TCG Anadolu, üzerine iniş-kalkış yapacak SİHA'larla dünyanın "ilk SİHA gemisi" konumunda. Uçuş güvertesinde 10 helikopter veya 11 SİHA konuşlandırılabilecek, hangarda ise 19 helikopter veya 30 SİHA taşınabilecek. TCG Anadolu, üzerine iniş-kalkış yapacak SİHA'larla dünyanın "ilk SİHA gemisi olacak
Dünyanın ilk siha gemisi ne yahu? Bir özelliği olmayan bir gemi bu. Siha için bir gemiye ihtiyaç yok. Koca koca savaş gemileri yapan abd, Fransa, İngiltere gibi ülkeler bunu yapamaz miydi şimdiye çoktan? Bu gemi bir ihtiyaç veya gereksinim değil ülkeler için. Saçma sapan bir üretim. Bir de video yapmışlar f16 lar kalkıyor diye ama yalan. Çünkü bu gemiye F16 lar iniş yapamıyor. Adamların hayatı yalan :)) Ayrıca, sen git bi marketteki fiyatlara bak. TCG senin karnını doyuruyor mu? Bir kilo et, kıyma ne kadar olmuş ona bi bak. Senin gibi zavallıları kandırıyor Erdoğan denilen diktatör bozuntusu işte böyle.
Ülke bitmiş. Ekonomi yerle bir olmuş, hayat pahaliligi had safhada. İnsanlar çocuğuna et alamıyor. Ülkede hukuk adalet yerle bir olmuş. Ülkede toplumsal kutuplaşma almış başını gidiyor, insanlar birbirine düşman olmuş. Ama sen TCG nin derdindesin öyle mi? Allah akıl fikir versin sana. Bir ülke önce demokrasi olur, ekonomik olarak kalkıyor, hukuğu tesis eder ondan sonra üretecekse gemi vs üretir. Bi bak bakalım Türkiyenin haline!
bunu nerde kullanacaz peki ege denizinde mi yoksa karadeniz de mi akdeniz de nereye güç aktaracsz kibrisa mi gereksiz bir proje bence hava savunma sistemlerine yatırım yapılması daha mantıklı bu gemi savaşta çok rahat hedef olur su günümüzün konjekturunde hiçbir ise yaramaz 1 tabur büyüklüğündeki kuvveti ana kara desteksiz istenilen bölgeye aktarmak amacı fakat tabur 600 kişiden oluşur yani çok büyük rakam değil toplasan 50 70 zırhlı araç taşıyacak yunanistana bu az sayıda ekipmanla taruz etmeyeceğiz herhalde bunu koruyacak gemimizde yok tb3 denilen basit ihalar sadece teröristlere yarar hava savunması olan devletler sinek gibi avlar onları ukrayna rusya savaşında tb2 nin namini maalesef duymadık 2 video hariç ruslar hepsini vurdu çünkü
Millet boş boş yorumlar yazmış yok motoru şurdan yok şurası ordan. Sanarsın diğer ülkelerde her parçayı kendileri üretiyor. Ne boş adamsınız konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz. Helal olsun şu Selçuk Bayraktar'a. CHP'lisinden AKPlisine aklı olan herkesin sevmesi gereken adam.
Etiyopya uzaya roket gönderse mutlu olmam. Önce halkını doyur.
Türkiye'de ağır ekonomik şartlarda insanlar yaşarken, hala özgürlük mücadelesi verirken, hala kadın tartışılırken Siha yaptııkkkkl, gemisiniiii yaptık, yok TOGGGGGG
"Beraber yürüdük biz bu yollarda" diyenler hiç bizimle yürümediler. Hiç de yürümeyecekler.
Onların yaşadığı depdebeli hayatı benim halkım yaşamıyor.
Halbuki tam tersi olmalıydı. Onlar halkı karşısında fakir kalmalı, boyunları eğri olmalıydı.
Kral oldu, Reis oldu, hiç utanmadan söyleyenleri duyduk ki, Peygamber yerine kondu.
Ne Siha, ne gemisi, ne TOGG...
Sen o dogmatik laflarını bana yöneltme. Koyunlardan değilim. Koyun olmak için fazla eğitimli ve donanımlı bir kadınım.
Cumhuriyet nedir bilirim. Cumhuriyetlerde önceliği de bilirim. Refaha ulaşmamış halkların yöneticilerinin yaptıkları ile övünmeleri "cebinden üç beş kuruş eksilttim ama gel bunla avun" demektir.
Milliyetçi her türlü duyguyu ve özellikle dini kendinize kalkan yapıyorsunuz. Arkasını görebilen görüyor. O perde arkasında her türlü Devlet ve Devlet adamlığına asla yakışmayacak işi de görüyor.
Siz bu çocuk masallarını Koyunlarınıza anlatınız beyfendi. Propoganda için fazla kötü şartlarda yaşıyor insanımız. Biraz utanın.
