Suriyeli bir sığınmacı Almanya'da bir kasabanın belediye başkanı seçildi? Bizdeki sığınmacılar niye bu kalitede değil?

Suriyeli bir sığınmacı Almanyada bir kasabanın belediye başkanı seçildi? Bizdeki sığınmacılar niye bu kalitede değil?

Bizdekileri siz seçmiyorsunuz diyen var arkadaşlar Allah aşkına bizdekiler sakallı insan doğrayan tiplerden. Yabancı ülkelere kaliteli göçmen gidiyor. Bilgi birikimi kültürü olan. Bizdekiler çapulcu, tacizci, muhtaç, hırsız, cahil, kaçak tipler. Artık Avrupa bu insanları seçerek mi alıyor bilmiyorum. İngiltere'ye gitmiştim Pakistanlılar vardı ama çalışan Pakistanlılar. İngilizce konuşan Pakistanlılar. Cambridge'de Oxford'da okuyan Pakistanlılar. Bizdekiler dil bile bilmiyor. Bırak dil bilmesini 10-15'lik gruplar halinde it gibi geziyorlar.

Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Eğitim şart mı? Ülkeye birden 15 milyon mülteci sığınmacı alırsan asimile olursun. Bunlar birlik olup seni devirir istila eder. 200 bin 200 bin alıcaksın hepsini eğiticeksin hepsini kazanıcaksın asimile ediceksin.

Bilmiyorum nereye giriyoruz ne düşünüyorsunuz?

Suriyeli bir sığınmacı Almanya'da bir kasabanın belediye başkanı seçildi? Bizdeki sığınmacılar niye bu kalitede değil?