AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Domuz bağı ile kadınları öldüren bir sistemin kendini desteklemesini isteyen PKK teröristlerini şehirde meydan sokaklarında gezdiren bir zihniyetide ben kabul etmiyorum acaba PKK kim şimdi iki kez düşünürsunuz diye umut ediyorum
Bu anlattığın sistem hangi partiye ait 😂
Hudapar yaşınız küçük galiba biraz araştırın gaffar okkanin katili kadın kadili bir partiyi yanına alması sizin için idealse o zaman oturun oyunuzu verin
Ablacım geçmişte kim kimle ne tamam beni ilgilendirmez. Bu ülkenin coook eskilerden geldiği noktaları görseniz nasıl gelişmiş dersiniz ama insanoğlu nankör. Oturduğu yerden para beklediği için herkes kimse devletin yönetimini sevmiyor. Başa chp geçse pkk ile dost olan chp den ne hayır beklersiniz bi düşünün ülke kötüye gidecek savaşa bile girebiliriz bölünebiliriz. Kaç senedir tek vatan tek devlettik hangi bi gün sokaklara düşüp mağdur oldun?
Bence sen NATO memmer NATO kafasin PKK teröristleri Öcalan'ın kardeşi ise CHP TRT birde konuşturdu kandilede CHP zaten gitti siz böyle devam edin iktidarda da CHP vardı zaten o gezdirdi terörist ölülerinj meydana at gözlüğünü atta bir bak kim neler yapıyor
Geçmiş yıllarda 90 lı yıllarda chp nin iktidarlıgını yönettiği ülkeyi de görenler var devlet hastanelerinde kuyruklar eczanelerin tek hastane içinde olması bay kemalin yönetemediği ülkeden bu kadar gelişebildiysek başta ki bu adam daha size ne yapsın petrol bile bulduk doğalgazı ücretsiz yaptı ne yapsa yaranamadı. Sizin gibi cahil kesim olduğu sürece ülke bölünmeye parsellere ayrılmaya mahkumdur.
Kendinle çelişiyorsun sen bence süs oku araştır öğrende öyle konus o zaman şimdide tanzim satış kuyrukları var yıllar sonrada ben bunu konuşup gelecek nesilin hayatinimj zindan edeyim insanlar et kuyrugunda
Bay kemal 20 senedir iktidarda değil 😁😁
20 sene öncesinde iktidardaydı ama görenler var onuda ben zaten Erdoğan iyi demiyorum kötünün iyisi diyorum. Beterin beteri var bu ülkenin yönetimine aday olanların akıllarında ki şeytani düşünceleri ülkeye verecekleri zararları göz önünde bulundurup oyunuzu öyle verin. Sağın solun lafıyla değilde. Kendi beyninizle verin oyunuzu
Ülkenin milli serveti olan bütün herşeyi sattı iyinin kötüsü bu diyin bu insanın aklıyla dalga geçmek olur
İktidar değiştiğinde başa gelenlerin ülkedeki kadınları satmıcağı ne malum? LGBT ye ahlaksızlara göz yuman yönetici adaylarının ülkeye vereceği zararları düşünsene bide? Topraklarını satar kadınları satar neler neler görürüz haberin var mı
Bende kendi beynimi kullanıyorum asla PKK teroruslerinin şehir meydanina gezdiren terörst Öcalanin kardeşini trt konuşturan birine oyumu vermiyorum aklım var çok şükür gözümüzde gördü bunları sizinle tartismiyacam daha fazla
Bülent ersoylq kerimcan denen adamlada ben bir arada idim çok haklısın çok
Aynen sen git pkk ile el ele kol kola olup onca şehitlerimiz varken bunları görmezden gelip hdp ile ittifak bile kuracaklara oyunu ver. Sonra ülke bölündüğünde savaş çıktığında oturup ağlamayın
Ahlaksızlık bir kereden birsey olmaz diye 9 yaşındaki cocugu bademleme adı altında tecavüz eden din diye yola çıkıp dinsizligi gösteren 9 yaşındaki çocukla evlenilir diyen her gün bir uydurma hadis ayet uretiyorum diyen sistemin içindekilerdin sen neyin ahlaksızlıgindan bahsediyorsun bana
