Oyunuzu kime vereceksiniz?
Recep tayip erdoğan
Muharrem ince
Kemal kılıçtaroğlu
Sinan oğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabi Kemal Kılıçdaroğluna
Kemal Kılıçdaroğlu hiç bir kişisel hırsı ve hevesi olmadan ülkesini düşünen bir insandır. Bunun ıspatları ortada.
1- Daha önce cb seçimlerinde kendisi aday olmak yerine o dönemki mhp yi kırmamak için uyumlu davranıp ekmelettini aday göstermişlerdi. Kişisel hırsı falan olsa mhp ye hadi ordan diyip kendisi aday olurdu.
2- Bundan önceki partili cb seçiminde, kendisi aday olmak yerine büyük bir mütevazilik gösterip kendisi yerine, Muharrem İnceyi aday olarak göstermişti
3- 7 Haziran 2015 genel seçiminde "gel hükumeti kurup meclisi çalıştıralım" diyerek bahçeli' ye başbakanlık önermişti.
Ayrıca şu var; Kılıçdaroğlu dışında ki adayların amacı tayyibin yerine geçmek ve şahsın devletinin sahibi olmak. Oysaki Kılıçdaroğlunun amacı bu ucube sistemi kaldırıp parlamenter demokratik sisteme geçmek. Kemal Kılıçdaroğlu zaten bu yüzden Millet İttifakını kurdu ve başvuru yaparken parlamenter sisteme geçmekle ilgili yaptıkları protokolü YSK ye sundu.
Ülkemizin yeni tayyiplere değil, parlamenter demokrasiye ihtiyacı var. Bu ucube sistem değişmezse hiç bir şey düzelmez. O yüzden Millet İttifakından başkasına oy vermek, ülkemize ihanet etmek olur.
Allah'ın izniyle bu kez oyum Kemal Kılıçdaroğluna olacak inşAllah. Çevremde görüyorum, daha önce akp ye oy vermiş olan pek çok kişi bu kez Kılıçdaroğluna oy verecek. Onların çoğu, artık bu kadar kul hakkına girilmesine, bu kadar israfa ve haramlara dur deme zamanı geldi de geçti bile diyor.
Ben çok dikkatli takip ediyorum olan biteni, çok büyük bir oyun oynanıyor. Şunu söyleyim, bu seçimde gerçekte iki taraf var, biri Kılıçdaroğlu diğeri ise malum kişi.
Kılıçdaroğlundan başka oy verilecek hiç kimse yok. Diğer her seçenek malum kişiye hizmet etmektir
Cevap
4Cevap
Kılıçdar
Hiç kimseye hepsi aynı zihniyet benci insanlar sistem değişmeli düşünce değişmeli
Kimseye
Erdoğan.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?