Bana biraz Twilight benzeri geldi. Çok kasmışlar. İzletiyor ama bu kadarına gerek yok gibiydi.

Bana biraz Twilight benzeri geldi. Çok kasmışlar. İzletiyor ama bu kadarına gerek yok gibiydi.

Tam alacakaranlık diye başlayacaktım siz yazmışsınız. Bir Atiye daha yapmaya çalışmışlar ama daha çok fırın ekme yemeleri gerekiyor
Cullen'lerdan hallice bir aile, kötü oyunculuğun dibine vuran bir serenay, vasat sahneler özellikle gölde çıplak yüzmeler falan... Mustafa Uğurlu hakkını veren tek kişi bence.
İzlemedim ayrıca izlemeyi düşünmüyorum. Bu diziyi çekelim diyen yapımcı, senaryosunu yazan senaristin ayrıca yönetmeni nasıl rezalet dizi çekilir onu göstermiş mükemmel bir mitolojik konuyu nasıl batırmışlar büyük başarı 😒Şahsu ismini çok düşünmüşler herhalde
Cevap
7Cevap
Hiç beğenmedim. Alacakaranlık ile karşılaştırılması diziye hakaret değil iltifat olur. O denli yani.
İzlemedim
Netflix'in başarısız yapımlarından birisi maalesef.
Guzel bir dizi ama cok yavas islediler konulari 2. Sezona tat kalsin die ama cok cok yavasti ondan 6. Bolume kadr zor durdum sonra 6 7 8 bölümler ii sardı
Bu kdr yavas yapmaya bilirlerdi mara mahallesini daha cok işleyebilirler orada 1 2 olay yapabilirler diziye heyecan gelebilirdi
Henüz bitirmedim, izlemiş olduğum kadarıyla yorum yapayım, ben çok beğendim ♡ Seranay'ı çok seviyorum 🌼 Senaryosu farklı ve sürükleyici bir diziydi
İzlemedim hevesim kaçtı Fazıl Say ın dediklerinden sonra
Belki izlerim o zaman
Fazıl say ne dedi ki
Baş rol oyuncusu zaten kasıntının teki diğer dizilerdeki rollerine bakarsan anlarsın. Rol yapmıyor kendisini oynuyor.
@JuanyEmma Evet
@JuanyEmma Bunu ilk bir kaç bölümünü tesadüfenizlediğim Bizim Hikaye dizisinde görmüştüm o zaman çok kasıntılı olduğunu anladım.
@JuanyEmma ben yerli dizileri izlemiyorum
@JuanyEmma program olduğunu biliyorum, o tür programları da izlemiyorum.
Beklentileri yüksek tutmuşlar ama beklediğim gibi değildi
İzlemedim, izlemem de. Iki oyuncuyu da sevmiyorum
Çok eleştirilmesine rağmen ben sevdim. İki günde bitirdim. Ama finali beklediğimden düşüktü. İkinci sezonu heyecanla bekliyorum
baydı iyice sonlara doğru
İzlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum
izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum
Ben beğendim
Saçma
İzlemedim ki