Benim teröristlerle verecek oyum yok, kim ülkeme şehitlerime sahip çıkıyorsa benim yolum onlarla beraberdir, var git sen kendi yoluna vatan olmazsa sende olursun Ukrayna
Ne kaldı elinde. Sömür sömürebildiğin kadar her seçim zamanı olduğu gibi. İyice sarıl, hatta yapış o dala ki düşmeyesin ☺️
Klasik, milyon kez söylenmiş, içi bomboş AK KAFA icadı, ezberi laflar.
Açılım zamanı Diyarbakır sokakları köstebek yuvası gibi kazıldı, PKK yığınak yaptı, asker polis Devlet açılımda izin vermiyor diye sadece seyretti. Sonra açılımdan vazgeçtiniz de o şerefsizleri ordan çıkaralım derken kaç ülke evladı şehit oldu? Bana sayı ver !
Fetö kumpası dediniz, utanmadan "KANDIRILDIK" dediniz 5 yaşında çocuklar gibi de, kaç Şerefli komutanımızı, ordu mensubumuzu hapse attınız da sonra Fetö oyunu deyip saldınız? Kaç onurlu ülke evladı gururuna yediremedi de intihar etti?
Kaç insan öldü 15 Temmuz gecesi de, o Fetullah Gülenin etekleri dibinde esas oturan, boy boy fotoğrafları olan kimlerdi? Bana isim ver?
Ülkenin herşeyin sattınız da TANK PALET FABRİKASI'nı Katarlılara peşkeş çeken kimdi? O zaman milliyetçi ve vatansever değil miydiniz? Ulan Tank fabrikası satılır mı? Ha? AK KAFA ! Bana cevap ver.
1 Dolar 20 TL eder mi? 100 dolar bozan 2.000 TL sokuyor cebine de senin zoruna gitmiyor mu? Ha? Hani o damarındaki kan, hani o milliyetçi damar? Nerde onurlu vatandaşlar?
Kur korumalı mevduat hesaplarında kimleri zengin ettik? Kim ödedi bu dolar milyarderlerinin alacaklarını? Ha? AK KAFALI cevap ver, kim ödedi?
Dövizle ihale yapmak, Köprüye Havalimanına Hastahaneye DÖVİZLE garanti vermek neyin aklıdır? 100 araç geçen yere 1000 araç garanti vermek hangi zekanın ürünüdür? 1 köprü için 5 köprülük para ödemek hangi "Reis"in işidir? Cevap ver.
Avrupa'yı gezdim, Japonya'ya gittim. Kimse markete girerken, çocuğuna bişey alırken korkmazken, bizim en değerli paramız 200 TL ile peynir ancak almamız hangi EKONOMİ UZMANInın becerisidir?
ŞAKA GİBİ.. Barajlar YAP Tüneller YAP Köprüler YAP Metrolar YAP Limanlar YAP Marmaray YAP Statyumlar YAP Tersaneler YAP Hızlı Trenler YAP Havaalanları YAP Milli silahlar YAP Üniversiteler YAP Nükleer santral YAP Milli Helikopter YAP Adliye sarayları YAP Bölünmüş yollar YAP Tiyatro Sahneleri YAP Şehir hastaneleri YAP Dar gelirliye konut YAP İnsansız hava aracı YAP Başörtüsünü serbest YAP Geri dönüşüm tesisleri YAP Boğazın altına tüp geçit YAP Sismik Araştırma Gemisi YAP Kanser Tarama Merkezleri YAP Hastane sayısını ARTIR Ambulans sayısını ARTIR MR Cihazı sayısını ARTIR Tomografi sayısını ARTIR Diyaliz Cihazı sayısını ARTIR Orman alnının ARTIR Milli park sayısını ARTIR Yeşil Alan miktarını ARTIR Temiz Plaj sayısını ARTIR Açılan İşyeri Sayısını ARTIR Turist sayısını ARTIR Öğrenci sayısını ARTIR Öğrenci Burslarını ARTIR Doğalgazlı il sayısını ARTIR Suya ulaşan insan sayısını ARTIR Tarımsal üretimi ARTIR Okullaşma Oranını ARTIR Çiftçiye Destekleri ARTIR Halka Sosyal Destekleri ARTIR Şehit Ve Gazilere Desteği ARTIR Eğitim ve Sağlık Harcamalarını ARTIR Türkiyenin ilk Tohum GEN Bankasını AÇ Türkiyenin ilk Milli Botanik Bahçesini AÇ Faizleri DÜŞÜR Kamu Borcunu DÜŞÜR İMF ye Borcu YOK ET Hava Kirliliğini YOK ET Çöp Sorununu YOK ET Trafik Canavarını YOK ET Katsayı Zulmünü YOK ET Kitaplari ücretsiz DAĞIT Öğrenciye Süt DAĞIT Öğrenciye Tablet DAĞIT Okullara Bilgisayar DAĞIT Okullara Akıllı Tahta DAĞIT. Üniversite Harçlarını KALDIR. Binlerce Tarihi Eserimizi Yurda GETİR Binlerce Tarihi Yapıyı RESTORE ET. AYASOFYA YI İBADETE AÇ. KARABAĞI İŞGALDEN KURTAR. Terörün belini kır. Darbeleri, kumpasları atlat. Hainlerin hevesini kursağında koy. Paradan 6 sıfır AT Terörle Mücadele ini YAP Sınır dışı operasyon YAP SONRA BİRİLERİ ÇIKSIN SİZ NE YAPTINIZ DESİN, GERÇEKTEN ŞAKA GİBİ !!! #Hedef2023
Onların parasını biz ödedik. Ancak bir ahmak zaten bunlar yapılsın diye ödenen paralarla yapılan işlerle övünür 😅
Yapacaksın ama peşkeş çekmeyeceksin. Köprüyü yapıp al sana 500 TL geçiş geç bakalım demek, araç garantileri yüzünden hiç p köprüden geçmeyene bile borç yüklemek HİZMET DEĞİL SOYGUNDUR.
