Ben güzelce diyorum AKP ile kavga etmeyenim başka sorunlarımız var dyorum adamlar bana bile kzıyor veya yorumumu eksiliyor? amacınız ne? ben kavga çıkmasın istiyorum illa kavga çıkarmaya çalışıyorsunuz AYIP! gerçekten ayıp kaç yaşında adamlarsınız yakışyormu böyle davranışlar?
Atatürk sevmeyen adamın vatanseverliğinden kesinlikle şüphe ederim, Atatürk kurtuluş savaşına önderlik yapmasaydı şu an ne Türkiye olurdu ne de Müslümanlık bu kadar çok olurdu. Türkiye'den başka Müslüman olan ülkelerin hali ortada. Atatürk'ü sevmeyen adam ya vatanına düşmandır ya da müslümanlığa düşmandır
Bana sorarsan 18-24 yaşında ki kardeşlerimiz Türkiye'nin son 50 yıllık siyasi tarihini okuyup bilgi edinmeden siyaset tartışmamalılar.. Çünkü gerçekten bilgi kirliliği ve anlamsız konuşmalar çıkıyor ortaya.
ak partililer öyle değiller asıl olarak solcular sözü bu ak parti sadece din ile milleti yanına çekmiyor ÇALIŞIYORDA KARDEŞİM BİR BUNU ANLAYAMADINIZ HALA..
yo yo ben onu sormadım ben şu akpli adama kızdım berhan isimli bir akpli ve dğier 3 akpli benim yorumumu eksilemiş benim tek demeye çalıştığım akp ile kavga etmeyelim demekti ama akpliler illa kavga çıkarmaya çalışmıştı ben ona kızdı niye kavga çıkarıyorsunuz diye!
tamam kardeşim artık kavga zamanı değil atatürkü kimse eleştiemz bu ülkenin kurucusudur herkes kazandı türkiye kazandı bende ak partiye oy verdim... gerek yok böyle şeylerle
Atatürk siyasete alet edilmesi yanlış aslında , her kavgada her şeyde kamal'i öne atmak ne kadar doğru? bırakın adamı yahu kemali seven kadar sevmeyende var ve bunun tek sebebi kemal tüccarlarıdır
yo yo ben onu sormadım ben şu akpli adama kızdım berhan isimli bir akpli ve dğier 3 akpli benim yorumumu eksilemiş benim tek demeye çalıştığım akp ile kavga etmeyelim demekti ama akpliler illa kavga çıkarmaya çalışmıştı ben ona kızdı niye kavga çıkarıyorsunuz diye!
Kurban olayım insanları akp li chpli mhpli dindar tüccar vs diye ayırmayın kutuplaşa kutuplaşa birbirmizi vurucak dereceye geliyoruz.. Akpliyim evet ama biriyle konuşurken aaa chpli demiyorum hepimiz bir toprağın insanıyız kavgaya karşıyız ulan siyaseti çıkaranın ben
doğru söylüyorsun kardeşim ben chpliyim babam akpli sevdiim insanlarda akpli ama benim bu yazıyı yazma sebebimde bu ben hep dip not bırakıyorum böyle atatürkün sözleri yazılı bu dip notu görünce akpliler hemen bana saldırıyor ben buna kızıyorum yani ben akpye bir laf söylemedim ben sade atatürkün bir sözünü paylaştım kavga etmeyelim diyorum ama yinede kavga ediyorlar buna kızgınım sadece!
O Saldırı sebebi aslında sen değilsin , genel m kamal ı kullananlardan kaynaklanıyor.. Çünkü m kamal olmadığı şeyler ona yüklendi zamanında ve insanlar bunu öğrendiğinde aaaa aslında bu böyle değilmiş dediler en basitinden
Köyle milletin efendisidir ( Kanuni sultan süleyman ) , Ya istiklal ya ölüm ( şamil baseyev ) adalet mülkün temelidir ( hz. ömer ) istikbal göklerdedir ( mussolini )
Bu tür dogma fikirler gün yüzüne çıkıncada doğal olarak direk sevilmeyen bir insan oluyor kamal ve sende etkilkeniyorsun yoksa banane kim neyi seviyorsa sevsin ama reklam yapmasın baba
sende internetten doğma siyaset yapan insanlardansın :( atatürkü her türk sever ! sevmiyeni ben hiç bir zaman türkten saymama bu pkklılar bile apo gibi gereksiz bir adama atamız derken biz atatürke atamız diyemiyecek akadar aciz bir hale geldik atatürkü sırf müslüman değil diye din için atamızı sattık ! bu mudur vatan sevgisi? bu mudur? ülkesinin din için satmak mıdır vatan sevgisi?
En İyi Cevaplar