Kemal Kılıçdaroğlu Ben gelirsem Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağım diye Açık açık her yerde konuşuyor Sadece bu söz bile ona oy vermemek için bir neden olabilir
akpnin ittifak yaptigi partiler daha kotu? ulkeyi kurdistana cevirmek isteyen, seriat getiren, islamci, islamfobik, pkkli.. sen erdoganla devam et ya Kilicdaroglu kazanacak ya da Kilicdaroglu.
Evet Hüdaparın Hdpden hiçbir farkı yok ama en azında terörist demirtaş içeride. En azından İha Siha yapıyoruz savaş uçağı savaş gemisi yapıyoruz mavi Vatan'da etkiniz Suriye sınırında etkiniz PKK ile mücadele ediyoruz fetö'cüler ile mücadele ediyoruz ama CHP gelirse yani Kılıçdaroğlu gelirse mavi Vatan'dan çekileceğiz Suriye'den çekileceğiz PKK'yı rahat bırakacağız Demirtaş çıkacak ne kadar savunma sanayi yatırma varsa çöpe gidecek yani Erdoğan şu an Kılıçdaroğlu'ndan bana göre daha iyi
HDP dolaylı olarak masada yer alıyor çocuk kandırmayın adamlar aday çıkarmadı Kılıçdaroğlu ile Kapalı kapılar arkasında bir şeyler konuştular anlaştılar HDP milletvekilleri 15 Mayıstan sonra Abdullah Öcalan'ın Özgür kalacağından bahsediyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1 tur Muharrem
2 tur ya Sandığa gitmeyeceğim ya da gidersem Erdoğan'a oy veririm
İlk Tur Oğan ikinci turda Oğan
İkinci tur Ogan kalamaz
Dersimli Kemal ve RTE kalacak
Ben İnceciyim. Ben bile İncenin kalmasına ihtimal vermiyorum. Gerçekçi olunmalı
bu nasi bi kafa axxmk ilk tur ince ikinci tur erdogan PUSHAHWHHQJWJEUHWHWHHWHWHHWH
Keyfimizden Erdoğana oy vermiyoruz herhalde?
Ben de Erdoganı sevmiyorum ama Kemal asla gelmemeli
nerden biliyorsun, ne zaman basa gecti de gordun yaptiklarini? malum kisiyi gorduk 20 yil.
Bir tarafta Hdp diğer tarafta Hüdapar var ikisi de çok kötü ama Erdoğan en azından Savunma Sanayi gibi konularda başarılı
Kemal Kılıçdaroğlu Ben gelirsem Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağım diye Açık açık her yerde konuşuyor Sadece bu söz bile ona oy vermemek için bir neden olabilir
Belki Bilgin yoktur diye söylüyorum Selahattin Demirtaş 1 pkk'lıdır teröristtir
Eğer Kılıçdaroğlu gelirse Demirtaş dışarı çıkar savunma sanayi kapatılır doğuya özerklik verilir lgbt iyice kudurur fetö'cüler geri döner
Erdoğan Kötünün iyisi
akpnin ittifak yaptigi partiler daha kotu? ulkeyi kurdistana cevirmek isteyen, seriat getiren, islamci, islamfobik, pkkli.. sen erdoganla devam et ya Kilicdaroglu kazanacak ya da Kilicdaroglu.
yonetimde degisiklik sart nesini anlamiyorsunuz? Ayrica Hdpnin 6li masada olmadigi aciklandi zaten.
Evet Hüdaparın Hdpden hiçbir farkı yok ama en azında terörist demirtaş içeride. En azından İha Siha yapıyoruz savaş uçağı savaş gemisi yapıyoruz mavi Vatan'da etkiniz Suriye sınırında etkiniz PKK ile mücadele ediyoruz fetö'cüler ile mücadele ediyoruz ama CHP gelirse yani Kılıçdaroğlu gelirse mavi Vatan'dan çekileceğiz Suriye'den çekileceğiz PKK'yı rahat bırakacağız Demirtaş çıkacak ne kadar savunma sanayi yatırma varsa çöpe gidecek yani Erdoğan şu an Kılıçdaroğlu'ndan bana göre daha iyi
HDP dolaylı olarak masada yer alıyor çocuk kandırmayın adamlar aday çıkarmadı Kılıçdaroğlu ile Kapalı kapılar arkasında bir şeyler konuştular anlaştılar HDP milletvekilleri 15 Mayıstan sonra Abdullah Öcalan'ın Özgür kalacağından bahsediyor.
Sinan oğan diyen kız beni bulsun
Benide bulsun
Benimdir bilader sen CHP veya akp verenlerden birini al
Muharrem İnce
Tayip
İti ite boğduracam
Ya ne anlatıyon be abla gözünü sevim be abi
Burayıda itin trolleri bastı