Sen git dünyayı gezsene Recep Tayyip Erdoğan benim babamın oğlu değil kime oy vereceğim seni ilgilendirmez hanımefendi devletin ayakta kalması için vergide öderim, aç susuz kalsakta yinede teröristlere teslim etmeyiz
Niye Domuz sürüsü olalım. Ülkenin anasını ağlatanlara yalakalık etmiyoruz. Devlet Memuruna "Reis" demek gibi bir ahmaklık içinde değiliz. Ülke ekonomisini biz batırmadık. 1 doları 20 TL biz yapmadık. Sizin ekonomi dahisi olağanüstü zekiiiii sözde müslüman Efendileriniz yaptı. Domuz da Koyun da Al Kafalı sizsiniz
Onlar devlet projesi, babanızın malı değil. Size ne battı da babanız yapmış gibi 4 elle sarıldınız ☺️ Hayrola bu neyin korkusu böyle? Devletin zaten yapması gereken işlerle halka caka satmayın 👍 1 dolar 20 TL ediyorsa oturup bunun için utanacaksınız. Devletin namuslu komutanlarını Fetö kumpasında içeri atmadınız mı? Sonra çıkıp o onurlu insanlardan özür dileyip kandırıldık demediniz mi? T. C ifadelerini heryerden kaldırmadınız mı? Askeri okulları ve hastahanelere kapatmadınız mı? Siz ne ara milliyetçi ve vatansever oldunuz ulan ! Biz dededen milliyetçi tayfa sizin gibi sümsükleri iyi biliriz ! Asla sizden de öğrenecek değiliz ! Kaybol şimdi yalaka Koyun !
Ey pollyana ne kadar zoruna gitsede Biz neye karar vereceğimizi iyi biliriz Bunlar derin devlet meselesi Koyun içinde koyun değil Oyun içinde oyun var Bütün zincileri kırarak geldik Önümüzde engel kalmadı 15 temmuzda tanklara mermilere Kafa atan bir milletiz biz çılgın Türk'leriz geliyoruz..!
"zoruna gitti" "ne batıyor"... Bu ezber lafları bir bırakın Allah'ın Ak Kafaları ! Hepsi bizim malımız. Senin malın da benle mi bölüşüyorsun lan ! Ha? Hiççç kusura bakmayın, mahallenizdeki 3 5 cahile konuşur gibi konuşmayın bizimle ! Nerden geldiğinizi, nereye varmak istediğinizi gayet iyi anlıyor millet ! Siz halkı cidden zekası düşük sanıyorsunuz. Din, milliyetçilik, kadın... Herşeyi kullanıyor o koltuğa yapışmaya çalışıyorsunuz ulan! Onca şey olmamış, yaşanmamış gibi... Kaç kez IBAN paylaştınız bu halka? Kaç kez? Sen mi bana bakacaksın, ben mi sana !
Boş lafları geçin. Bu ülkenin hiç bir koltuğu kimsenin zimmetinde değil. Burası krallık değil. Kimse de babamızın oğlu değil. Ve biz kimseyi ocağımıza incir ağacı diksin diye seçmiyoruz ! Bitti ! O dolar oralaraaaaa çıkmayacak. Garantili ihaleler verilmeyecek. Yandaşa ona buna devlet malı peşkeş çekilmeyecek. Biz bunla uğraşmayacağız. Başımıza bela diye adam seçmeyeceğiz. Bu kadar. Değişim şarttır. İster Akp ister CHP farketmez. 20 yıl iktidar bir insan da kalmamalıdır. Geri gidersin. Bu bir kuraldır. Bu kadar. Boşa adamcılık, partizanlık, yalakalık, koyunluk etmeyin
Ahhh pollyana geçmişte çok denendi koalisyon hükümetlerini unuttun galiba, CHP dediğin illet yapılanları yıkmaya geliyorum diyerek vaadlerini veriyor, ben aklımı peynir ekmek ile yemedim devletin içinde devlet olmaz Konya devlet olmayacak o kadar
Göklerden gelen bir ses vardır kaderin üstünde bir kader vardır Ne yapsalar boş samanyolu galaksisinse ortasında bir karadelik vardır inelahu huvel vebihamd laillahtahul ve gayrul laaaan delirdim👊😉