+1 yıl-
Bu gazı 21 senedir niye çıkarıp işleyemediniz, indirim nerede, işleme tesisinin kurulduğu yerdeki verimli tarım arazileri, balıkçılık ne durumda, Rusya bunu çok daha önce yaparken siz neredeydiniz diye sormak lazım. Oyum Kılıçdaroğlu'na :)
110 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 475 cevap paylaştı. yorumları okuyunca ne kadar cahil yaşadığı ülkeden haberi olmayan ne içinde bulunduğu jeopolitiğe dair bilgisi var ne de global piyasadan... bunları kafa hala ittihat ve terakki kafası gibi... onlarda jeopolitiği okuyamadı... batıda endustri 2.0 ürünleri seri üretime geçti ve ucuzladığı için arzı üretimi arttı kolay ulaşılır hale geldi özellikle içten yanmalı motorlu otomobiller ve bu otomobillerin ve üretim fabrikalarının enerji hammaddesi petroldü ve ortadoğudaki petroller için birinci dünya savaşını çıkardılar ve yeniden ortadoğuyı cetvelle çizdiler... selçuludan sayarsak 20 inci yüzyıla kadar nerdeyse 9 asırdır Türk hakimiyetinde olan ortadoğudan Türkler kovuldu.. sonra o bölgeden yani cumhuriyet döneminde 6 trilyon dolar petrol ve hidrocarbon ithal etti ve hala ediyor... üstüne birde dumlupınar savaşını yapmak zorunda kalmıştı... o günlü Türk tarihinin en a... ptal yönetimi olan ittihat ve terakki kafasında bunlar hala bunlar yeniden iktidara gelirse yine dumlupınar savaşını yapmak zorunda kalır.. zaten sorgulayacak beyni ve aklı olsa bu yazdıklarımı sorgularlar ama 4 tane bayram yapip kutluyorlar... yazik cidden...20 yildir neden yapilmamismis.. asil sen 100 yıldır nerdesin? neyde pandemi sonrası enerji jeopolitiğini anlayacak kapasitesi yok bilgisi yok zaten.. twitçisi youtubecusu ne diyorsa onu papağan gibi tekrarlıyor sadece... tabi senede 100 milyar dolar enerji ithalatçısı olduğunuda bilmez bunlar... çünkü ittihat ve terakki kafasında hala 100 yıl geriden geliyor kafaları... Türkiye kendi enerjisini üretebilecek hala gelirse jeopolitik değişir... yoksa 25 m3 doğalgaz meselesi değil bu... yazdık cidden bir insan kimliğini taşıdığı ülkeye ideolojik olarak nasıl düşman edilir ben yürütmede olsam bunların hepsini tek tek tespit eder vatandaşlıktan çıkartırım.. fransada olsaydınız siz şu an büyük ihtimal mali veya ganaya gönderilip infaz edilmiştiniz...
32 Yorumla
Soran+1 yılDediklerine katılıyorum kesinlikle. Mesele 25m3 değil. Önemli olan %100 dışa bağımlılığımızı azaltıyoruz. Biz 100%dışa bağımlı bir ülkeyiz enerji olarak. Ve bunu şimdi 30% azaltacağız. 10 yılda yapılabilen rezerv çıkarma üssünü 2.5 yılda tamamlamışız. 100 yıldır gemimiz yok sondaj yapma kabiliyetimiz yoktu. Bugün var ki yapabiliyoruz. Bu ülkede petrol fışkıran kuyulara beton da döküldü. Konuşsan daha çook konuşulur.
- +1 yıl
Sana sadece şu kadar bir cevap yazacağım. Siyaset çocuk bezine benzer. Pislendiğinde değiştirmek gerekir. Bezin kenarlarından b o k taşıyor artık. Saygılarımla.
- Gündem konusunda 693 cevap paylaştı.
+1 yılSanki kış ortasındayız da millet cayır cayır kombiye abanıyor.
Azıcık aklı olan bir insan bile şu lafların oy toplama çabası olduğunu bilir. Seçimlerden sonra yine iktidar olursa kol değil, fabrika bacası gibi zamları sokup para avcısı olacağını bal gibi iyi biliyoruz! Bu boş laflara anca ona kulluk eden cahil güruhu inanır!60 Yorumla
+1 yılGüzel başlangıç. Umarım diğerleri de çıkınca fiyatlar düşer.
