

bunlar kazanırsa sonumuz yaş adam açık açık federasyon ve özerklik talep ediyor yetmiyor birde ülkenin kurucu değerleri kalksın diyor!


bunlar kazanırsa sonumuz yaş adam açık açık federasyon ve özerklik talep ediyor yetmiyor birde ülkenin kurucu değerleri kalksın diyor!
Ben de yeni bir anayasa istiyorum ülkeye göçmen girişi yasaklansın. Terör örgütlerinin siyasi kolu olan siyasi partiler kapatılıp mensupları siyasi yasaklı olsun. Atatürk'e hakaret eden hapis cezası alsın ve kamu görevinden men edilsin. Vs... Uzatabilirim.
Cevap
5Cevap
Bu adam Türk bayrağı ile sorunu yok.
Akp ve Chp de yeni anayasa istiyor. Ha şu var: Gerçek bağımsız ülkerin yazılı anayasası yoktur! Bkz : Birleşik Krallık
Bir Rum ile bir yunan ile dost olurum bu ülkenin köklerinde varlar zaten ama bir kürt benim her zaman hasmımdır
Tiksiniyorum şu alçak mahluklardan hepsi aynı bok geberesiceler
Kudurun
Reisçiler düşünsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?