Türkiyede nenden İslam karşıtlı var
İnanlar bile bu var bu yok demeye baslamıslar bide kuran kutsalmı ve Kuranda başörtüsü var mı
Türkiyede nenden İslam karşıtlı var
İnanlar bile bu var bu yok demeye baslamıslar bide kuran kutsalmı ve Kuranda başörtüsü var mı
Mümin kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Dışarıda kalanlardan başka ziynetlerini göstermesinler. Başörtülerini yakalarının üzerinden bağlasınlar. Kocaları, babaları, kocalarının babaları, kendi oğulları, kocalarının oğulları, erkek kardeşleri, erkek kardeşlerinin oğulları, kız kardeşlerinin oğulları, başka kadınlar, hizmetlerinde bulunan köleleri ve câriyeleri, cinsel arzusu bulunmayan erkek hizmetçiler, kadınların cinselliklerinin farkında olmayan çocuklar dışında kimseye süslerini göstermesinler. Yürürken, gizledikleri süsleri bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah’a tövbe edin, umulur ki kurtuluşa eresiniz! (Nur suresi 31. Ayet)
Kutsal mı gibi saçma bir soruyu şöyle yanıtlayayım kuran eğer ki Muhammedin (s. a. v.) sözü olsaydı hiç görmedi deniz fırtınalarını nasıl anlatsın, bilimin yakın zamanda bulduğu demirin dünyada olmadığını nasıl bilip onu indirdik desin, hangi cesaretle biz yere ve göğe emir verdik desin.
600 sayfa kitapta o kadar şey geçiyor kar yağışına mı takıldınız cilt cilt ansiklopedilerde neler neler eksik 600 sayfada bütün evreni mi bekliyorsunuz
İslam karşıtlığı yok, cahil insan karşıtlığı var sözde müslümanım diye geçinenler topluma kin ve düşmanlık gösteriyor, kendisi saygı göstetrmeyip karşıdan saygı bekliyor. zaten müslümanlığa en çok zarar verenler de bu sözde müslümanum diye geçinenler.
Cevap
5Cevap
Saygı yok kimsede. bende ateistim dinsizim. ama karşıt değilim
Kıyamet alametleri işte. Din düşmanlığı başka bsi değil . Sana göre yanls olabilr ama saygı duymak zorundasn ama bu devirde herkes kendi bildg dogrusunu dayatmaya çalışıyor
Islam karsiti değiliz siyasal islam ve seriat karşıtıyız. Yoksa bizr nr insanlarin dininden. Herkesin din ve vicdan hürriyeti var, burası laik bir ülke.
Çünkü İslam diye insanlara hadisleri mezhepleri yutturuyorlar maalesef. Kuran ayrı bir dünya iken mezhepler ayrı bir dünyadır.
Benim konuşmam burdan doğru olmaz. Ama ayrıca söyleyebilirim.
Sözde müslüman topluma din kardeşi adı altında mülteci sokup milletin anasını si- geri teper bu kadar basit
Din ile sürekli gündeme gelen bir yonetim olursa öyle olur
Devir b. ktan ya eski ahlak kalmadı
Emirdağlıyım türkleri bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?