Senin kafa almıyor galiba ben gitmedim kandile senjn o çok sevdiklerin gitti kendi agizi ilede dedi bu bir siyasi partidir ne var görüşebiliriz dedi oku araştır da konuş bana
Her duyduğunuza inanmayın ülkeyi ve devlet adamını karalamak için bi çok dedikodu yalan haber çıktı hüdapar da müslüman kürttü. Terörist pkk vs değildi ona da cok karalama yapıldı onca parti onunla ittifak kurmak isterken iyiydi erdoğanı destekledi diye mi kötü oluyor bırak Allah aşkına bence biraz sen araştır
Sende her duyduguna inanma o zaman ben duymadım geçmişte gördük biz sen görme gözlerinle dahada komik pozisyona düşme
Hüdapar ın mitinglerinde bile Türk bayrakları havadaydı. Hdp mitingleri gibi öcalan bayrakları Kürdistan bayrakları vs yoktu iyi araştırıp gözlem yapmanızı öneririm kadın cinayetleri çocuk istismarları derken kılıçdaroğlunun yeğeninin çocuk tecavüzü niye konuşulmuyor
Göstermelik onlar tabi havada olacak yoksa gecmisjn kanlı katıli kendini nasıl milliyetçi gösterecek o milletin iradesi ile secilse bile millet meclisinde ant icemeye bile razı gelemeyen bir parti bana nesini savunuyorsun sen
Bir kereden birsey olmaz diyen bakanda CHP'den di çok haklısın 9 yaşındaki çocuk evlenebilir diyende zinayı serbest birakandi CHP'den di çok haklisin devam et sen bu kafa ile
Kardeşim kulaktan dolma laflarla gelme kanıtlarla gel bana. Milletin karalama için yaptığı montajlarla sizin gibi cehalet kesim daha çok kandırılır bazılarının dediği gibi koyun sürüsü gibisiniz
Er kişi herkesi kendi gibi bilirmiş bangır bangır butun televizyonlar dedi acip okuyacak olan ben değilim sensin zahmet ette biraz oku farklı düşüncelere de seviyelice saygın olsun ama olanida gör at gözlüğü ile dolanma
Ben neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum bu yüzden kötünün iyisi diyip kötüleri ülkenin yönetiminden def ediyorum
Ülken mülteci kampı olsun sen kendi ülkende sığınmacı ol ben görüyorum iyiyi kotuyu de evet yarın hani diyorsun ya sen savaş çıkacak bu seçimi alamadiklari an kendi elleri ile ürettikleri militanları sokağa döküp iç savaşı o zaman gör kimin ne olduğu belli olmayan binlerce insan sınırlardan geçti geldi onca insan meydanlarda bomba ile patlatilip oldu sen daha bana neyi savunuyor
Bende diyorum ki en azından sığınmacı bile olsak bi ülkemiz var. İktidar değişirse ülke diye bisey kalmıcak bölünecek satılacak diyorummm !
Maruz kaldığımız darbeler daha çok yaşanacak o bombalar daha çok patlatılacak. Hdp ile ittifaklar diğer partiler teröristlerin hükmü geçecek ülkede kendinize gelin diyorum
şu an onlar hdp ile ittifak olsak pkk kalmıcak diye düşünüyorlar ama yalan daha çok şehit verecez ülkeyi hdp etkisi ele alacak bunlar hep oyun hdp bugün diğer partilerle anlaşmalı gibi olsa da yarın öbür gün hdp yanlısı biri ülkenin başına geçse hdp nin tehditlerine maruz kalacak
O zaman sen çek git bana vatan millet bayraktan bahsetme şehitlerden milliyetcilikten bahsetme ben bu ülkenin vadantasi iken ikinci sınıf muhamele görüp bu vatan için olmuş olan şehitlerin kemiklerini sizlatacaksam toprak satıp sen bana olsun ben bu ülkede siginmaci olurum diyecek kadar cahilsen bana daha vatan millet bayrak seviyorum demeyeceksin kardesim
Toprqklari katarlara kim sattı ben mi sen mi sen iyi oku iyi araştır bana gelip sabit aynı şeyleri söyleme elindeki tüm milli değerleri hiç et heba et sonra gel bana konuş
