Bence yönetenler ama kabul etmek istemiyorlar, bende size sorayım sizce kim?
12.04.2023 Çarşamba 17.04
Erdoğan
Kılıçdaroğlu
Vatandaş
Dış Güçler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence yönetenler ama kabul etmek istemiyorlar, bende size sorayım sizce kim?
12.04.2023 Çarşamba 17.04
Tabi ki yanlış ekonomik adımlar, faiz için alınan kararlar, piyasalara hiç müdahale edilmemesi ve serbest piyasa ekonomisinde diretme keşke savunma sanayindeki başarımız ekonomide olsaydı diyorum bazen...
bu sorunun cevabı degişkendir.
1- akp
2- chp
3- vatandas
4- dış güçler
aslında hepsi dogru cevap. neden
akp süreci güzel yönetemedi. ülkemizde yabancı yatırım kalmadı. he faiz dogru bişeymi hayır. faizin düşürülmesi iyi fakat üretimi ona göre arttırmak gerkeiyordu yapamadı.
chp : boş konusmaktan baska bişey yapamadı. muhalefet olamadı. süreci güzel yönetemeyen akpyi düzgün ve güzel cümleler ile vatandaş için konusamadı.
vatandaş. her şeye he dedik. hiç bişeye hayır demedik. şu an marketlerde satılan 10 lıralık gofretin belki maliyeti hatta kar elde edilecebilecek sevıyesı 3 -4 lira felan ama inanılmaz kar koyuyorlar ve yükselen hiç düşmedi. kimsede buna laf etmed
dış güçler. türkiye üzerinde yogun baskısı var. bu tartısılmaz ek olarak pandemiden çıkmıs dunya ülkeleri. her ülkede yaşanan ekonomık sorunlar savaş + abd bankaların batması vs derken hepsi bize giriyor. çünkü üretimimiz az
Rica ediyorum
Başımızda ki yöneticiler tabiki de Tayyip önüne geleni başa geçirdi sonucu bu rezalet hayat pahalılığı maalesef başımızda ki yöneticiler ülkeyi yönetemiyor adalet zaten yok ya bi suçluyu yani tecavüzcü masumu öldüreni serbest bırakmak nasıl adilik be bu adalet mi sence değil tabiki Tayyip ve başımızda ki yöneticiler batırdı hayat pahalılığı bu yüzden oluştu
Sokak röportajlarında akp li bir kadına ekonominin, dış siyasetin neden böyle kötü olduğunu ve seçim olursa oyunu kime vereceğini sordular, kadın "hepsinin sebebi CHP, zaten onlar hiç iyi yönetemedi, o yüzden ben oyumu akp ye vereceğim" dedi.
Yemin ediyorum bunu kulaklarımla duydum.
Kadın 20 yıldır ülkeyi CHP yönetiyor sanıyor ve bu durumun sebebi CHP diyor ya.
Yetişkin bir AKP’liye göre:
İktidar, yetkili olduğu hiç bir şeyden sorumlu değil.
Muhalefet, yetkisi olmayan her şeyden sorumlu. 😂
Gerçekten bunlar beyin taşımıyor ya böyle insanlara var ya oy kullanma yetkisinin verilmesi kadar saçma bir şey yok bu ülkede
Aysun Kayacı yerden göğe kadar haklıydı o lafı derken
Kesinlikle çok haklıydı ben yine diyorum yasal olarak her insanın oy kullanmasına izin verilmeyecek aslında nasıl mesela satış yaparken belli bir yaştan sonra akıl sağlığı yerinde rapor isteniyor yapmayacak abi belli bir yaştan sonraki adamlar oy kullanmayacak
Cevap
10Cevap
Hepsi Amerika'nın oyunu. Allah reise zeval vermesin. 💡❤️
Dış güçlerin oyununa gelmeyeceğiz. Reisimizin arkasındayız.
Hükümet edenler sorumlu. Çünkü para politikasını hükümet yönetir ve bu politikaların sonucu da maalesef çok yüksek enflasyon oldu bizde.
Ben değilim, ondan eminim. Her kimse çözsünler artık yetti galan!!! 😡
20 yıldır başımız da olan beceriksiz iktidar partisi.
Tabi ki sorumlu erdoğan ama ben sırf kaç tane Kılıçdaroğlunu sorumlu tutacak zeka özürlü var diye merak ettim, o yüzden soruna yorum yapayım dedim :)
Tehlikeli soru bu cevaplıyamam hapisaneye gitmek için hala gencim siyaset sevmem
Yöneten kimse sorumlusu da odur.
Herkes konuşur Erdoğan yapar..
Silivriye gitmek istemem sahsen
erdoğan
Belli değil mi?
Uzaylılar
ben değilim valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?