AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kılıçdaroğlu diyenler mal Herhalde. Gelecekte Konya’ya ülke diyecek tipler.
Ülke yönetecek bi aday göremediğim için yeniden akp maalesef
Çok merak ediyorum çoğunluğu herkes yanıt versin lütfen 🙏 ben arada kaldım Kılıçdaroğlu ve ince arasında
Chp ver gitsin Rte ye karşı bi o var İnce kazanamaz
Tamam öyle yapim
Nedeni yok , Rte nin karşısında kazanabilecek bi o var yoksa Bende vermeye meraklı değilim o bunağa
Ne demek neden chp
Nedenini soruyorum? Hala bana ona veriyoruz diyorsunuz? Neden Kılıçdaroğlu? Neden AKP değil?
Siyasi görüş sorgulanmaz buraya roman yazardım da zaten depremzedeyim yeterince derdim var bir de karakoluyla uğraşamam biliyorsun sağ olsun cumhurbaşkanımız ülkemizde ifade özgürlüğü bile yok. sen neden akp diyorsun açıkla sana bir şey olmaz zaten
Sizler, daha kime oy verip vermeyeceğinizi, hatta oyu nasıl kullanıp kullanmayacağınızı bilmeyen insanlarsınız. Hatta bunu bırak bunları kendinize bir sorun ya? CHP başta olsaydı ülkemiz ne olurdu? CHP demek PKK demek terörist demek bunları bir araştırın ya. Adam şu an herkesin dilinde komedi abi. Konya’ya ülke diyen bir adam. hatta ne dediğini bilmeyen birini cumhurbaşkanı mı yapacaksınız? Siz canım vallahi canım.
Bende verme nedenim olmadığını söyledim Reçel tahin Ersoğana vermeme sebebimi soracak olursan şuanki Ekonomik durum vermemem için büyük bir sebep İfade özgürlüğünün kısıtlanmasından Tut Kazanmak için şeriatçı terör örgütü ile antlaşma yapmasına kadar
Başımızdaki ilkokul mezunu sayın cumhurbaşkanımız çok da farksız değil sanki hatta fazlası var sana Araştırma ı öneririm.
@fafasuttli hocam salla ezbere konuşan average aktroll
1. Herkesin söylediği ve rahatsız olduğu durum hep aynı: Mülteci sorunu, ekonomik sorun he bir de siz yeniliklerden de şikayetçisiniz.
2. Ekonomiye gelirsek her yerde ekonomi aynı Kılıcdaroğlu başa gelirse ekonomiyi şahlandıracak diye mi düşünüyorsunuz adamın her dediği yalan bunu da açıkça kendisi gösterdi zaten gir bak bir ara traktör reklamı vardı herkese traktör verecekti. Şu an günümüzden konuşalım İmamoğlu İstanbul’a ne yaptı mesela? Akbilleri adam bedava yapacaktı ne kadar zam geldi biliyorsunuz zaten. Metro olsun bütün ulaşımlara hazır kondu zaten. Ayrıca her gün bir yer de tatilde. Depremzede kardeşim senin için de söylüyorum ilk öncelikle çok geçmiş olsun. İmamoğlu basa gelmeden önce dedi ki ben bu deprem sorununu kaldıracağım sadece bana 3 yıl gerek dedi. Adam 3 yıldır İstanbul’un başında hala bir şey yapmadı. Ben de bir gencim hepsini arastırıyorum sizlere tavsiyem siz de bakın.
