Erdoğan:İmralidakine hesap vericek daha o
Demirtaş:Siyasetçi halka partisine ve bağımsız yargıya hesap verir
Biri devletin Cumhurbaşkanı diğeri Terörist diye söylediği kişi bu adama terörist demek adalet mi şimdi
Erdoğan:İmralidakine hesap vericek daha o
Demirtaş:Siyasetçi halka partisine ve bağımsız yargıya hesap verir
Biri devletin Cumhurbaşkanı diğeri Terörist diye söylediği kişi bu adama terörist demek adalet mi şimdi
Halkı sokaga cıkın direnın dıyen kım !
Ulan bır sıgamadınız şu ülkeye nedır bu hırs nedır bu yabacı ermenı maşalığı.
Selo apo muzo her neyse hıc kımse vatanın bölünmez bütünlüğünü bozamaz
Pkk sempatızanı her olusuma bu hukumet ya da baska bır hukumet kayyum atar geregını yapar
Ne mutlu Türk üm diyene
Pkk sempatizanının en başı Erdoğan’dır biraz araştırsan anlardın kırmızı bülten ile aranan Osman öcalanı Trtye çıkaran babamdı ya 😂
Cevap
2Cevap
aponun heykelini dikecez diyen adamı mı savunuyorsun bana evet terörist
Açıklaması var birader Tayyip’tw Apo’nun kardeşini trtye çıkardı ya
tayyiple konunun alakası yok sordugun sorunun. ona bakarsan tayyip sihalarla terörist bombaladı. sen bana demişrtaşı soruyorsun evet terörist. başkalarının yaptıgı şeyler üzerinden seloyu temize çıkaramazsın
bursanın tepkisi pkk posterli mac izleyenlere ama futbolculara böyle saldırmaları çirkin. amedin yaptıklarını kimse görmez nedense. bu ülkede tek bursalı üçbeş çapulcu yok
Pkk posterli maç mı adamlar sadece Kürdistan bayrağı salladı Pkk ile alakası yok
bizde aptaldık kürdistan bayragını bilmicek kadar. sanırsın maç kuzey ırakta oynanıyorda bölgenin bayragını sallıyorlar
Pkk bayrağı ile Kürdistan bayrağı farklı şeyler
senin karşında aptal yok. bu ülkede bi kürt öldürülse ırkcılık olur kıyamet kopar türk ölse kimnsenin umrunda olmaz
Pkk bayrağı terörün bayrağıdır Kürdistan bayrağı İran’da olan Kürdistan bölgesel yönetiminin bayrağıdır 100 sene önce Çanakkale savaşında kardeş olan Türk Kürt şimdi bölünmüş neden bölünmüş biraz iyi düşün
türkiyede yaşayıp türk resmi maçında iranın ya da kuzey ıragın kürdistan bayragını sallamaktaki mantık ne hala bizi aptal yerine koyma derdindesin biz onların amacını biliyoruz
😂😂
Adam barışçıl bir adam Türk olarak söylüyorum Erdoğan kendisini eleştirdi diye hapse atmış 😅
Terörist
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?