Toprakları kime satmışız ahsjsjs manyak mısınız mk sen bence çok şey bildiğini sanıp hiç bisey bilmeyen birisin cahille muhabbete girilmez işine bak
Sen iyi oku iyi araştır cahil olan ben değil sensin verilecek bir cevabin dahi yokki ancak kufure yeltenirsin şunu unutma belli bir kesim kabul etse de etmesende bu dil den biktigi için bu hükümet değişecek sende bende bunu gorecez karalamaya devam edin
Seçim sonrası kimin kazandığı çok iyi cevap olacaktır zaten benim burada saatlerce konuşup açıklamama gerek yok RTE 🇹🇷
Akp ye mi vericen yazık Sinan oğana mı vericen adam iyi bende seviyorum ama çok geç geldi kazanma ihtimali yok bu durumda kılıçdıroğlu kalıyor oylar kılıçdıroğlu na birdaki seçimde Sinan oğana verilir ✅✅✅
Onca şehitlerimiz ve gözleri yaşlı şehit anneleri varken hdp ile el ele kol kola olan chp ye vermek yazıklıktır asıl
20 senedir pkk ile kürsüye kol kola çıkıp megri megri diyen ak paridir hdp ile beraber olan ak partidir ak partiyle olunca bir şey demiyorsunuz chp bir şey yapınca pkk oluyor hadi lan ordan + hüdaparın kürdüstan açıklamasına bak intertten kiminle fotoğrafı var hangi bayrak altında fotoğrafı var
Hatırlatırım hüdapar ile ittifaklar bak ittifaklar diyorum önergelere bak ne önermiş hüdapar
Kardeş hüdapar ne terörist ne de hdp li idi. Müslüman Kürt’tü ve mitinglerinde Türk Kürt kardeştir diye hep konuştu vatanı bölmeye calısanlara inat. Hdp li olsa bi çok parti onla ittifak kurmaya çalıştığında akp yi niye seçsin hdp yi seçerdi. Ama bunu yapmadı. Devleti erdoğanı karalamak isteyenlerin uydurmalarından ziyade hüdapar ın mitinglerinde ki laflara ve bayraklara dikkatini çekerim.
Hüdapar her parti adamıyla görüştü konuştu ittifak için yanlarına çekmek istedi hepsi. Ama o erdoğanı seçti. Hdp de çok istedi onla ittifak olmayı niye onu seçmedi bi düşün çünkü terörist değil
Akp diyorum hdp ile birlikte oldu
Bakanlık meselesi baksana internete
Hdp ile birlikte oldu derken hüdapar hdp li değildi. Hdp ile birlikte olan şu an 6 lı masa
Hüdapar terördür fotosu da vardır bak intertten burdan bana yazıp atma
Terör olsa mk akp ile niye ittifak kursun hdp ile kurardı mal mısınız ya 2-3 fotoshopa uydurmalara kanacak insanlarsınız tüm parti adamlarıyla fotoğrafları var evet ama ittifak olduğu tek parti var hdp değil.
Terördü madem diğer partiler niye ittifak için yalvardı adama? O niye akp yi seçti? Bunları da bi düsün?
Lan olm küfür ettirme şimdi kendine internete hüdapar kürdüstan twitter yazıp fotolara baksana
Hüdapar Kürt zaten mk her Kürt terörist olmuyor bunu bi öğrenin terörist olanları hdp de görüyoruz.
Sen hüdapar kürdüstan twitter yazıp baktın mı
Bak dedin ya hüdapar kürt internete arattım Wikipedia da şu açıklama çıktı
HÜDA PAR sözcüsü Serkan Ramanlı, partinin Kürt milliyetçisi olduğu iddiasını reddetti ve yaptığı açıklamada; "Biz Kürt milliyetçisi bir parti değiliz.
Araştır biraz yazıklar olsun size
Dikkatli oku o yazdığımı
İnternette her bilgiye inanacaksak daha neler var buraya döksem roman olur. Hüdapar ın hdp nin maskesini düşürdüğü videoları izlemeni öneririm sence terör örgütünden olan bi insan terör partisini niye karalasın
Ak partili bi gevezeye ne anlatsam boşdur Tartışmıcam seninlen
Osmanlıcıyım. Erdoğan
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim abi
@YaaaaNeeeeAlakaaaa Empire..
