Ben: (Azeri)
Parti - D-18 hərəkatı (az)
Parti - HDP (tr)
Solcu
Demokratik Sosyalizm
Parti - D-18 hərəkatı (az)
Parti - HDP (tr)
Solcu
Demokratik Sosyalizm
Kürt
Aşırı solcu
Komünizm
TİP
Cansan:)
:) sen de öylesin
💚💚💚
♥️💛
Cevap
11Cevap
Ben siyaset tutmuyorum
Hani kardeştik lan? Türk ve apolitiğim siyasi görüşüm yok, siyasi ideolojimi paylaşmıyorum
Kardeşlik ne alaka bilemedim ama tüm halklar kardeş zaten.
Büyü de gel annem
Ya bi git bende saygılı saygılı cevap veriyorum neden böyle iticisiniz sizden emin olun sizin gibi insanlarla muhattap olmayı dahi kendime zul sayarım
Ülkemizdeki çoğu kişiden daha tarafsızsın inan bana :)
Azerbaycan türkü. Milliyetçi, sosyal haklara her görüşten önem veren. Kapitalist düşmanı bir bireyim.
Milliyətçiliyi çıxsaq oxşardı
Türküm diyen milleyetçi olmalı.
Türk olduğumu düşünmürəm azərilər mənə görə türkdilli fars mənşəli xalqdır araştırmalarda bunu göstərir əlbəttə bir yerdən sonra kim hansı millətdən olduğuna inanırsa o sayıla bilər amma mən türk deyiləm
Sen değilsin belli zaten. Tartışalacak ortada konu yok. Biz Türküz, yabancıdan kız almadan bu zamana kadar geldik.
Wtf
ben clark kent kripton gezegeninin son temsilcisi
Hayır ideolojik olarak hiçbir parti beni tanımlamıyor
onedio testi ile sonuca varmış
Asla size öyle gelmiş. Gayet araştırdım ve kitap okudum bu konularla ilgili. Görüşleri bana uygun diye seçtim.
Sizinde
Neden bana taktın acaba? Saygılı olun lütfen
HDP ne biliyormusun sen
Bana diyerbakirli bölücü kürt gibi geldi ama
Tabiki biliyorum görüşleri bana çok uygun. Kürt değilim kürtleri savunmak için kürt olmama gerek yok zaten.
Kürtler tarihde İran devletlerini kürt devleti olarak tanımlıyor tarihde kurulmuş bir kürt devleti yoktur doğu bölgesini türkiyeden bölüp kürditan kuramyı amaçliyorlar ve bunu yaparken bir çok askerimizin şehit düşmesine neden olan PKK bölücü teroro örgütünü destekleyen bir partiyi destekleyen bir azerbeycanlı olsanda seni türk olarak tanimlayamam
İlk olarak ben azerileri türk olarak tanımlamıyorum zira dna araştırmaları farsi halk olduğumuzu gösteriyor ayrıca kürdistan vardır bunu biz değil sizin padişahlarınız bile kabuı etmiş askerlerinizin ölmesinin nedeni dağdakiler değil savaş politikaları. İlk önce yanı başınızdakı kürtlerin ne yaşadığını görün sonra kendi sorunlarınız için onları suçlayın.
Azerbaycanli
Sosyal Liberalizm
Tamam şov yapma heval
Hdpli olm biri bunu bana dese kufur sayarim
Sen iki gözümsun✌️
@harbiyeliii onu sen ailenden birine hediye et alışıksınızdır
geçen seçimde tuttunuz mu başı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar