıdır. Karadeniz'den çıkan bir ateist bile uç noktalarda savunur. Türkiye'deki bütün ateistler üzerinde araştırma yapılsın, dinlere en çok saldıran ateistlerin Karadeniz'den çıktığı görülecektir.
Şeriatçılar üzerinde araştırma yapılsın, en koyu olanları Karadeniz'den çıkacaktır.
Milliyetçilik üzerine araştırma yapılsın, yine en koyu olanları Karadeniz'den çıkacaktır.
Karadeniz insanının kanı kaynar, bağlı olduğu ne varsa dibine kadar bunu savunur ve tatbik eder. O yüzden pek normal adam çıkmaz oradan. Hep uçlarda yaşayanlara denk gelinir. Bir Karadenizli olarak söylüyorum.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben Sivaslıyım ama demekki bende de biraz Karadenizlilik var
Aynı kitle HDPye de aynı tepkiyi verebiliyor mu merak ettim. Zira bu aralar "Mustafa Kemal'in askerleri" kendilerine it sürüsü diyen HDPye ve PKK'ya hiç toz kondurmuyor.
2015 knk ona bakarsan erdogan ozamn bazilarina hoca efendi diyodu simdi fetocubun krali oldu ama akp tayfasi bakanlari ile beraber tutarsizlikta zirveler
Ben insanlarin bi partiye baglanmasina sinir oluyorum burasi demokratik bi ulke 5 yilda bi degisiyo ama bizim ulkedeki insanlar acayip ölesiye kadar birakmiyolar yemin ederim afrika kabileleri bizim insanlardan akilli
Kendielrini ustun goruyo bizim siyasetciler oysaki onlardan üstün halk var da bizim milletde acayip bi eziklik duygusu var tarihimizde cok guclu aslinda nerden geliyo bu anlamadim😁