Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AKP'nin üst düzey kadrosu genellikle bıyıklı ve nedense aynı model bıyığı tercih ediyorlar. Kendi aralarında simgelediği bir şey mi var acaba 🤔 ? R. T. Erdoğan Binali Yıldırım Nihat Zeybekçi Süleyman Soylu
Bademleme denen eylemi unutturmamak için halka verilen subliminal mesaj. Zamanında Fetullah Gülen'den öğrenilen gizli öğretti. Kabala neyse badem bıyık odur.
banane yahu. banane. zaten aman proveke olmasın ama yanlış bir yere gitmesin diye diye insanlar konuşmaya çekinir oldu her şeyi. çünkü biliyorsun ki konuşursan bir şekilde başına iş gelir.
Hayır hayatım. Konuşmak ayrı bir şey, provake yaratmak ayrı bir şey. Anlamsız gelen bıyık konusu. Zira burada anlamlı bir soru görseydim siyasi ben de döktürürdüm. Kimseden korkumuz olmasın bir canımız var.
provake edilecek bir durum varsa bunu yapmak suç değil konuşmak sormak yanlış öyle mi? ilginç. yani insanlar tartışacak başka yere çekecek diye soru da sormayalım. ben kimsenin bıyığında sakalında değilim ama insan da merak ediyor yahu.
Duvarları yıkmak mı özgürlük yoksa yapmak mı çözemedim. Her neyse. Bıyıklar karakteristik özellikleri yansıtırlar. Bu bıyık türü yeniliklere fazla açık olmayan, gelenekselci bir bıyık türü. Aslında her ne kadar farkında olmasak da, saçımızı tarama şeklimiz, sakallarımız, bıyıklarımız, kaşlarımızı alış şeklimiz, sürdüğümüz ojelere kadar her biri karakterimizi ortaya koyan şeyler.
En İyi Cevaplar