Ben Kemal kılıçlar oğluna vericem kendi düşünce özgürlüğüme sığınarak Türk halkının oyunu en çok hak edenin kılıçlar oğlu olduğunu düşünüyorum gerisinde kalanlar zaten oy bölünmesine neden oluyo
Recep Tayyip Erdoğan
Kemal Kılıçlaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kılıçdar.
Bilmiyorum son şansı. Karakter olarak kazanamazsa bırakır.
Oyumu kime vereceğim kimi seçeceğim bilmem ama ben yine onu seçeceğim
İlk turda İnce, 2. turda ince kalmazsa kemal
ilk tur dıye bırsey olmaz boşa beklemeyın ya recep yak kemal agam
Hiçbiri Türk halkının oyunu haketmiyor. Kim ne yapmış haketmek için? Kemal ne yaptı?
Bak kardeşim ülkemizin istikabali için bizim yönetilecek en iyi lidere oy vermemiz lazım ve açık olmak gereksirse ya tayip ya da Kemal kazanacak seçimde şimdi sen söyle zaten 20 yıldır ülkemizi ilerletmekten daha çok gerileten tayip mi yoksa yeniliklere açık olup kadın ve çocuk haklarını savunan Kemal mi
Tek derdin kadın ve çocuk hakları mı? Bu ülkede zaten kadın haklı kadına selam versen tacizden gözaltı. Kadının sözü esas alınıyor. Bu mu ülkenin tek derdi? Tabi kemal herkesi savunuyor içerdeki örgütculeri bile. Ülkenin de gerilediği yok.
Tek derdim değil ama en büyük derdim olabilir Türkiye en çok kadın cinayeti işlenen ülke ama senin konuşmalarına bakıcak olursak kadın düşmanı gibi geldin bana umarım yakınlarından birinin başına gelmez. Aynı zamanda tayip oyu alırsa Türk parası değerlenmeyecek ama Kemal aldığı takdirde değerlemeye başlayacak ülkemizde son derece geride zar zor ayakta duruyor
Kadın düşmanlığı ne alaka? Sende erkek düşmanı mısın o zaman? Demek istediğimi anlamamışsin zaten bu ülkede ne yapsan kadın haklı. Katiline aşık olan başka ülke yoktur ondan çoktur. Kemal kazanınca neye dayanarak değerlenecek para? Sen üretim yapmıyorsun tayyibi sevmediğim için veriyorum de anlarım ama Kemal'in ülkeyi kurtarcagini düşünüyorsan buna inanmam. Amerika'ya peşkeş çekerse biraz dolar düşer
Tabiki reis ❤️
Saka
Amerika kuklası kerata
Demokratik düşünen adama Amerikan kuklası dersiniz tabi
kemalemı verecen ahha
Yazık
noldu knk🙈🤣
tabii ki kemal kılıçdaroğlu.
Rte harici bakalım
ince
İkisi de değil
ERDOĞAN