Siyasi parti olarak kimseyi desteklemesem de araba ve doğal gaz gibi hamleler doları düşürebilir diye düşünüyorum tabi saçma sapan şeyler yapılmazsa. Umarım enflasyonla beraber kurda düşer alım gücü artar insanların.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
- Gündem konusunda 916 cevap paylaştı.
u +1 yılYüz liralık gazı ödenmez onun yerine gelen beş yüz liralık vergi ödenir.
61 Yorumla
Soran+1 yılYok bi kereleğine vergisini almaz 😀
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOy toplmak için
30 Yorumla
+1 yılZaten Erdoğan'a oy vereceğim. Seneler evvel gelip giden araştırmacılar nasılsaaa petrol bulamamıştııı. Kendi gemilerimiz olunca nasış bulunuyormuş.
Doğalgazı 1 ücretsiz vermesi de diğer insanlar adına gayet güzel. Zaten sadece oradan bile 12-15 yıllık doğalgaz ihtiyacımız karşılanabiliyor.50 Yorumla
+1 yılBen şunu anlamıyorum madem böyle şeyler yapılabiliyor devletimiz bunu yapabilcek durumda niye seçim yaklaşınca oluyor bunlar o kadar fakir fukara senelerdir ağlarken ekmek bulamazken bu yasa çıksaydı keşke ve yaza girdik onuda hatirlatiyim asla samimi gelmiyor bu
32 Yorumla- +1 yıl
Ayda mı yaşıyon sen devletinden haberin yok sjsjks
- +1 yıl
He aynen ayda yaşıyorum kardeşim ben fikrimi söylüyorum niye haberim olmasin
Her seçim öncesi gaz bulupta sonra o gaz kaybolunca inandırıcılığı kalmadı diye bu sefer hayır yapalımda inansınlar demiş🤣
1 ay sonra kendisi olmayacak. Yıl sonuna kadar naptığımız onu ilgilendirmez. Gerçi bugüne kadar halkın ne yaptığı hiç umrunda olmadı zaten değişen bir şey yok😏30 YorumlaGündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seçim kaybetme korkusu neler yaptırıyor..
Daha düne kadar dogal gaza zam yapan başkasıymış gibi...52 Yorumla
Soran+1 yıl%100 dışa bağımlı olduğumuz için zam konusunda el mahkum du bunu da devletin kasasından halka uygun yollamıyordu tabi. Hani devlet olarak yine al 2k usd den ama halk a 1.5k usd den yansıtsan zam gelmezdi.
Lakin şimdi %30 daha az ithal edeceğimiz için bir tık olsa da dışardan ithalat azalcak.
- Gündem konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılMadem yapılabiliniyordu 20 yıldır neden bu hizmeti almadık diye sorası geliyor insanın
55 Yorumla- +1 yıl
Korkuyor koltuk gidecek kel gözükecek diye
Soran+1 yıl20 yıl önce sondaj gemin yoktu. İyi mühendisin yoktu. Arama ekibin yoktu. Avrupa da 10 yılda kurulan tesisi 2021 de başlatarak 2.5 yılda kuruldu. Tesis e karaya gaz bugün ulaştı. Tabi ki seçim vaadi oldu. Ve şu an kendisi seçimi kaybettiğinde bile yeni gelenin dış borçlanmasını bir nebze de olsa azaltacak. Kişilere bakmaya gerek yok. Ülkemize yarayacak bir şey.
