Yeme & İçme İftar soframı nasıl buldunuz? Sevgirella Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yemekten sonra bulaşıkları yıkamam tahmini kaç senemi alır? İftar soframı nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl güzel buldum oldukça. yerini bulana kadar insanın ömrü biter 0 2 Yorumla Sevgirella 1 yıl ya da sahura anca yetişir😅 u Barış_LonelyForever 1 yıl aynen :D
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Masa çok güzel duruyor. Ama böyle kalabalık bir iftarda kullan at tarzı kullanırdım herhalde 😃 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Herkes yedigi tabağı götürsün eve yıkayıp geri getirsin 😀 0 1 Yorumla Sevgirella 1 yıl Bu mantıklı bak 😁 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kemal Sunal misali yaparsan örtüyü komple kaldırıp atarsan 1 saate biter bulaşık 😃😃😃 0 5 Yorumla Sevgirella 1 yıl Köprünün bi ucundan diğer ucuna uzanacak kol mu var bende 😁 Yorumla TayyarRA 1 yıl Sende kaldıra kaldıra gidersin.. eğer öyle kolun olduğu düşünseydim zaten 5 dakika sürer derdim 🤣🤣🤣 Yorumla Sevgirella 1 yıl Arada bir çay molası veririm yapacak bişey yok😅 Yorumla TayyarRA 1 yıl Afiyet olsun 😁😁 Yorumla Sevgirella 1 yıl Sağol😁 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Bırak onuda yapay zeka yıkasın 0 1 Yorumla Sevgirella 1 yıl Bütün sırrı bozdun. d Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl mükemmel sonsuzluğa gidiyor 0 1 Yorumla Sevgirella 1 yıl Evet baya zahmet ettim Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Şu görselin fikri bile mükemmel👏 0 0 Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ömrünün sonuna kadar bulaşık yıkarsın net sjsjjsjs 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Köprü daralmış 0 3 Yorumla Sevgirella 1 yıl Milletin eli kolu masaya yetişsin diye mecbur daralttık 😅 Yorumla kafkass31 1 yıl Ne yazdın yapay zekâya Yorumla Sevgirella 1 yıl Valla tam hatırlamıyorum ama İstanbul köprüsünde iftar yemeği gibi bişeydi galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
güzel buldum oldukça. yerini bulana kadar insanın ömrü biter
ya da sahura anca yetişir😅
aynen :D
Masa çok güzel duruyor. Ama böyle kalabalık bir iftarda kullan at tarzı kullanırdım herhalde 😃
Herkes yedigi tabağı götürsün eve yıkayıp geri getirsin 😀
Bu mantıklı bak 😁
Kemal Sunal misali yaparsan örtüyü komple kaldırıp atarsan 1 saate biter bulaşık 😃😃😃
Köprünün bi ucundan diğer ucuna uzanacak kol mu var bende 😁
Sende kaldıra kaldıra gidersin.. eğer öyle kolun olduğu düşünseydim zaten 5 dakika sürer derdim 🤣🤣🤣
Arada bir çay molası veririm yapacak bişey yok😅
Afiyet olsun 😁😁
Sağol😁
Bırak onuda yapay zeka yıkasın
Bütün sırrı bozdun. d
mükemmel sonsuzluğa gidiyor
Evet baya zahmet ettim
Şu görselin fikri bile mükemmel👏
O kadar açım ki soğuk su yeter
Ömrünün sonuna kadar bulaşık yıkarsın net sjsjjsjs
Köprü daralmış
Milletin eli kolu masaya yetişsin diye mecbur daralttık 😅
Ne yazdın yapay zekâya
Valla tam hatırlamıyorum ama İstanbul köprüsünde iftar yemeği gibi bişeydi galiba
Ooo harika