Osmanlı vatanı kurmtaramk için herşeyi yapan bir imparatorluktu yani eğer Osmanlıcı olsan ülkeni düşünürsün
Ülkemizi düşündüğümüz ve soytarılardan uzak tutmak istediğimiz için zaten doğru yoldayız. İktidar değişirse ülkede ne huzur kalır ne bisey savaş haline döner ortalık emin olun çünkü çoğu yöneticilerin akıllarında ki şeytanlıkları ülkeye nasıl zarar vereceklerini az çok kestirmek mümkün
@YaaaaNeeeeAlakaaaa Evet o yüzden Erdoğan ztn.
Sinan oğan var kazanmayı şu an en çok hak eden adam ama işte cahil seviyor bizim ülke
Evet ülkeyi parsellere ayırır CHP gelse.
Hüdaparla birlikte olan partiye verin aynen ya az araştırın ya bu kadar cahil olmayın
CHP savunan kim ben Türkçüyüm o yüzden Sinan oğan
@YaaaaNeeeeAlakaaaa Hüdapar HDP gibi terörist değil ki.
@YaaaaNeeeeAlakaaaa Knk Sinan Oğan yüzde 5i geçemez.
@YaaaaNeeeeAlakaaaa CHPyi savunuyon mu dedim jkfjkfek
Gaffar babanıyı öldüren kim ya da istedikleri şeylere bak annen ya da bacın değersiz mi kalsın ülkede
Siz vermezseniz geçmez ülkeyi düşünün az ve verin
@YaaaaNeeeeAlakaaaa Knk Adam Kemal paşacı ben sevmiyorum Kemal Paşayı
@YaaaaNeeeeAlakaaaa Mısıroğlu var lan fotomda nasıl vereyim oy jwdewkjfw
Hüdaparla birlikte olan bir partiye de verme oy kullanma daha iyi
@YaaaaNeeeeAlakaaaa olum olsun ben rahatsız değilim ki fjkefkejfje
Oy kullanma o partiye oy verme diyemezsin herkes bu ülkede düşünce ve sosyal açıdan özgür herkes istediği partiye oy verebilir. Oy verirken geleceği düşünerek oy verirseniz doğruyu yanlışı ayırt edip en azından ülkede huzurlu yaşam sürelim
Cidden yazık o zaman sana ülkenin emanet edildiği gençlere
@YaaaaNeeeeAlakaaaa Knk ne alaka herkes istediğine verir.
Soran abla sen de yapay zeka gibi herşeyi açıklıyon hdfhwjkfjw
Düşünce özgürlüğü bende orada zaten düşüncemi söyledim oy kulanmayacaksın demedim yanlışı ayırt edemiyorsunuz ki hüdaparla olan bir partiyi savunuyorsunuz şaka mısınız
@YaaaaNeeeeAlakaaaa tamam kanka ben cs atmaya kaçar.
@hanOtagı evet verebilir sorun yok bunda ülkeyi düşünün araştırın mantıklı oy kullanın
Birini tutmak zorunda neden hıssedıyorsun ki kendını bulundugun konum hayat sartları ınsanların durumları bunları dusunup gözlemledıgınde en doru olanı bulmak çok zor degıl
O sebeple zaten vereceğim parti belli. Doğru düzgün parti yok evet ama en azından ülkenin daha kötüye gidip soytarıların eline düşmesini önleyebiliriz
Tabıkı bu yonden haklı olabılırsın ama daha nekadar kotu olabılırkı dusunmeden edemıyor ınsan😊
Bunun cevabını iktidar değiştiğinde bizzat yaşayıp görürsün. Emin ol kötünün iyisiyiz. Ama beterin beteri var savaş günlerine bile dönebiliriz bölünebiliriz
Umarım herkesin kendini iyi hissettiği bir ülkemiz olur seçimden sonra sonucta bizler yasayıp deneyımleyecegız herseyı
Herkes aday olma dedi ama aday oldu
İnat ile ülke yürümez
Ben Sinana vercem
Erken adaylığını açıklamış olsaydı kazanabilirdi
@AlbertEinsтеin Ülkenin kaybetmesinin tek sebebi kaybederse ki kaybedecek gibi duruyor bence siyaseti bırakmalı
Zafere inan atandan şaşma (Sinan oğan)
Bay kemale
Sana
Kemal dedeme
RTE ❤️🔥
cehepe