- +1 yıl
E daha yeni yeni teknolojiye ayak uydurabildik.. maalesef biz ingiltere almanya veya amerika gibi güçlü bir ülke değiliz rusya gibi hiç değiliz zaten adamlar 1950 de uzaya araç gönderiyorken.. biz farklı şeyleri meclise taşıdık durduk gelişemedik bi türlü.. zaten okuma oranımızdan millet olarak yerlerdeyiz
- +1 yıl
Soran kardeş laf anlatma bunlar anlamaz.. İdrak gerek öngörü gerek, her yapılan hizmete tıpkı muhalefet ve 6lı düşman masası gibi çamur atarlar. Bunların derdi memleket DEĞİL 👍
- +1 yıl
Biz 1995 te başörtü ile bu meclise giren bu kadına lütfen haddini bildirin diyenler varken, adamlar 1895 te araba, uydu ve bilimum şeyler icat edip, bizim halimize gülüyorlardı. Çünkü hala Alevi Sünni, dindar dinsiz tartışmaları yapıyorduk. şu an bile Aleviliği körükleyenler, dindarlığa bu ülkede geçit vermeyecem diyen güruh var. Bu ülkede asker öldüreni aklama, darbe yapanı aklama yarışı var. Teröristin heykelini dikme yarışı var. Biz son 20 senedir görüyoruz ne görüyorsak. Hastane kuyruğu, eczane kuyruğunu unutturdu bunlar. Ankara ve İstanbul'da eskiye dönüşü gördüm, muhalefete oy moy vermem artık.
- Gündem konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılSeçim yaklaşıyor ya gönlümüzü alma peşinde yemezler
100 Yorumla - Gündem konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılYüzde 25 ödediğimiz faizi karşılamıyor.
Yürürlüğe girecek olduğu zamana dikkat edin temmuz-ağustos ! Yani doğalgaz kullanımımızın en düşük olacağı aylar 😂
Ulan seçim sen nelere kâdirsin!
Ulu reis tüm düğmelere basıyor seçim kazanmak için 🤭
Ben yemiyorum, yiyene afiyet bal şeker olsun
20 Yorumla - Gündem konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılOy almak için şanslarını deniyorlar tahminim seçim bitene kadar müjdelere devam eder :D
43 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ya da böyle 2 taraf da vaat yapacak ki halkın işine yarayacak. Ama merak etmeyin halk unutmaz iyiyi de kötüyü de 😁
müthiş haber seçim sonrası olacakların habercisi 😂
81 Yorumla- +1 yıl
1 aydan sonra tekrar anamızı ağlatacak umarım kaybeder kurtuluruz bundan
+1 yılFaturaya nasıl yansır ki bu? Yani ayda 1300-1500 ödeyen şimdi 1 yıl boyunca kaç ödeyecek?
24 Yorumla
Soran+1 yılYani faturaya max 100-150 tl indirim olcak gibi. İyi bir kombiniz varsa 24 saatte 45-50 arasında yanıyorsa günlük 10m3 e yakın harcıyorsun. 25m3 den bahsediliyor. Yani 2.5 - 3 günlük bir ücretsiz kullanımı var. Bu kombinin ısıtma yönüydü.
Yazın büyük faydası olur da kışın 3 gün sadece.
- +1 yıl
Çıkarılan gaz arttıkça güncellenir mi acaba bu veriler
Soran+1 yılGüncelleneceğini sanmıyorum.
+1 yılPeki kart kullananlar ne olacak? Birde kış bitti seçimi kazandıktan sonra da başka şeyleri ortaya katıp unutturma peşinde koşarlar. Dolayısıyla inandırıcı gelmiyor sadece seçim zamanı yapılan oyunlar
20 YorumlaSeçime kadr ücretsiz seçimden sonra zamlayarak açığ kapatrlar.
510 Yorumla- +1 yıl
He knk he baya kudurmuşsun kemal gelse 36464% zam yapar heveslenme millet biliyor
- +1 yıl
iyi kemalin zamanında yaptıklarını da gör o zaman
- +1 yıl
Muharrem diyor isen oda her gün cumaya gidiyor
- +1 yıl
Yanmış kudurmuşsun su ister misin gene reis kazancak
- +1 yıl
Peki haklısın
- Gündem konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılSeçim çalışması ama ben yapmasa da oyumu kendisine veirirm KK olsa doğal gaz demeyi beceremez ki indirim yapsın hahah
50 Yorumla
+1 yılMerak etmeyin seçimden sonra kazanırsa kaşıkla verdiklerini kepçeyle alacak ama mutfak kepçesi değil , bildiğiniz iş makinası kepçe.
