Türkiye nend İslam karşıtlı var din sizi ilgilendirmiyorsa nenden İnsanların dini elestirip dinde bu var bu yok kuran kutsal değil basörtü yok diyi yorsunuz
Sizin dine inanma hakkınız varda onların dine inma hakı yokmu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye nend İslam karşıtlı var din sizi ilgilendirmiyorsa nenden İnsanların dini elestirip dinde bu var bu yok kuran kutsal değil basörtü yok diyi yorsunuz
Sizin dine inanma hakkınız varda onların dine inma hakı yokmu
Her şey karşılıklı. Doğanın yasası bu. Etki tepki, neye nasıl bakarsan o da sana öyle bakar vs... Sen başka dinler için değiştirilmiş, geçerli değil dersen ki bu saygısızlık sayılmıyor onların gözünde, biri de çıkar senin bu söylediklerini söyler. 😉
Ama biz sizin5 peygamberinizi kabul ediyoruz bunlar onu kabul ediyormu etmiyor İsrailde aile hukunda tervat gecerli İsrail dindar yetiştirildiğini biliyoruz
İsteyen eder isteyen etmez. Sanane? Yahudiler sizin peygambeirinizi de kabul etmiyor.
@Falan_filan3875900 benim derdim inmadığınız dine nenden yorum yapıyorsunuz o din yoksa sizin gözünüzde yorum nenden yapıyorsunuz
Sen de kitabın değiştirildi diyorsun. Sen de yorum yapıyorsun. Etki tepki demek istediğim bu.
Bunlar sizide saymıyor Allah inanmıyorlar dini peygamber uydurması diyorlar kendileri dinde bu var bu yok diyor ozaman Kendileri peygamber olmuyormu
Hiç bir şeye inanmamak da bir çeşit inançtır aslında. boş ver herkes kendini biliyor
Hep sen yapıyorsun bunları
Kim neyi yapıyor?
Saka yapıyorum
Cevap
2Cevap
sabahtan beri pembe hesaptan aynı yazım hatalarıyla yazıp duruyosu aynı şeyi nerde islam karşıtlığı? saygı duymayan taraf sizsiniz.
Kuran Kutsal değildir diyen siziniz Kuranda başörtüsü yok diyen siziniz inanmadınğız dinden neden bu var bu yok diyorsunuz insanların dini bilgi sahibi olmadan eleştirmeyi kendinize nenden hak olarak görüyorsunuz sizin dine inanma hakkınız varda onların dine inma hakı yokmu 2 iki kişin yaptıklarını bütün kesmi sorumlu tutunuz size biz nasıl saygı duymamızı bekliyorsun siz kurnd kutsal değil Kuranda bu var bu yok diye Bileceksiniz ama saygı duymayan biz oluruz
inanmadığım kitaba neden kutsal diyeyim abi? sen yaşa dinini bana dayatmadığın sürece sana bulaşan yok. saygı duymayan sizsiniz çünkü islam böyle bi şey.
Size kutsal de diyen yok inanmadınğız din hakkında nenden yorum yapıyorsunuz ben bunu merk ediyorum İslam dine inanmıyorsun neden Kuranda başörtüsü yok diyorsunuz bu var bu yok diyorsunuz hertürlü seye nenden müdahale ediyorsunuz
Neden yapmayalım? İnsanların inandığı din benim hayatıma müdahale ediyorsa bal gibi de yaparım
Sen inanma hakın varda onların dine inma hakı yokmu kimseye zarar vermedikleri sürece senin miletin dini hakında yanlıs bilgi veya ekşik bilgi paylaşman doğru değil
Kuranda başörtüsü geciyor bu bir gerçek ama gidipte kimse zorla basörtü veya zorlama yolu bir sey yapaması doğru değil
Kuran'ı okumuş bir müslüman (teslim olan) olarak Kuran'da başörtüsünü ben göremiyorum.
arastırdınmı ben büsürü kaynaktan baktım var Kuranda başörtüsü olmadını sana düşündürene
Kuranın biyerinde basörtü geciyor bir yerde nasıl kullanılacağı geciyor
Bir bayan namz kılarken nerelerini örtüleceği yazıyor aynısı dısarısı içinde gecerli
İsmamiyeten öncede basörtü vardı ama boynu kapatmayan bir sekilde kulanılıyordu Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Dışarıda kalanlardan başka ziynetlerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar eğer basörtü yoksa nenden Kadının yabancı erkek için avret mahalli ise, ellerinden ve yüzünden başka bütün bedenidir. Böyle birsey yazıyor
Kuran'a göre erkek ve kadın çirkin yerlerini yani ön ve arka uzuvlarını kapatmak zorundadır (tüm insanlara karşı)
Kurana göre kadınlar göğüs bölgelerini kapatmak zorundadır (mahrem erkeklere karşı hariç)
Kuran'a göre evlenebilecek yaşta olup yaşı ileride olmayan kadınlar üstlerine bir dış giysisi giymek zorundalar.(mahrem erkekler hariç)
Evlenmekten umudu kesmiş yaşlı kadınlar sadece ön ve arka uzuvlarını ve göğüslerini kapatmak zorunda.(Üstlerine dış örtü almaları farz değil ama almaları daha iyi.)
Bunun dışında maddi elbiseden daha iyi bir elbise olan takva yani sakınma elbisesi daha iyidir.
Bunu ne dedin anlamadım
Kuranın biyerinde basörtü geciyor bir yerinde nasıl örtüleceği yazıyor namazı kast ediyorudum Bu olayı erkek icinde gecerli onlarda belli noktalar acılırsa namaz sayılmaz
24
Bunaleo kendin okuman dısında dısardan arastırman hocaların nedediğine bakman gerekiyor
Peygamber efendimiz görevi nedir
"Etekliklerinizle diz kapağınızdan aşağısını örtün" denseydi, aşağı çekerek aşağıyı örtün, üst tarafını açın manası verilir miydi?"
Okuyorum
Okumadığımı kanıtlaya bilirmişin
Peygamber efendimiz görevi kuraını insanlara anlatmak değilmi
Birden fazla hocaya dedikerine bakarak arastırmak gerekiyor
çünkü böyle yapınca modern ve cool oluyolar seküler arkadaslar
@aslıı_449 bos yapma
İsteyen istediğini düşünmekte özgür
Suriyeli misin?
Nereli olduğum seni ilgilendirmez
Bilmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?