Bizdekileri siz seçmiyorsunuz diyen var arkadaşlar Allah aşkına bizdekiler sakallı insan doğrayan tiplerden. Yabancı ülkelere kaliteli göçmen gidiyor. Bilgi birikimi kültürü olan. Bizdekiler çapulcu, tacizci, muhtaç, hırsız, cahil, kaçak tipler. Artık Avrupa bu insanları seçerek mi alıyor bilmiyorum. İngiltere'ye gitmiştim Pakistanlılar vardı ama çalışan Pakistanlılar. İngilizce konuşan Pakistanlılar. Cambridge'de Oxford'da okuyan Pakistanlılar. Bizdekiler dil bile bilmiyor. Bırak dil bilmesini 10-15'lik gruplar halinde it gibi geziyorlar.
Ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Eğitim şart mı? Ülkeye birden 15 milyon mülteci sığınmacı alırsan asimile olursun. Bunlar birlik olup seni devirir istila eder. 200 bin 200 bin alıcaksın hepsini eğiticeksin hepsini kazanıcaksın asimile ediceksin.
Bilmiyorum nereye giriyoruz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şu mültecilerin kalitesini sorgulamak bile yanlış reis Avrupa'nın birkaç kuruşu için suryeliyi afgani dolduruyor ülkeye şahsen iyi bir mesleği olsa bil bir mültecinin ülkemde herhangi bir pozisyonda çalışmasını istemem vatanına faydası olamayan bizden uzak dursun umarım bu seçimle beraber ülkede bir mülteci kırıntısı bile kalmaz daha dün birini öldürdüler Suriyeliler çakal sürüsü gibi beraber geziyor milletin şu an bir sokaklarda isyan etmesi gerek ama nedense koyun akp sürüsu din kardeşimiz diye halkı uyuyup paraları cebe atıyor
Çok haklısın bende böyle düşünüyorum. Aslında barış ortamı dahi olsa parası olan turist gelsin sadece. Ama akın akın nerde çakal boş beleş insan var akmış. Aslında mücadele ettiğimiz şey yaşam alanı. Düşünsene benim sevgilim dışarda rahat gezemiyor ya da senin sevgilini bıçaklıyorlar dışarda kıskanıp. Kendi ülkemiz burası kendi ülkemizde rahat değiliz. Suriye diye bir ülke var dimi git kendi ülkende yaşa. Orada tutunamamışlar gelmişler benim ülkeme millete sataşıyorlar. Savaştan çıktıkları için kendilerini artist sanıyorlar. Hayır kadınlarıda yok kaçmışlar tek başlarına. Emin ol kadınları gelse zengin Türk erkeklerine bel bağlar. Suriyelisi, Afganı doldu ülkeye. Eğitim yok. Türkçe'de öğrenmek istemiyorlar. Sürü halinde gezip ahkam kesiyorlar. İnşallah göndericez. Gerekirse zorla. Bir askeri operasyona bakar. Silah gücünün yapamayacağı hiçbir şey yok.
🙏🙏
Yalan haber.. Hukuk bilmeyen kardeşim inanır buna... Sığınmacılarım seçme ve seçilme hakkı yok.
Çünkü Avrupa Araplar'ın iş güç sahibi ya da tahsillilerini aldı. Sana gelenler ise...