Diyelim ki oylama da sadece bunlar kaldı.
Muharrem İnce
Sinan Oğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Terbiyesizliğim için özür dilerim, Muharrem İnce anca üçün birini alır benden. Yani o kadar öfkeliyim ki ona, küfür etmeden kendimi ifade edemiorum artık adı geçtiğinde. 5 yıl önce hepimizi yüzüstü bıraktıktan sonra ortalığa çıkabilmesi, ancak yüzsüzlükle açıklanabilir zaten.
Sinan Oğan ile ideolojik olarak ak ile kara gibiyiz ama en azından şimdiye kadar bir yanardönerliğini görmedim.
Herkes bir demokrasiden bahseder... Ama bu demokrası sadece kişilere özel sanırım. Muharremi cinim kadar sevmem ama adam demokratik hakkını kullanıp aday olmuş adama denmeyen kalmadı.
Muharreme aday olduğu için sövüp sayanlar hangi demokrasiden hangi haktan bahsedecekler acaba?
Sizene adamdan !!! aday olur aday çıkartır.. . Sizlerden izin mi alacak? böyle saçmalık böyle ahlaksızlık olur mu yahu? Adamın yakına yapışmışsınız muharrem gel buraya muharrem git buradan. Vay anasını...
Demokratik hakkımı kullanıyor ve Muharrem İnce'den ne kadar tiksindiğimi anlatıyorum. Ona oy verecek olanlara söylenmiş bir laf yok. Ha hepsinin şuursuz olduğunu düşünüyorum, o başka mesele ama kimseyi yasaklama veya men etme çağrısında bulunmuyorum. Asıl sen neyin tatavasını yapıyorsun hacı, hem de zerinden kaç gün geçmiş cevabın altına döşeniyorsun?
Şu yorumu emınım ki bir Tane PKK ya da HDP li için kullanmamışsınızdır. Sadece Muharremın CHP 'e destek vermediği için onun alehinde demokratik hakkını kullanarak onu aşağılamak kötülemek işinize geliyor o kadar.
Ne kadar demokrat olduğunu dile getirdim papazın kızı. Sorunun üzerinden 5 gün gecince CEVAP verilmiyor mu? Buna da mı yasak getirdiniz adalet avcıları :))
Zaten yukarıda yazmışsın TERBİSİZLİĞİM için özür dilerim diye.. Ne olduğunu da biliyorsun taktir ediyorum seni..
Hiç bir farkları yok ki, her ikisi de saray projesi. Amaç Kılıçdaroğlunun ilk turda kazanmasını önlemek. Zaten muharrem kendi ağzıyla söyledi bunu, benim amacım seçimin ilk turda bitmesini önleyip, 2. tura taşımak diye ve tüm söylemlerinde ki eleştiri hedefi CHP.
Ha bunlara oy vermişsin ha akp ye, hiç bir farkı yok
Bu nasıl bir soru, ne kısıtlı bir anket bu böyle. Kabus gibi, iki ucu pis değnek. Allah korusun bu milleti böyle bir seçim yapma konusunda. Bu millet kala kala sarayın bu truva atlarına mı kaldı ya?
"İki adam" demişsin ama ben diyorum ki hangisinin adam olduğu ancak 14 mayıstan önce adaylıktan çekilip çekilmeyeceklerine göre belli olacak.
Çekilen bu ülkenin siyaset sahnesinde kalmaya devam edecek, çekilmeyen ise siyaset sahnesinden tamamen silinecek, halkın gözünde hiç bir itibarı kalmayacak.
Cevap
7Cevap
Sinan Oğan
İkisi de iyi ya i, kk rte çekişmesinden daha iyi olurdu böyle :D
Millet İttifakı kazanacak inşallah. Ayrışmaya gerek yok. burada kaybeden kimse yok. Hep birlikte başaralım. 😀
Tabii ki Sinan Oğan!
Sinan Ogan a verin geçin
Ideolojime uyduğu için muharrem inceyi
İnce.
İnce
Sinan Oğan
Sinan okan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?