50 YorumlaGündem konusunda 501 cevap paylaştı. Mesele bunlar değil mesele yandaşların ülkeyi soyup soğana çevirmesi. Adil bir yönetim olsa zaten herkes kendi payına düşeni öder. Sadaka istemiyor hu halk hakkını istiyor.
30 YorumlaYazın ztn ne dogalgazı olacak ki kalorifer calısmıo etmıyor sıcak suda tüpte onlarda dazla gelmıo yazın vaad kalabalık görünsün maksat görünüş var ama içi boş
32 YorumlaKaybedişini iliklerinde hissediyor olmalı. Zira "Ananı da al git" " Yüzünüze gözünüze dursun. Asgari ücret neyinize yetmiyor" diye halkı azarlıyordu seçim olmayan zamanlarda!
31 YorumlaKışın başında yapsaydı keşke.. şimdi yaz geldi daha artık kalorifer kullanmak yok
16 Yorumla- +1 yıl
Hep hükümeti suçluyor herkes de..
Anasını sattığımın yerinde bana ne mezunu olduğunuzu yazsanıza.. nerde ne işle meşgul olduğunuzu şurda 5 elin bi parmağını geçmez
İngilizce bilen sayısı.. düzgün bir yerden mezuniyeti olan sayısı.. şurda yorum yapanların çoğu ya kasiyer.. ya gazozcu ya da asgari ücretli personel.. buna kendimi de katıyorum ha benimde aşşağı kalır yanım yok - +1 yıl
Akp li değilim sosyalistim ama yiğidi öldürüp hakkını vermeyeni de sevmem yiğit kötü akp kötü ama bizim milletimiz de rezalet rezil bir milletiz.. he iyiyiz almanlsrdan vs ingilizlerden insanlık olarak iyitiz arkadaşlar o anlamda reziliz demiyorum insanlıkta herkesten iyiyizdir ama.. okuma yazma oranımız eğitim seviyemiz... kişisel gelişimimiz yerlerde geziyor.. adam gibi okul okuyup mezun olan kaç kişi var burada bir çoğu lise ya da açıktan lise açjktan üni okuyordur.. çarık çömlek bölümler okuyoruz buna bende dahilim.. çok az feragat ediyoruz.. eve gelince dizilerimizi açalım netfilxler.. pc oyunları youtube vs böyle gelişemeyiz
Soran+1 yılYorumlarını da beğebilsem beğeneceğim. Çok haklısın hepsindr
- +1 yıl
Abi yani öyle karadenizde doğalgaz bulunmuş ama tabii ki mühendis sahımız düşük olduğu için dügün bi teknoloji seviyesine ulaşamadığımız için büyük ihtimal ruslar işleme yapacak vs ordan işte bize de bşraz şimdi ikram yapmışlar hani güzel oldu gayet..
20 yıldır nerdeydi diyor şurda kafasına kürekle geçiresi geliyor insanın.. - +1 yıl
Sosyolojimiz güzel değil. İnsanlarımız güzel olsa zaten ülkemiz Anadolu varlığından beri efsane bir jeopolitik konuma sahip. Görüyorsunuz ki sevinmemiz gereken olaylara bile siyasi yorumlar yapıyor artniyetler arıyoruz. Şurada bir tane yorum gördün mü şöyle olsa , şu imkandan da yararlansak daha iyi olurdu diye. Bir tane ileriye götürmeye yönelik bir laf yokken sürekli geri çekme çabaları içindeyiz. Bu ülkenin başına gelen kim olursa olsun yaptığı/yapacağı şeylerin düzgünce eleştirilebileceğini düşünmüyorum. Ülkemizde ne yazık ki kendi adına kararlar alırken zorlanan kişiler ülke gündwmindeki olaylarda ahkam kesiyor. Geliştirmek yerine iyi ya da kötü dwmek daha kolayımıza geliyor. Sonra da bilinçsizce kullanılan oylar. Bu ülke her zaman böyle kalacak, yapılan şeylere her zaman bir kusur bulunulacak. En küçüğünden youtubeda kendini ilerletmiş bir mühendisin yorumuna ülkemize ne katkın oldu bu kadar okudun diyen kişilikler, en basitinden... Üniversite bittikten sonra kendini geliştiren , ülkesi için çabalayan kaç bin kişi var? Fanatizm insanı ne hale sokuyor o da ayrı bir mevzu
