Seçim yaklaşıyor, aklınızdaki isim netleşti mi?
Kemal Kılıçdaroğlu
Recep Tayyip Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Allah'ın izniyle bu kez oyum Kemal Kılıçdaroğluna olacak inşAllah. Bu kadar kul hakkına girilmesine, bu kadar israfa ve haramlara dur deme zamanı geldi de geçti bile.
Ben çok dikkatli takip ediyorum olan biteni, çok büyük bir oyun oynanıyor. Şunu söyleyim, bu seçimde gerçekte iki taraf var, biri Kılıçdaroğlu diğeri ise malum kişi.
Kılıçdaroğlundan başka oy verilecek hiç kimse yok. Diğer her seçenek malum kişiye hizmet etmektir.
Cevap
17Cevap
Kılıçdar,
Kime vereceğim belli değil ama kime vermeyeceğim belli
Herkes kime oy vermeyeceğini biliyordur artık heralde.
Kılıçdaroğlu’da hayatta oy vermem o tipe içim el vermez Erdoğan sevimsiz Muharrem Bey’ciyiz
Yani dolaylı yoldan akpliyim diyorsun
Zaten belliydi Recep Tayyip Erdoğan diğerlerinde onun potansiyeli bile yok bir baltaya sap olacaklarına inanmıyorum
gizli yazmasana yürek yokmu sende hem tarafın belli hem ödleksin
Sanane ben her şeye gizli yazıyorum sa na ne ne yapışkan varlıklarsınız
sen kimsin ki sana yapışkanlık yapayım zavallı ergen
Kes sesini ben kimsem cevap yazarak yapışma o zaman? çok var senden piyasada dayı git onu buna tacize yeltenenlere hesap sor burada boş uğraş vereceğine
gizli olunca engellenemiyorsunuz zannediyorsunuz ama işte zavallı dedim ya
20 senedir senin partin yönetiyor 67 senedir sağ partiler iktidardalar ama işte takım tutar gibi tutn siyasi partileri
Ayy nolur engelleme ya çok şey kaybederim ahaha ben senin gibi yapiskanlardan çok engelledim ya zahmet olucak ama senin gibileri kudurtmak için inadına veririm ben ak Parti'ye diğerleri de bir skm değil zaten bir şey kaybetmez ülke
şşşş bana bak akıllı ol edepsiz senin gibilerin ruhunu biliyorum ben yazmazsın düzgün bir model olsan ama senin modelin bozuk bulaşacak yer arıyorsun ama o yer bend eğilim
Tamam o zaman herkes kendi yoluna tırı vırı yapmaya gerek yok boşuna
ben ak Parti'ye diğerleri de bir skm değil zaten bir şey kaybetmez ülke
bu değilmi senin terbiye anlayışın budur değilşmi? bari kısaltma yapma ödlek fare s2m al öğren bilgi bedeva zira sende beyin yok osla bile çalışmaz
ancak klavye başında senin gibi it köpek havlar durur zavallı sokak köpeği
ama ben seni gerçek kimliğinle yakalayacağım işte o zamanı bekle arkana dikkat et :D :D :D
Sanane pardon😂 niye görüşümün altındasın sonra yapiskansin diyince kuduruyorsun sen ve partin de çok ahlaklisiniz ki maşallah bir kadına nasıl medeni şekilde söz sarf edeceğinizin bile farkında değilsiniz hiçbir icraatıniz olmamış ülkeye anca boşa at eşek kosturuyorsunuz ayrıca şunu söylemeliyim ki ak parti kadın seçmen sayesinde bu kadar önde RTE oldukça kibar ve karizmatik üslubu hitabeti gelişmiş sempatik biri yani aranızda dağlardan öte fark var şimdi kudurmaya devam edebilirsin
s2tir ol git bilgisiz cahil İstanbul anlaşmasını vazgeçen kim?
6284 bnumaralı yasayı kaldıracağı sözü ile ittifaka giren kim?
bak cahil diyince kızıyorsunuz zzavallılar ezikler bir b*ktan haberiniz yok
karizmaymış kibarmış bundanmı ananı al gitr dedi çiftçiye daha bir sürü örnekler ama algın yok kapanmış tıkanmış zavallı
Yapışkansın engellerim o yüzden fazlasına gerek yok yüz göz olunacak insan var olunmayacak insan var asıl kalitenizi siz belli ettiniz
teşekkür ederim
yazdıklarıma cevap veremeyecek kadar cehaletinizi ortaya koydunuz
lütfen engelleyin beni ama yapacak cesaret ne gezer sende hödük
Seni, bilgilerimi paylaşabilecek yakınlıkta samimiyette ve dengim biri görmediğim için yazdıklarını lüzumsuz gördüm ve aynı hizada cevap vermedim farkındaysan kendi kendine cevap verip duruyorsun bomboş ve saygısızsın güle güle bir daha karşıma çıkma çok cahil olmayan inançlara görüşlere bile saygısız kesim
kemal kılıçdaroğlu.
İnşallah sözünden dönmeyecek, inşallah her şey güzel olucak...
Kemal Kılıçdaroğlu.
Net olarak Kemal başkana oyum.
Kemal Kılıçdaroğlu
Her şey çok güzel olacak.
Baştan beri Zafer partisi
çok İnce bir çizgi rte ve kk arası
İkisi de değil seçimim.
Bay kemalll
Netti zaten
Hep netti
Tabiki oyum Recep tayyip erdoğana Ak partileyiz
Ya maho ya sino