İsmailağa Cemaati Hocalarından Ahmet Mahmut Ünlü "Ben Atatürk dönemi Diyaneti’ni istiyorum. Onun döneminde Diyanet, Maturidi çizgisindeydi" dedi.
Kaynak: www.google.com/.../cubbeli-ahmet-ben-ataturk-donemi-diyaneti-ni-istiyorum-370666
Kaynak: www.google.com/.../cubbeli-ahmet-ben-ataturk-donemi-diyaneti-ni-istiyorum-370666

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
AKP hükümeti gidecek ya. Bu da bana dokunmasınlar diye konuşuyor. Çünkü AKP düştükten sonra bu ve buna benzer cemaatlerin içinden geçecekler.
Akp düşeceğine inanıyor musun puhahaha
@süperstaralem1642 düştü bile. Sen çırpnışları. Zihinsel engeli olmayan kişi ekonomiyi işsizliği alım gücü düşüklüğünü görür AKP ye o vermez zaten.
%45 net oyu var
@süperstaralem1642 A habere mi bakıyorsun yoksa çıkıp dışarı mı bakıyorsun?
Muharrem ince chp oyları bölücek kaldiki biliyorsun mansur vs aday olsa neyse kemal. aday olmasını kimse istemedi en düşük oy alan adam
Adamlar tüm tuşlara basıyorlar kaybetmemek için :D
Aynen öyle akp gene kazanır kemal sayesinde
Herkes Atatürk'ün çizgisine gelecek, cuppeli sariliklilar bile. Çok büyük bir insandı.
Kaynanasının gözüne girmeye çalışan gelin modeli kahkaha attım ya 🤣🤣😂
Diyanete el atılması lazım zaten çok siyasetin içine girdi. Camilerde siyaset yapan imamlar da çoğalmaya başladı. Dinin işi siyaset olmaz arkadaş.
Doğru demiş ama bunun atatürkle alakası yok o dönemi kast etmiş
Atatürk dönemin de ben mi yönetiyordum kanka diyaneti adı üstünde Atatürk dönemi yöneten de Atatürk nasıl alakası yok anlamadım
Atatürk dönemi diyor atatürk alimleri astirmadan gençlik dönemini felan bahsetmiş bence
Tarihe bakarsan binden fazla alimi kim astirmis suçsuz yere
Orada mıydın suçsuz diyorsun kaynaklar suçlu diyor
Şapka kanunu yüzünden çoğu Asılmış ben sen kot giyiyorsun diye idam etsem suçu musun sen
Bu adam neci çözemedim
Su gibi düşün. Bulunduğu kaba göre sekip alir. Siyasette bunun örneği çoktur. En büyük örneği mesela şu tinlamadigimiz devlet bahceli
Karışık bir durum bana göre
hepsi belli kadroları doldurmaya çalışıyor