Daha birçok şey söyleyeceğim ama sizlere ben laf anlatamam sadece gerçeği görmeye çalışın diyorum. Ama sizin amacınız farklıysa dışarı da eskortun, lgbt fazla olmasını istiyorsanız he bir de ülkenin ABD ye satılmasını tekrardan doğu şehirlerine dağlar da teröristlerin olduğunu görmesini istiyorsanız verin CHP YE
İlkokul mezunu he?😂 abi siz ergensiniz instagram da duyduğunuz algı olan saçma bilgileri bana gelip burada söylemeyin açın tüm siyasi adamların soy ağacına bakın sonra bana diyin ki ben böyle Araştırma yaptım
Çok sağ ol kardeşim ben de gencim bak benim siyasi görüşüm yoktu ben gerçekten ilgilenmem alakam yoktu gördüğüm anladığım kadarıyla ama sana şöyle bir şey söylemek istiyorum hataylıyım ben o hatayda deprem günü neler yaşadığımı bir ben bir Allah biliyoruz ben sevdiklerimi toprağa verdim ailemden 15 kişi öldü nişanlım dahil günlerce seslerini duyduk kurtulabilirlerdi günlerce yardım gelmedi gelen ekip ekipmansız geldi ben biç bir zaman affetmiycem bunlar basit şeyler değil hala acısını atlatabilmiş değiliz zaten heleki ben atlatamam ben yalnız kaldım bir basımayım şu an hatayda cadırdan yazıyorum size benim sözlerime ister inanın ister inanmayın ben kendi gözlerimle bazı şeylere şahit oldum kendi ağzımla askerlere yalvardım onay bekliyoruz dediler afad ekiplerine yalvardım ekipman yok aldılar bizden gönderecekler dediler tabi bunlar 3. Günün akşamı oldu ben kuzenimin sesini 3 gün diğer kuzenimi 6 gün duydum bir Allah’ın kulu yoktu orada gönüllüler çıkarmaya çalışırken kuzenimin boynunu kırdı öldürdüker 6 günün sonunda ben bu günleri yaşamış bir insan olarak sana çok net söyleyebilirim ki böyle giderse ben intihar edeceğim ama arkamdan üzülüp ağlayacak kimse kalmadı zaten artık iktidar değişse de farketmez ben canlarımı kaybetmişim ne fayda bir şey demiyorum artık size
Bu arada ifade özgürlüğümüz yok demişsin, senin ifade özgürlüğün olmamış olsaydı burada seçim oyunu bile belirtmemiş olurdun. Çünkü bu adam diktatör değil. Siz diktatör görmemişsiniz. Keşke diktatörlük yapsa
Diktatörün önde gideni , Anayasayı hiçe sayıp aday oldu zırvalayıp durma s2meyeyim belanı Kanka sende cevap verme şuna
Canım benim gerçekten üzüldüm yaşadığın tüm acıya. Gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor ben ne söylesem burada faydasız olur. Rabbim mekânlarını cennet eylesin inşallah. Bak sana yemin ediyorum ki bizler burada çok fazla yardım yaptık kamyonetlerle tırlarla bir sürü gıda, ürün vs. Gönderdik. Bazı depremzedelerle de konuştuk onlar böyle düşünmüyordu. Tam tersine cumhurbaşkanımıza dualar ettiler. İktidar da CHP düşün eğer o olsaydı emin ol ki çadır göremezdiniz, AFAD göremezdiniz yaralananları siz çıkarırdınız emin ol öyle olurdu.
@bana1caykoy benimle düzgün konuş gerçekleri konuşunca zorunuza gidiyor tabiki. Senin de aynı onlar gibi ağzın bozuk sizler konuşmaya bile gelmiyorsunuz. Sizin ki kasetle geldi onu hatırlatayım.
fafasuttli kardeşim sakın öyle bişey yapma intihar falan haram kardeşim Allah büyüktür sabret kardeşim
Çok sağ ol ama yasamadan bilemeyiz çadırı parayla aldık zaten diğer depremzedeler dediğin diğer sehirlerdendir hatayda o depremi yaşayıp orada en azından 4-5 gününü geçiren hiç bir vatandaş bunu inkar edemez hiç kimse yoktu inan
@fafauttli tabiki bilemem dediğim gibi çok geçmiş olsun cidden üzüldüm ama sakın intihar gibi sözleri ağzına alma şu an onların kaybetme acısını yaşıyorsun o yüzden böylesin zamanla yaran hafifleyecektir ben bir psikolog adayıyım Yardımcı olurum sana
Haksızlık yemin ederim haksızlık kim ne derse desin ben günah almaktan korkarım ama çok eminim ve o bebekler o çocuklar sevdiklerim annem babam nişanlım kuzenlerim kimse bunu hak etmedi hiç kimse
Doğrudur bende deprezedeyim malatya da yakalandık depreme ama hatay da yıkım daha fazla oldu
İnsanlara lafım yok brn insanımızı çok seviyorum hatayda böyledir ben böyle gördüm insan ayırt etmem gördüm yardım kolilerini de ama dediğim gibi işte…
Merak eden varsa bana kullanıcı adını atsın ben gerekirse görüntülü arar gösteririm yalan yok her şey kayıtta zaten
Kardeşim boş ver kimseye birşeyi kanıtlamak zorunda değilsin
@Efnan13 Düzgün konuşmaya Değer misin ki 🤓
Ben onlara hakkımı helal etmiyorum oy verene de hakkımı helal etmiyorum inşallah siz sevdiklerinizin acısını yaşamazsınız inşallah pişman olmazsınız ben o günleri görmeyi düşünmüyorum bile zaten
Sen kimsin ki bana değer misin diyorsun? İslamiyeti bilmeyen zinaya giren bir pislikle ben zaten muhatap olmam asıl sen benim muhatabım değilsin.