1 ay ücretsiz ise yurt dışı satış mı yapsam acaba ülkelere hemen stok yapalım
12 Yorumla
Soran+1 yılDepolayabileceksen yap 😁
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeçim vaatleri yersen, son vuruşlar devrede. Zaten yanmiyor yaz gelecek ne faturası, hadi ocakta yapsaydı ama koltuk siz konusu, gelmeyin oltaya😏 bu kadar zamların açlık sınırının sefalet mülteci çöplüğünun hesabı sorulacak ne yaparsa yapsın
40 Yorumla
+1 yıl1 senede doğalgaza getirilen zamlara göz atalım sonra sözde indirimler ile kıyas edelim bakalım indirim mi yapmışlar yoksa uzun vadede kar mı sağlamışlar :d
21 Yorumla- +1 yıl
Konuştu benim kankito
Doğal gazı olmayanlar pek sevinemezz... bir o olamaz yani
Bir jean pantolon olmuş bin TL
Doğalgaz çoğuna bin TL Bile gelmio
Zorda kalınca o bedava şu 1yillik...20 Yorumla
+1 yılMayıs ayında doğalgaz kullanan yok zaten seçimden sonrada % 200 zam yaparlar sonra % 25 indirim yaparlar...
30 Yorumla
+1 yıl25 m3 mü?
25 m3 le ısınan ev mi var. Ya bu adamın saçma sapan laflarına karnım tok. Çalınanı yerine koyma zamanı.31 Yorumla- +1 yıl
Neyse ben de müjde vereyim yeni Cumhurbaşkanımız Kılıçdaroğlu hayırlı olsun :)
secim yaklasiyor eger tekrar kazanirsa bakin bakalim o ucretsiz seylerin parasini tekrar bize dayatmiyor mu
30 Yorumla- Gündem konusunda 853 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/AXtz7YWzk7gGülmek için açtım yine bu videoyu sjdksl
10 Yorumla
+1 yılYenimi aklına geliyor ücretsiz yapmak eee baktı ki koltuk gidiyor herşeyi yapar bu koltuğu gitmesin diye ama ne yaparsa yapsın ampul patlayacak seçimde..
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece 1 ay demiş 😊 niye acaba 🤔 eee seçimlere 1 aydan kısa süre kaldı 😂
+1 yılBu adam Türkiye'nin başına gelmiş en iyi lider.. Umarım kıymeti bilinir
410 Yorumla- +1 yıl
Beyni yikanmis biri daha
- +1 yıl
Nis helal sana
- +1 yıl
it ürür kervan yürür..
- +1 yıl
Bize it diyene bak Allahin ampulu
- +1 yıl
Birak ya beyni yikanmis turbanli seni
- +1 yıl
Ananin ustunde yakalasan suc anamda dersin
Yorumlara bak. İğrençlik hat safhada yazıklar olsun neyi hak ediyorsunuz yazık hicbisey hak etmiyorsunuz
24 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef her zaman herşeyi eleştiren bir güruh var ve bu her zaman devam edecek. Bu bir devrim %100 dışa bağımlı olduğumuz bir bölge de (Enerji) bunu %30 azaltıyoruz bu güzel bir gelişme.
Soran+1 yılÜretiyorsan Gücün vardır üretmiyorsan sürekli dışarı verirsin bu parayı.
Bulunan rezerv 30 yılda 1 trilyon doların dışarı çıkmasının önüne geçecek bu üretimle cebimizde kalacak. İlla ki bize yansır
+1 yılNe gerek vardı şimdi yaz geldi zaten haaaaa bide seçimde geldi 😂😂🤣🤣🤣🤣
40 Yorumla
+1 yılReisin Allah birdir dediğine bile inanmıyorum artık
40 Yorumla
+1 yılEh be yalan atılır da böyle de atılmaz yahu. Yahu ben bu adamın arrık Allah bir dediğine bile inanmıyorum ki buna inanayım
20 Yorumla
+1 yılHele şu seçimler bir geçsin hepsinin acısını çıkaracaklar.
