Diğer %50 vatan haini, kendileri vatan dostu.
Erzincan İliç altın madeninden insanlar zehirleniyor, doğaya 40 farklı kanserojen madde bırakılıyor, dünyada eşi yok bunun. Sesleri çıkmıyor. Maden gelirinin %80'i Abd'ye ait Anagold firmasında. Millilik bu mu? Kendileri gibi düsünmeyenler vatan haini mi?
Erzincan İliç altın madeninden insanlar zehirleniyor, doğaya 40 farklı kanserojen madde bırakılıyor, dünyada eşi yok bunun. Sesleri çıkmıyor. Maden gelirinin %80'i Abd'ye ait Anagold firmasında. Millilik bu mu? Kendileri gibi düsünmeyenler vatan haini mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tamam şöyle düşünelim objektif bir bakış açısı bir parti düşünelim Bu partiyi destekleyenler PKK'nın yöneticileri kandilin dağ kadrosu diyor ki Bu partiyi destekleyeceksiniz sonra bu terör örgütlerinin uzantısı olan partiler o partinin adayını destekliyor aynı zamanda ülkeyi bölmek isteyen bu ülkede 50.000 Şehide sebep olan örgütler çıkıp şu açıklamayı yapıyor Türkiye'de ilk 4 maddede tartışılmalıdır özellikle gelmelidir kayyumlar sonlanmalıdır genel af çıkmalıdır terör örgütü üyeleri de dahil olmak üzere Herkese af çıkmalıdır diye önerilerde bulunuyor Ve aday olan o partinin üyeleri Gönül verenleri ve aynı zamanda lideri de şu cümleyi kuruyor Evet Türkiye'de anayasanın ilk dört maddesi tartışmaya açılmalıdır kayyumlar kalkmalıdır bölgesel özelliklilik konuşulmalıdır genel af düşünüyoruz gibi cümleler sarf ediyor Şimdi soruyorum sana bir soruyor Atatürk şey said'i neden idam ettirmiştir hiç araştırdın mı Şeyh Sait'in idam edilme sebebi şu an Cumhurbaşkanı adayını destekleyen partilerin ve PKK'nın taleplerinden çok çok daha masum talepleri vardı yani bugün PKK'yı destekleyen partilerin ve PKK destekçilerinin taleplerinin yanında devede kulak kalırdı Şeyh Said'in talebi ama Atatürk ne yaptı bu fikirlerin ileride büyük bir problemler yaşatacağını ve ülkeyi böleceğini düşündüğü için Şimdi siz oturunun düşünün neden Geriye kalan %50 PKK terörist destekçisi diye
Eğer bu bahsettiklerin pkk destekçiliğiyse, karşı blok kitap yazmıştır.
Al işte yani ne denilebilir ki eleştiriye kapalısınız yani hemen karşı savunma Siz ortaya bir fikir attınız Benden neden böyle söylendiğini size anlattım yani sen ülkeyi bölmek isteyen insanlarla yola çıkıp senin askerini polisini memurunu hemşirenin şehit eden katleden köy basan köydeki Masum Çocukları öldüren örgütle işbirliği yapıp bu örgütün talepleri Neyse birebir bunları yerine getirebileceğini getireceğini garanti altına alıp seçime giriyorsan pkk'lısın denildiğinde gücenmemesi gerekiyor çünkü kandil ne diyorsa bunun aynısını yapan bir oluşum var şu an Neyse sizinle anlaşamayız Siz ne olursa olsun tek bir düşünceniz var sadece ve sadece Erdoğan düşmanlığı üzerinden siyaset yapan insanlarsınız Erdoğan giderse gitsin ne olursa olsun kafasında hareket eden insanlarsınız sizin dedeleriniz de Abdülhamit Han'ı aynen bu kafayla indirdiler ülkeyi Ermenilere Yahudilere peşkeş çektiler şu an onun sancısını yaşıyoruz halen halen değişen de bir şey yok kafa aynı kafa Erdoğan gitsin kim gelirse gelsin kafası bu zehirli bir düşünce Size iyi günler diliyorum
Çok yanlış düşünüyorsun.
Öncelikle ilkin pkk destekçisi olarak sen suçladın birilerini, ben değil.
Ben de sana dedim ki, eğer bahsettiklerin pkk destekçiligiyse sizin bir zamanlar yaptıkları neydi?
O pkklı canım kardeşim konuşmasının bilinçsiz mi olduğunu sanıyorsun? O konuşmanın Kılıçdaroğlu'nun aleyhinde olacağını 5 yaşındaki yeğenim bile bilir.
Canım kardeşim : k e v a ş e
Bunu da yanlış anlama diye düzeltme gereği duydum. KS çok edepli, kabul etmiyor bazı kelimeleri
İyi oluyo iliçlilere zehirlensin hepsi zamanında ahır gibi evleri süsleyip püsleyip 10 katına sattılar bu zehir tacirlerine parayı yerken iyiydi şimdide ağlıyolar çocuklarımız zehirleniyo diye iyi oluyo acıyan namerttir onlara
Bir yaran olabilir, bir kinin de olabilir, beni ilgilendirmez.
Duruma odaklan. Senin madenini elin abdlisi işletiyor, onlar kazanıyor, üstelik bunu yaparken doğa zehirleniyor ve kimsenin sesi çıkmıyor
Zamanında izin vermeselerdi o zaman karadenizdede benzer madenler yapmak istediler kadını erkeği direndi yaptırmadı elin abd lisi gökten inmedi bir anda oraya bürokratada orada yaşayanada çuvalla para verdi şirket hepside sustu şirkette şimdi doğal olarak para kazanıyor ve kimin çocuğu ölmüş umrunda değil onun için acımıyorum hiçbirine
Ya bu insanlar cahil ondan