Kesinlikle evet
Hayır
Bazı yerlerde / bazen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Belli etmem benim kime oy attığım kimseyi ilgilendirmiyor Kimsenin de oyu beni ilgilendirmiyor o yüzden söylememeyi doğru buluyorum Çünkü bazı insanlar kendini siyasete kaptırıp mesela bu futbolda da oluyor kaptırıp karşısındaki insan kalbini kırabiliyor sırf onun düşüncelerine katılmadığı için o yüzden söyleyip de polemik yaratmaya hiç gerek yok
ben asla siyaset konuşmuyorum çokta anlamam zaten bir de türkiye de şöyle bir şey var kimse bu konuda birbiriniin görüşüne saygı duymuyor herkes vazgeçirmeye çalışıyor hakaretler havada uçuşuyor herkesin görüşüne saygı duymaya çalılıyorum laf söylemiyorum ve bu konuda konuşmuyorum bir fikrim varsa da söylemiyorum biriyle aynı görüşe sahipsem ancak öyle konuşuyrum
Kesinlikle her hareketimden bellidir. Ayrıca ben düşüncelerini ifade etmeyi bilen, saygılı ve medeni her insanla siyaset konuşabilirim. Yeter ki siyaseti takım tutmak gibi algılayıp kendi düşüncesini dikte etmeye çalışmasın...
Eskiden taktığım kolyeden çok net beli oluyordu söylememe gerek bile yoktu ama şimdi bazı yerlerde sohbet muhabbet arasında belli ediyorum ara ara
Cevap
35Cevap
Siyesi görüşüm yok bu yüzden de beli edecek bir şeyim yok ama içimden geçenleri söylerim her yerde
Siyasi gorusunuz varsa acın kafalar kanalinin meclisi ziyaret ettikleri videoyu izleyin. Kimsenin vatan gibi derdi yok. Kamera onunde birbirlerine dusmanlik yapiyolar. Kamera yokken gayette dost takiliyorlar. O videoyu izledigimden beri siyasi gorusum yok. Ayrica bos bos siyaset konusup kalp kirmayin. Birakin kim neye inanmak istiyosa ona inansin.
Kina gönderdim baksana, burdan bir tek oy yok sana halkiz emekciyiz biz... Güle güle sana akp ve yandaşları... Millet el ele inşallah ülkeyi kurtaracağız bu zulümden:)
Evet bağıra bağıra söylerim; yolumuz solumuz bay Kemal Kılıçdaroğlu ✊🏻
Evet ederim AKP yanlıları ile aynı kefeye koyamam kendimi
Hayır genelinde karşı taraf cahil kesim içinde olanlar. o yüzden belli etmenin ve gereksiz tartışmaların içinde olmaya gerek yok.
Yok ya. Bu mevzularda hiçbir yere varilmiyor. Eğer o an başka isim varsa gider onunla uğraşırım.
Edilmeyecek yerler çok fazla arkadaşlarınızın yanında ailenizin yanında sadexe bu muhabbetleri konuşun onun dışında kimseye bulaşmayın :)
AKP ve AKP yandaşlarını hiç bir zaman sevmeyeceğim.
Cumhuriyetçiyim.
Devletçiyim.
Laiklik den yanayım.
Hayır. Çünkü karşımdaki insanın bana nasıl zarar vereceğini bilmiyorum. Artık düşüncemi söylemekten korkuyorum. Güvenemiyorum insanlara bu konuda
Hayır kimse bilmez
Konularına girmiyorum hiç. Bende kalsın görüşüm.
Siyaset ve futbol insanları ayrıştırıyor nefret ediyorum
Saltanatçı, AKPli, Osmanlıcıyım. Heryerde de söylerim.
evet belli ederim, akkoyunlarla savaşmaya devam.
Ben apolitik olmayı tercih ediyorum hiçbiri bana göre değil
Arkadaş ortamında ve iş yerinde herkes bilir zaten. Bazı yerler de kimse bilmez.
Görüşlerimizi her yerde belli edemiyoruz. Malum özgür bir toplumda yaşamıyoruz.
Bencede
Evet maalesef öyle.
Ne sporu ne de siyaseti de edebiyle konuşmadığımız için her zaman sessiz kalmak tercihim
Belli etmemw gerek yok dışarıdan bakan anlamıyorsa bi sorun vardır bende
Sorduklarında söylerim ama arkamdan bela okunur genelde.
her yerde her şekilde belirtmek dogru bir bakış açısı değildir
Neden belli etmiyim ki benim düşüncem herkes saygı duynak zorundadır
Hiçbir yerde hiçbir şekilde belli etmem
Sorulduğunda belli ederim
Soran olursa açıklarım ama çok da açıklamam
Hayır. Siyasi görüşüm de yok zaten
Belli etmem. Renk vermem hiç.
Kesinlikle evt
hepimiz Neganız
Her yerde belli ederim niye gizleyeyim ki
Hayır ortamına göre
Ticaretin siyasi görüşü olamaz ,?