Evet Başbuğ Kemal Atatürk, Kemal Kılıçdaroğlunun tam tersidir! Başbuğ Kemal Atatürk bir bozkurttur!
Düşüncelerinizi merak ediyorum, lütfen yorum yapın!

Evet Başbuğ Kemal Atatürk, Kemal Kılıçdaroğlunun tam tersidir! Başbuğ Kemal Atatürk bir bozkurttur!
Düşüncelerinizi merak ediyorum, lütfen yorum yapın!
Atatürkçü ve chpliyim. Atatürk tüm Türkiye'ye Türk diye şu sebepten hitap etmiştir; ayrışma/bölünme olmasın. Çanakkale'de savaşanların arasında da Kürtler vardı. Dört bir yandan savaşlara askerler katıldı. Yani Türkiye sadece Türklerden oluşmadı ancak ayrışma olmaması adına bu vatan toprağında birlikte mücadele ettiğimiz için TÜRK olarak anıldı. Günümüz ülkücüleri Türklük tanımını tam olarak anlamadığı için yörük (gerçek Türk) dışındaki vatandaşları ayrıştırıyorlar. Bu yetmiyormuş gibi mezhepsel de ayrıştırma oluyor. Örnek vereyim yörük yani gerçek Türklerin %40lık kesimi Alevilerden oluşur. O nedenle bir bütünüz Atatürk şu ülkenin mevcut halini görseydi üzülürdü eminim.
Bana MHP nin ırkçı olduğunu ıspatlarmısın?
Cevap
3Cevap
"CHP'lilerin büyük çoğunluğunun" derdi Atatürkçülük veya Atatürk değil ki. Onların Atatürkçülüğü bacak aralarında, yatak odasında veya içki masasındadır. Bilim bilim derler, bilimin ne olduğundan haberleri yoktur. Giderler bir rüzgara kapılıp sığır gibi biontech aşısı olurlar, vicdanları "tanrım ne kadar aydın ve eğitimli" oldukları düşüncesiyle rahat-gece mışıl mışıl uyurlar. Halbuki bilim şüphe etmektir. Kibirlerinden başka hiçbir şeyleri yok onların, inanın.
Günümüz CHPlilerin Atatürk anlayışı sarı saçlım Mavi gözlüm edebiyatından ibaret. İçlerinde hala gerçekten Atatürk'ü anlayan ama CHP'yi Atatürk'ün chpsi sananlar da var. Eminim Atatürk bugün gelse birkaç değişiklikle Zafer'e falan oy verirdi
Bendeniz kanki CHP liyim Atatürk’çüyüm Tay-yeap amcanın Gazi bunları gelse sopayla kovalar ufak bir makarası
Tam anlayamadım
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?