millet ittifakı kaybeder üçüncü ittifak iyi aday çıkarmazsa akp genel başkanı açık ara kazanır chp de 5 lider de kendi ayağına sıkmıştır :)

millet ittifakı kaybeder üçüncü ittifak iyi aday çıkarmazsa akp genel başkanı açık ara kazanır chp de 5 lider de kendi ayağına sıkmıştır :)

Bence muharrem bile bu altili masadan fazla oy alır... Tayyip kazanir net... hdp ye en yakın benim ben daha fazla şey vericem vaadiyle yarışıyor.. şayet 6li masa kazanirsa pkk ya yerel özerklik anayasanın ilk 4 maddesi İzmir Hatay ve İstanbul için otonom ayrı bayrak Yunanistan 12mil anında ilan eder... çevremizdeki abd askeri üsleri yiginaklari vs vs sonuç belli... ihalar sihalar faaliyetine son verilir s 400 ler iade edilir veya pasif hale gelir... endişem çok büyük... keske muharrem ince kazansa Türkiye Atatürk çizgisine döner her alanda
ince hdp ye yanaşmasa alır derdim ama alırsa da 6'lı masa ve diğeri gibi kuşatılmamız kaçınılmaz bu ülkenin başına asker kökenli birileri gelmesi lazım 2016 öncesi ne sağcı olacak ne solcu ne dinci olacak ne osmanlı inançlı olacak ama kimsenin inancına karışmayacak türk placak kimsenin diline karışmayacak bu ülke hepimizin ise ne harcama yapacaksa bize sorup onay almalı benim maaşım onlarınkinden 10 kat aşağı olmamalı vekil maaşı 20000 olmalı vekil sayısı 100 geçmemeli altlarındaki arabanın kirası ve benzini vekilden çıkmalı
Seçim, iktidar tarafından kaybedilirse kötü şeyler olabilir. Freelancer veya dijital bir iş sahibi iseniz, çıkış yolu için bir link bırakacağım.
birçok şeyden haberim var ancak fsrklı içerikleri de değerlendirmek isterim
Cevap
10Cevap
akepe çoktan bittiydi reyize oy veriyorlardı anayasaya göre de aday olamaz zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz kız ismetimi dinliyonuz reco aday olamaz Net
Bunlar anayasa mı dinliyor la 😂😂😂
Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı olsun seçime gerek bile yok
Not bende muhalifim...
Masa güvenenleri yolda bıraktı siyaset yapmayın istifa edin gençlere yol açın !!!
Millet ittifakı kazanır. Önceki seçimlerde birçok buyuksehir belediye el değiştirdi. Unutmayalım.
Evet belli Muharrem İnce'nin zaferi vatana milletine hayırlı olsun
Aynen katılıyorum kesinlikle bu hatta belli oldu bu saatten sonra dönüş olmaz çok zor
O kadar ay toplan, konuş dur sonuç Kılıçdaroğlu 🤣🤣bişey bulamadık ayıp olmasın Kılıçdaroğlu dediler. Cıkmışssın yenmiş cıkmışsın yenmiş
2. Turda Hdp desteğiyle Kemal Kılıçdaroğlu seçilecektir. Yerel seçimlerde alınan büyükşehirler bu işin provasıydı.
zamanında akp ye oy vermişlerdi şimdi chp ye
bi gun saga bi gun sola vericem diyom kararsizim
Dereyi gormedne paçayı sivamayin. RTE kaçabilir de sizler ne yapacaksınız onu düşünün
Mood:Meral Akşener djfjh
:)
Fırdöndü meral yine fır fır etmiş ya😄😄😄
Ya Muharrem İNCE ya da Erdoğan ikisinden birisi
belli degil
umarım hicbiri
İnce kazanır
Bence kazanacaklar Millet ittifakı
Sehpa gzluzekmis
Belli tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?