Köprüden geçene kadar ayıya dayı demeyi iyi biliriz.20 Yorumla- Gündem konusunda 382 cevap paylaştı.
+1 yılGeç kaldı artık seçim totoya dayandı yağdırıyor 1 ay millet ne yakacak sanki yaz gelmiş büyük atılım gerçekten
20 Yorumla
+1 yılYorumlara bakıyorum da, hani gaz nerede diyenler neden bedava yapmıyorsun diyor. Ne çabuk inandılar olduğuna!
20 YorumlaReis tuşlara oturdu artık nere denk gelirse 😅🤐
30 Yorumla
+1 yılYaz geldi kim doğalgaz yakacak? Mayısa giriyoruz resmen
32 Yorumla- +1 yıl
😂 😂 Nasıl b'ok atacaklar diye bakınıyorum ama yuh bu kadar da beyinsiz olunmaz yuh yuh
- +1 yıl
Babandir beyinsiz
- Gündem konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlarda hala KK diyenler var. Arkadaş ülkede öküz sayısı hiç azalmıyor.
30 Yorumla Oy versinler de sonra bu bedava şeylerin ceremesini çeksinler.
30 YorumlaDereyi geçene kadar her şeye evet demeye başladılar mucize üstüne mucize sonrası vahim
30 YorumlaOlumlu..
Yavaş yavaş tam bağımsız Türkiye..
30 Yorumlanorvec gibi olsak yine bu adama oy vermezler seccadeye ayakkabilari ile basmadigi icin
31 YorumlaSiz ne kullanıyorsunuz ya. Zaten Mayıs geldi doğalgaz ödemesem ne olur. Hayrına vereyim 1 aylık fatura.
20 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seçimi geçmek için daha ne kadar tüm tuşlara basabilir diyordum reis şaşırtıyor ama yinede ona oy yok
42 Yorumla- +1 yıl
@Maviaraba benim milliyetcilikle derdim yok ekonomiyle var
+1 yılKisin yapaydi ya ya bin her ay dogal gaz geldi eee secim geldi ya ben cem uzana verecem🤣🤣10 bin youro verecek her bireye
10 YorumlaHala beğenmeyen var oy attıkları partinin başkanı paraları yok diye cenazeyi vermedikleri günü niye hatırlamaz
10 Yorumla
+1 yılKeşke her sene seçim olsa herkes çok güzel projeler yapıyor halk için seçim olmayınca bir çivi bile çakmıyor belediyeler ama helal olsun reise
10 Yorumla- Gündem konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılYani az da olsa param cebimde kalacak ta ki memnunum 🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılAylık 130-150 tl de olsa da birşeydir yani. 😁
- +1 yıl
2 sinema yaparım fena mı🤣
Bu ucretsiz dogalgazi yiyorsa kisin yapsaydi az gelirken cok sagolsun
20 Yorumla
+1 yılÜcretsizi geçsin bana yaktığımı para olarak geri versin yine de oy vermem
20 Yorumla- Gündem konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılYine aldı milletin gazını bayram bayram yersen tabi
20 Yorumla - Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel haber, devamı ve daha fazlası gelmeli. %10 yetersiz, daha fazlası olmalı.
20 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar böyle bir şeyi niye yapmıyorlar imkan varken? Diye sorarım.
20 Yorumlaaylık 100 gr peynir tüketene ücretsiz peynir ahah
20 Yorumla
+1 yılÖbürü ise reklamda sana söz beslenme çantan boş kalmicak diyor ahahahaha
20 Yorumla
+1 yılDoğalgazı olmayan evlere seçim vaadi neymiş reisin? Allah belalarını...
20 YorumlaGündem konusunda 310 cevap paylaştı. Şimdiye kadar niye yapmamış
73 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bugün açılışını yaptı 😁 kendi gazımız olan kısmı için bugünü beklemiş tabi ki seçim vaatleri
- +1 yıl
Koltuğu tehlikede o yüzden korkuyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılKimse sevinmesin cunku bunlar yaptiklari seyi misliyle geri aliyolar vergilerle falan yani degisen bir sey yok
30 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat