Kimsenin net bir fikri yok anlaşılan. :D
Ayrıca sorumla alakası olmayan cevaplar da aldim, neyse. :D
Az önce bir ankete girdim ve çok gerildim. Düşünüyorum da kızlar soruyorda olmasa da bir şekilde bir yerde kullanacağımız oyu kime vereceğimizi söylüyoruz. Şu anda seçimi kimin kazanacağını parti liderleri biliyor olabilir mi?
Bu seçimin sonucu şu aşamada tamamen belirsiz. Kimse kazanacağından emin değil benim gördüğüm kadarıyla. Kıran kırana geçeceğini düşünüyorum ve kazanan da kaybeden de kıl payıyla kazanacak veya kaybedecek.
Her parti kendince bir nabız yoklama yapar. Anket vs şeyler hazırlar. üç aşağı beş yukarı tahmin eder ama bu seçim gününde kesin o sonuç çıkar demek değil. Daha çok kişinin kararı değişir.
Cevap
13Cevap
Umarım belli değildir
akp kazanır melesef zaten onların seçimle gideceğine inanmıyorum 2018'de herkes ince'nin alacağını düşünüyordu ya da 2. tura kalacağını ama adam ilk turda aldı
Bu kafayla gidilirse işler daha çok karışır.
Erdoğanın rakibine vericez. İkinci tura bay kemal kalırsa ona ince kalırsa ona vericez.
Seçimde hiç bir aday %50 ve üzeri oy alamazsa en çok oyu alan iki aday ikinci turda yüzleşir sadece ikisi olur. Orada en yüksek oyu alan seçimi kazanır. Eğer ilk turdan bir aday %50 ve üzeri oy alırsa seçim ikinci tura kalmaz ilk turdan biter. Erdoğan'ın da %50 oy alması imkansız olduğu için seçim otomatikman ikinci turda diyebiliriz. İkinci tura kalırsa da Erdoğan'ın kaybetmesi çok yüksek.
Onca olan seyiden sonra hala erdogna oy verenler önce bı vicdanını sorgulasin
AKP kazanacak gibi maalesef
Bekleyip göreceğiz, umarım belli değildir.
Evet bu her zaman bilinen bir şey
Oyları ben sayarsam ben kazanırım
Sen aday ol oy verelim garanti kazanırsın 😂
Muharrem inceden umutluyum ya
Evet belli
Reis bı tik önde gibi
Hayırlısı olsun
İmkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?