Zinaya girdiğimi nereden biliyorsun Vahiy mi indi 😂😂
@fafasuttli kardeşim dediğim gibi çok geçmiş olsun ama herkesin oyu kendine. Bundan dolayı cumhurbaşkanını suçlayamazsın. Birçok insana yardım gittiğini ben gördüm. Sen de yardım gelmedi diyorsun buna da inanırım. ama bunun için bir yerlere başvurun.
“Sevgimle korunmadan ilişkiye girdim?”
@Efnan13 4ptal herif okuma yazman da yok değil mi?
Herif mi?😂😂
Yardım derken sen neyden bahsediyorsun? Yemek? Su? Kıyafet? İnan bana hiç birini istemiyorduk ben 8 gün sonra yemek yedim o da zorla biz sadece ekip istedik ekipman istedik benim yardımdan kastım bu sen orada yola cıkarken görmüş olabilirsin ama ben burada yaşayan ve hala hatayda olan bir depremzede olarak hiç bir ekibin bize ulaşmadığını tek bir yardım almadığımızı sana söyleyebilirim
Bu arada isterse zina yapsın isterse alkol alsın isterse ateist olsun sizin bu tavırlarınız çok yanlış anneniz değil bacınız değil ki olsa bile herkesin günaho kendi boynuna bu kadar hassas olmayın ve lütfen artık siz de din ve siyaseti karıştırmayın siyaset konuşuyoruz burada
Hayırdır? Niye avukatlığını yapıyorsunuz? Sizi ne alakadar ediyor? Sizin gibi boş insanlarla uğraşamayacağım.
Cevap veremiyorsunuz çünkü. Size konuşmamın başından beri tek bir hakaret etmedim farkındaysanız ama seviyeniz bu kadar işte bir şey demiyorum insanlara saygı duymayı öğreneceksiniz elbet unutmayın kitapta da geçer herkes kendi yaptıklarından sorumlu.
Neye cevap veremiyormusum? Siz körsünüz herhalde? Burada size Yardımcı olabilirim bile dedim. Siz hiç üstünüze alınmadınız. Burada gerçekleri dile getirdim umurunuzda bile değil. Siz de burada duygusallığınızı karıştırmayın işin içine siyaset ya sonuçta ciddi olunur.
@fafasuttli gözünü seveyim cevap verme şuna çenesi durmaz bunların
Sersem gibi sebebini sorup durmasaydın karıstırmayacaktım duygularımı heralde dimi neden chp neden chp diye papgan gibi susmadan soran sendin sonuçta ama biz sana neyin günah neyin sevap olduğunu sormadan bize burada hoca kesildin. Sağ ol desteğin için duygularını karıştırma öyle mi? inşallah öyle bir şey yaşarsın ki bu konuşmalar gelir aklına saygısız insan bir de psikolog olacakmışsın ne yazık
@fafasuttli sizin gibi beyinsizlere bir şey anlatamam, beyniniz yok😂
Hakaret yine hakaret beyinsiz de olduk neyse kardeşim iyi geceler soran olmadı zaten asil biz sana anlatamayız bu arada sen sordun unutma
@fafasuttli www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Kılıçdaroğlu - İyi Parti.
Bas git aktroll.
Oyum kendime
Aday mısın
İncee
Kılıçdar
İnce.
Kılıçdaroğluna
Kılıçdaroğlu