Sizcede tüm tuşlara basmıyor mu yaz geldi dogalgazi bedava yaptı 😂😂😂 kaybededeceklerini anladılar heralde
Kazanacaklar
Kaybedecekler😂😂
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizcede tüm tuşlara basmıyor mu yaz geldi dogalgazi bedava yaptı 😂😂😂 kaybededeceklerini anladılar heralde
arkadas cahilmisin bi dogal gazı azerbaycan türkmenistan kac yılda cıkardı türkiye kac yılda cıkardı bi ona bak bu kadar kolay işmi siz herseyi pat olsun istiyosunuz adam cıkardı ülkeye kattı basa kim gelırse gelsın kullanacak bunu yahu cesme acılısı yapan kılıcdaroglu showunu öyle yapar gider heykel yapar show yapar adam yapmadıgı ülkede bisey kalmadı bırakta yaptıgıyla övünsün sanki okadar sey yaptıda birini alkısladınızda simdi bunu elestirmeye hakkınız yok
Halkın parasıyla bunu yapiyo şu an tüm tuslara basiyo g0tu sıkıştı kazanamayacağını anladı ona oy moy yok
ulan halkın parası diyon digerleri halkın parasını almıyolarmıydı onlar niye bu akdar hizmet etmediler ozaman bos bos konusma halkın parasıymıs sen muhalıfsın erdogana oy veren kitle ülkenin yarısından cok mhpyle birlikte ülkenin yüzde 60 nerdeyse sanki sadece siz para veriyosuınuz mecburmus niye digerleri yapmadı öleyse yazık degilmiydi o insanlara perisanlık icinde yasadılar niye yapmadı onca hükümet ozaman egitim yokmuydu egitilmis insan yokmuydu bilim yokmuydu avrupa bunları 60 yıl önce yaptı niye diger hükümetler yapmadıda bunlar yaptı bi sorgula bakalım onlar bunları yapsa erdogan daha baska seyler yapacaktı bunları normal görcektik bos lakırdı yapmayın adam söz verdigi herseyi yaptı kanal İstanbul haric onuda bitirir chp ve diger partiler mahkemeye verip yavaslatmassa
Offf kes akpli çomar senin gibi pisliğe laf mi anlatıcam bide cahil
lan ne akpsi ezik izmirin halıne bak bok götürüyo İstanbul'da civi cakılmamıs adam ak partinin icraatları üzerinden show yapıyo Ankara'da yasıyorum adam 5 yıl olcak göreve baslayalı daha yeni temel atma töreni yapıyo ak parti acılıslardan acılıslara kosuyo cahil
Sen akplisin belli
lan akplıyim degilim ne farkeder olsam nolur olmasam nolur bunlar gercekmi degilmi adam söz verdigi neyi yapmadı arkadasım trol hesapsınız belli ama bunca burada muhalıf kesimi bide varsa aklı karısık kisileri yanınıza cekebilmek icin yapıyosunuz bizde durup sizin yalanlarınızı dinliycez bu ay fatura ödemiycez her ay 25 metre küp 1 yıl bedava dogal gaz alcaz ve satılan dogal gazı bi fona aktarıp evlenemeyen genclere ve cogu insana yardımo larak verilecek fon saglancak sen rahatsızsın ben memnunum ster ak partili de ister deme pek umrumda degil
Lan canım bu zamana kadar nerdeydi bu adamda seçim zamanı mi akli başına geldi taa gecen sene zonguldakta doğalgaz bulundu diyorlardı ne kadar aptalsiniz siz ya hudapar gibi pkkli teröristlerle işbirliği yapan hainlere ben oy vermem akli olan vermez zaten
hüdapar gibi pkklıya vermem diyon kafam yandı cumhurbaskanı adayı cıkarmıo hdp millet ittifakına veriyo oyunu sen tutmus algı yapıyon adamlar 6 masa hdpnın 11 tane yayınlanan bildirisini katmıs ortak metnine kemal bey yerel özerk yönetimi getircem diye bagırıyo sen akp parti hüpar diyosun ak parti hüdapara bi sözmü verdi ortak metinmi yayınladı üstelik selahattin demirtası cıkarcaz diye bagırıyo khklıarı cıkarcaz diyo sen ak partiye fetöcü derken chp bi anda fetöcü ve pkklı ları islerine iade etcez diyo sende gelıyon burada akp arti hüdapar diyon bizde yedik
Aptalsin sen inanmasanda olur
haklısın aptal kim biliyoruz chp bu ülkeye napmıs bi söle hele heykelden baska yıllardır is bankası chpnın elınde kredi tutarları hep bütün bankalardan yüksek yapı kredi kocun bütün chpnın özel finansını saglıyo ucaklarıyla gidip gelıyo ama halk partisi sözde türkiyede en yüksek faizi veriyo nasıl oluyo üstelik hic bi hizmet yapmadıgı halde belediyelrrinde sen git kendi avanelerini kandır bizim gözümüz var görürüz kulagımız var duyarız
Cevap
9Cevap
Korkudan tir tir titriyorlar. Çünkü onlar da biliyorlar lale devri bitti. Ama korkunun ecele faydası yok.
Aynen adım gibi eminim kazanamazlar çok zor sandıklara sahip cikilmazsa hileyle alırlar anca ama insanlar akıllandı sahip çıkarlar sandiklara
Hile yaparsa kazanacak tabi. Yapmazsa Kılıçdaroğlu kazanıcak. Fakat her ne olursa olsun mahkemede bitecek bu iş. Birisi anayasayı çiğniyor diğerleri suça ortaklık yapıyor. Kılıçdaroğlu kazansa bile 6-10 ay sonra gidecek yeniden seçim olucak.
Tayyipi bilmiyorum ama kemal klavyede tuş bırakmadı o kesin adam seçim için az daha çabalasa kurtlar konseyinede üye olacak
Herkesin devrinin bittiği gibi onunda devri bitti ama Kemal'e de oy vermem
Kim
Sinan Ogan'a vereceğim yüksek ihtimal
O bok kazanır
Sen partiyi başkanı felan sîktir ette üslubunu düzelt.
Kimm
Muharrem bok kazanır
köy orada görünüyor klavua artık gerek yok ama ya yaptıkları yanına kar kalacakmı konubu
Soğan 30 diye ağlayıp kk ya oy vermeye çalışan sığırlar var. O da sığırlara yem veriyor
Cumhur İttifakının kazanacağına inanıyorum. Seçim gecesi PKK'lılara ve FETÖcülere bayram ettirmeyecegiz. ✋
ya ne doğalgazı ya sıcak su ve mutfakla alakalı oda 75 tl
Kaybedeceğini anladı korku ve panik halinde tüm tuşlara basıyor artık
Kaybetmezler ki :)
Bok kaybetmezler
Sonuçlar geldiğinde şaşırma bak söylüyorum şimdiden
Oy çalarlarsa kaybetmezler zaten
Kaybedecekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?